Czy on może żałować zerwania kontaktu? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on może żałować zerwania kontaktu?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy on może żałować zerwania kontaktu?

Temat na pewno częsty, jednak prosiłabym o rady, szczególnie osób, które miały podobna sytuację. W tamtym roku spotykałam się z pewnym facetem. To były, można powiedzieć, początki związku. Jednak on nagle urwał kontakt, napisał, że nie chce się spotykać, bo ma problemy. Chciałam to wyjaśnić, umówiliśmy się jeszcze, lecz nie przyjechał. Zabolało mnie to, bo szczerze poczułam do niego sympatię. Niedawno go spotkałam przypadkowo, chyba chciał podejść, ale byłam ze znajomymi. Mam pytanie, czy warto spróbować odnowić kontakt? Jeżeli by żałował tego zerwania, to może jeszcze coś by z tego wyszło. Próbowałyście kiedyś walczyć o faceta? Ja bym mogła, ale boję się, że ponownie mnie odrzuci i jeszcze bardziej będę cierpiała...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy on może żałować zerwania kontaktu?

Ja takiej sytuacji nie miałam ,ale moja przyjaciólka przez ponad rok spotykała się z chłopakiem ,który zerwał kontakt. Po kilku miesiącach odezwała się i są szczęśliwą parą smile Nigdy nie wiadomo co druga osoba myśli i czuje. Jeśli nie spróbujesz nie dowiesz się na czym stoisz ,a może jednak smile
Życzę powodzenia kochana smile

anula26 napisał/a:

Temat na pewno częsty, jednak prosiłabym o rady, szczególnie osób, które miały podobna sytuację. W tamtym roku spotykałam się z pewnym facetem. To były, można powiedzieć, początki związku. Jednak on nagle urwał kontakt, napisał, że nie chce się spotykać, bo ma problemy. Chciałam to wyjaśnić, umówiliśmy się jeszcze, lecz nie przyjechał. Zabolało mnie to, bo szczerze poczułam do niego sympatię. Niedawno go spotkałam przypadkowo, chyba chciał podejść, ale byłam ze znajomymi. Mam pytanie, czy warto spróbować odnowić kontakt? Jeżeli by żałował tego zerwania, to może jeszcze coś by z tego wyszło. Próbowałyście kiedyś walczyć o faceta? Ja bym mogła, ale boję się, że ponownie mnie odrzuci i jeszcze bardziej będę cierpiała...

Próbowałam,lecz walczyłam o swojego i nic z tego nie wyszło, okazało się,że ma inną. Lecz może w Twoim przypadku jest inaczej. Napisz spróbuj odnowić kontakt, jeśli będzie się wykręcał odpuść smile

4

kasiakasiula.1990 napisał/a:
anula26 napisał/a:

Próbowałam,lecz walczyłam o swojego i nic z tego nie wyszło, okazało się,że ma inną. Lecz może w Twoim przypadku jest inaczej. Napisz spróbuj odnowić kontakt, jeśli będzie się wykręcał odpuść smile

Dokładnie. Nic na siłę. Wiadomo, to boli, ale trzeba też mieć szacunek do własnej osoby.
Swoją drogą szkoda, że przynajmniej nie powiedział jakiego rodzaju to problemy...

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on może żałować zerwania kontaktu?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024