Wspólna kąpiel z ukochanym - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wspólna kąpiel z ukochanym

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

Temat: Wspólna kąpiel z ukochanym

Witam smile tak jak w temacie ... macie jakieś sposoby na  jej urozmaicenie by nie było nudno? smile

Świeczki, kąpiel z pianą, co jeszcze?

Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wspólna kąpiel z ukochanym

Seks w wannie. Facetowi to wystarczy c:

3

Obciągasz?

4

Cóż myślałam o czymś innym smile

5

Żabko, przecież dla faceta sam seks jest urozmaiceniem. Kobiety zwracają uwagę na walory estetyczne, a faceci.. cóż. Seks w wannie, dogadzanie sobie pod wodą. Ile ja bym dała za takie chwile c:

Bądź spontaniczna big_smile

6

Akaya napisał/a:

Żabko, przecież dla faceta sam seks jest urozmaiceniem. Kobiety zwracają uwagę na walory estetyczne, a faceci.. cóż. Seks w wannie, dogadzanie sobie pod wodą. Ile ja bym dała za takie chwile c:

Bądź spontaniczna big_smile

haha no ja właśnie chciałam jakiegoś urozmaicenia od seksu big_smile

7

Nadzieja ale o czym myslalas? Prawde powiedziawczy jakby mnie facet posadzil w wodzie z piana i kazal sie przytulac tylko i patrzec gleboko w oczy to bym uciekala gdzie pieprz rosnie smile
seks w wodzie do moich najulubienszych nie nalezy ale tak na prawde daje duzo mozliwosci do zabawy:) usiadz przodem na nim, namydl sobie piersi piana czy zelem pod prysznic tak zeby nie byly do konca widoczne (taki widok nakreca), rozpusc wlosy zeby byly tylko koncowki mokre i przyklejane do twoich plecow/ramion/piersi i jestem pewna ze swojego partnera milej zaskoczysz tym niz kolejna swieczka przy wannie:)
albo na kolana przed partnerem, pod prysznicem..? niektore dziewczyny boja sie pobawiac tylna dziurka bo to ich zdaniem nie higinieczne- swietna okazja najpierw sie razem na wzajem namydlic i umyc a pozniej poszerzyc horyzonty seksu - polecam! smile
a no i pod prysznicem zawsze mozna sprawdzic czy water sports to wasza bajka - przy takim pierwszym razie zawsze duzo smiechu jest szczegolnie jak trema nam nie daje siku zrobic lol

8

No sama nie wiem szczerze powiedziawszy czego chce big_smile. Stresuję się bardzooo smile. W następny weekend mamy wolną chatę i chcieliśmy świętować naszą rocznice. Chłopak zaproponował kino, kolację no i wspólną kąpiel big_smile. I tu rodzi się problem. Czy będzie romantycznie? Co zrobić by podkręcić atmosferę? Czy aby na pewno wanna nie będzie za mała? Jeśli chodzi o sam seks to nie wiem jak mielibyśmy sobie poradzić, dlatego pytam o jakieś sugestie i podpowiedzi smile))

9

Może jakieś wino? To powinno rozluźnić atmosferę. Reszta wyjdzie w praniu, lub raczej w kąpieli. wink Nie stresuj się.

10

MagdaEM. napisał/a:

Może jakieś wino? To powinno rozluźnić atmosferę. Reszta wyjdzie w praniu, lub raczej w kąpieli. wink Nie stresuj się.

Już nawet szampana mamy na tę okazje big_smile no mam nadzieję, że będzie idealnie smile

11

Kicia seks.. to nawet na pralce będzie mu pasowało. Poważnie, faceci z reguły nie patrzą na romantyczne akcenty tongue

12

Akaya napisał/a:

Kicia seks.. to nawet na pralce będzie mu pasowało. Poważnie, faceci z reguły nie patrzą na romantyczne akcenty tongue

hahahahahahah dziękuję od razu mi lepiej big_smile

13

nie stresuj sie i nie staraj sie isc wedlug zadnego planu smile wyluzujcie sie i bawcie sie dobrze smile

14

yyy
Do wanny 100 litrów mleka zambrowskiego z hurtowni, a Ty przebierasz się za Kleopatrę?

