Temat na pewno częsty, jednak prosiłabym o rady, szczególnie osób, które miały podobna sytuację. W tamtym roku spotykałam się z pewnym facetem. To były, można powiedzieć, początki związku. Jednak on nagle urwał kontakt, napisał, że nie chce się spotykać, bo ma problemy. Chciałam to wyjaśnić, umówiliśmy się jeszcze, lecz nie przyjechał. Zabolało mnie to, bo szczerze poczułam do niego sympatię. Niedawno go spotkałam przypadkowo, chyba chciał podejść, ale byłam ze znajomymi. Mam pytanie, czy warto spróbować odnowić kontakt? Jeżeli by żałował tego zerwania, to może jeszcze coś by z tego wyszło. Próbowałyście kiedyś walczyć o faceta? Ja bym mogła, ale boję się, że ponownie mnie odrzuci i jeszcze bardziej będę cierpiała...
Ja takiej sytuacji nie miałam ,ale moja przyjaciólka przez ponad rok spotykała się z chłopakiem ,który zerwał kontakt. Po kilku miesiącach odezwała się i są szczęśliwą parą Nigdy nie wiadomo co druga osoba myśli i czuje. Jeśli nie spróbujesz nie dowiesz się na czym stoisz ,a może jednak
Życzę powodzenia kochana
Temat na pewno częsty, jednak prosiłabym o rady, szczególnie osób, które miały podobna sytuację. W tamtym roku spotykałam się z pewnym facetem. To były, można powiedzieć, początki związku. Jednak on nagle urwał kontakt, napisał, że nie chce się spotykać, bo ma problemy. Chciałam to wyjaśnić, umówiliśmy się jeszcze, lecz nie przyjechał. Zabolało mnie to, bo szczerze poczułam do niego sympatię. Niedawno go spotkałam przypadkowo, chyba chciał podejść, ale byłam ze znajomymi. Mam pytanie, czy warto spróbować odnowić kontakt? Jeżeli by żałował tego zerwania, to może jeszcze coś by z tego wyszło. Próbowałyście kiedyś walczyć o faceta? Ja bym mogła, ale boję się, że ponownie mnie odrzuci i jeszcze bardziej będę cierpiała...
Próbowałam,lecz walczyłam o swojego i nic z tego nie wyszło, okazało się,że ma inną. Lecz może w Twoim przypadku jest inaczej. Napisz spróbuj odnowić kontakt, jeśli będzie się wykręcał odpuść
anula26 napisał/a:Temat na pewno częsty, jednak prosiłabym o rady, szczególnie osób, które miały podobna sytuację. W tamtym roku spotykałam się z pewnym facetem. To były, można powiedzieć, początki związku. Jednak on nagle urwał kontakt, napisał, że nie chce się spotykać, bo ma problemy. Chciałam to wyjaśnić, umówiliśmy się jeszcze, lecz nie przyjechał. Zabolało mnie to, bo szczerze poczułam do niego sympatię. Niedawno go spotkałam przypadkowo, chyba chciał podejść, ale byłam ze znajomymi. Mam pytanie, czy warto spróbować odnowić kontakt? Jeżeli by żałował tego zerwania, to może jeszcze coś by z tego wyszło. Próbowałyście kiedyś walczyć o faceta? Ja bym mogła, ale boję się, że ponownie mnie odrzuci i jeszcze bardziej będę cierpiała...
Próbowałam,lecz walczyłam o swojego i nic z tego nie wyszło, okazało się,że ma inną. Lecz może w Twoim przypadku jest inaczej. Napisz spróbuj odnowić kontakt, jeśli będzie się wykręcał odpuść
Dokładnie. Nic na siłę. Wiadomo, to boli, ale trzeba też mieć szacunek do własnej osoby.
Swoją drogą szkoda, że przynajmniej nie powiedział jakiego rodzaju to problemy...