15

Wypijcie trochę, by się rozluźnić - reszta przyjdzie sama tongue Absolutnie tego nie planuj i nie roztrząsaj, bo i tak nie wyjdzie, jak to sobie wymarzysz. Bądźcie spontaniczni. My mamy za sobą kilka numerków w wannie i najlepszą radą w tym wypadku jest - szeroki uśmiech, totalne wyluzowanie i pożądanie. Tego się nie planuje. Będzie idealnie, choć nieidealnie. Na tym ta idealność polega big_smile

16

Naprędce napisał/a:

yyy
Do wanny 100 litrów mleka zambrowskiego z hurtowni, a Ty przebierasz się za Kleopatrę?

Cudowny pomysł ! Dzięki big_smile

17 Ostatnio edytowany przez Iceni (2016-02-01 12:34:48)

Seks w wannie to wygląda dobrze tylko na filmach big_smile

Chyba, że się ma ogrooomną wannę  tongue

Prysznic jest super, owszem, ale wanna? Służy chyba tylko po to, by do niej wejść we dwoje i przekonać się,  że oprócz leżenia i sprzątania podłogi nic więcej nie daje ;D

18 Ostatnio edytowany przez Excop (2016-02-01 13:30:32)

Iceni napisał/a:

Seks w wannie to wygląda dobrze tylko na filmach big_smile

Chyba, że się ma ogrooomną wannę  tongue

Prysznic jest super, owszem, ale wanna? Służy chyba tylko po to, by do niej wejść we dwoje i przekonać się,  że oprócz leżenia i sprzątania podłogi nic więcej nie daje ;D

Miałem to samo napisać, co Iceni w pierwszym zdaniu. Ubiegła mnie jednak.
Natomiast twierdzenie którejś z Pań, że mężczyzni nie zwracają uwagi na owe romantyczne pierdoły (czyli świece, łagodnie przyciemnione światło i sącząca się z porządnego sprzętu odpowiednia, cicha muzyka), to wierutna bzdura.
To wszystko razem, to obietnica czegoś nowego. Samo w sobie jest to podniecające. smile

A zresztą, nie muszą oboje siedzieć w wannie, by dobrze bawić się w łazience. smile

19

Excop napisał/a:

Natomiast twierdzenie którejś z Pań, że mężczyźni nie zwracają uwagi na owe romantyczne pierdoły (czyli świece, łagodnie przyciemnione światło i sącząca się z porządnego sprzętu odpowiednia, cicha muzyka), to wierutna bzdura.

Napisałam z reguły i w sumie z mojego punktu widzenia. Po prostu mam faceta, który nie zwraca uwagi na takie rzeczy i stąd ten wniosek c:
Oczywiście nie mówię o skrajności - ładny zapach, czy tajemnicze naświetlenie wprawi w nastrój każdego, ale bez przesady tongue

20

Co do romantycznego nastroju, to trzeba wziąć pod uwagę preferencje mężczyzny. Kobiety czasami z założenia robią coś dla mężczyzny, ale tak naprawdę ich facet wcale nie chce tych świec, tylko pełnego oświetlenia, bo lubi sobie dobrze popatrzeć na kobietę. big_smile Dobre wrażenia wzrokowe zawsze są w cenie.

A seks w wodzie generalnie nie jest dla mnie super przyjemny i uważam, że jest przereklamowany. Ale spróbować można, bo przecież o to tu chodzi, żeby się sobą cieszyć.

21

Ja też nie uważam, że wspólna kąpiel czy seks w wodzie to fenomen ale uważam, że wszystkiego w życiu należy spróbować smile.  Może nawet nie seks w wodzie to miałby być ale rozluźniająca gra wstępna, która doprowadzi do podniecenia smile

22

Zawsze można poćwiczyć wstrzymywanie oddechu, zadowalając faceta oralnie pod wodą. Każdy doceni takie poświęcenie tongue

23 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-02-02 22:44:50)

Seks Seksem Seks Pogania! A gdzie purytański Cezar deklamujący NAJPIERW Kleopatrze Ars Amandi Owidiusza?!
Wszędzie chuć bez polotu! Wstydźcie się zbereźnicy! big_smile

24

Naprędce napisał/a:

Seks Seksem Seks Pogania! A gdzie purytański Cezar deklamujący NAJPIERW Kleopatrze Ars Amandi Owidiusza?!
Wszędzie chuć bez polotu! Wstydźcie się zbereźnicy! big_smile

Hahahaha big_smile.

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wspólna kąpiel z ukochanym

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024