Nie ma brzydkich kobiet, są tylko zaniedbane :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Nie ma brzydkich kobiet, są tylko zaniedbane :)

Strony 1 2 3 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 351 ]

1

Temat: Nie ma brzydkich kobiet, są tylko zaniedbane :)

Lasencje smile młodsze i te starsze, ilekroć spojrzycie w lustereczko i pokręcicie nosem na odbicie, zerknijcie na to zdjęcie. Wszystkie zapewne słyszałyście o metamorfozie Pani Anny, ale może w natłoku dnia codziennego zapomniałyście (bo i dawno to było), że zawsze można lepiej wyglądać, tylko trzeba trochę zachodu smile
Tak mnie natchnęło, bo czytam tyle rozpaczliwych postów o tym jakie niby nieatrakcyjne jesteście. A czasem wystarczy naprawdę niewiele, żeby z brzydkiego kaczątka przeistoczyć się w łabędzia smile Już 10 kg mniej zmienia człowieka na korzyść a jak dodać do tego fajną fryzurę, odpowiednie ciuchy, makijaż...
Mój znajomy zrzucił 25 kg, zmienił styl ubierania (wcześniej wyglądał niczym własny wujek) uporządkował wieczny nieład na głowie i okazało się, że jest mega atrakcyjnym gościem smile
A tak w ogóle, co sądzicie o tej przemianie?

http://e3.pudelek.pl/p2781/0f4b0be3000e2b914c4ebf82

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie ma brzydkich kobiet, są tylko zaniedbane :)

No, pani, toś nam pierwowzór wybrała wink

A tak serio, to widziałam posłanki metamorfozę lata temu i tak, zrobiła na mnie wrażenie.

Dużo jest takich przemian, wystarczy wpisać w googla: "before and after photos" i wyskoczą nam przemiany celebrytów. Czasem można złapać niezłego gonga yikes

Ja się z tym przysłowiem zgadzam w 100%. Ledwo chwilę temu, w wątku kammiś, pisałam jej o kobiecie, która choć nie grzeszy urodą potrafiła owinąć sobie wokół palca nie jednego faceta, dlatego, że lubi siebie, dba o siebie i zwyczajnie nie skupia się na tym, co ma brzydkie.

3 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-01-14 22:40:00)

nie chciałam żadnych celebrytów, tylko taką typową swojską kobiecinę, typ urzędniczki  smile
Celebryci to wiadomo, muszą wyglądać, taka ich rola, i prześcigają się tak w tych metamorfozach, że niektórzy chyba sami siebie w lustrze nie poznają big_smile

4

Hihi, no niektórych trudno poznać, fakt.

Przemiany 'swojskich bab' są fajne, chociaż w przypadku posłanki to myślę, że oprócz schudnięcia i zmiany garderoby coś więcej było grane wink jakieś dodatkowe 'fiku-miku' specyfiki i narzędzia poprawiające urodę.. ale może się mylę. Niemniej wygląda od siebie tak z 10 lat młodziej.

5

takie plotki krążą po miescie smile  ale żadnych spektakularnych interwencji chirurga nie było, nie wierzę.
Na pewno kosmetyczka i dobry podkład aby zamaskować naczynkową cerę. Na pewno dentysta, bo zęby są wybielone, ale radykalnych zmian w stanie uzębienia nie zauważyłam, kobieta miała przecież ładne i przed zmianą.
Na pewno i przede wszystkim pozbycie się balastu w postaci 38 kg sadła zrobiło tu największe wrażenie. Od razu z kilogramami i lata lecą smile
Zmiana stylu ubierania na bardziej modny, nowoczesny też dodała dużo na plus,  fryzura także (chociaż potem te odrosty nieco psuły wrażenie), soczewki zamiast okularów... Te wszystkie elementy złożyły się na całość, która na wszystkich zrobiła wrażenie. A i sama Kalata poczuła się jak królewna, stąd jej uśmiech, pewność siebie i zadowolenie z życia, co jak wiadomo też przekłada się na atrakcyjność - inaczej odbieramy ludzi w tym stanie ducha. Taka zadbana, atrakcyjna kobieta, w przeciwieństwie do zaniedbanej, szarej, zakompleksionej myszki, emanuje na kilometr kobiecością, bo dobrze się czuje w swoim ciele. No i o to chodzi przecież smile

6

Taaa, można włożyć multum pracy, multum czasu, o pieniądzach nie wspominając, i nie mieć efektu, albo jeszcze popsuć.

7 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-01-15 01:30:58)

Anna Kalata xD
Po "przemianie" kozak, mój typ tongue. Tylko tak z dwie dychy młodsza big_smile ^.^

8

Jest też przysłowie "Wszystkie kobiety są piękne,tylko czasem wina brak" wink

9

No, wole juz taka przemiane niz taka jak przeszla Chylinska...

tongue

Owszem, urode da sie podrasowac, ale na milosc boska zadna kobieta przy zdrowych zmyslach nie chodzi 100% czasu w pelnym makijazu i ciuchach z ekskluzywnych butikow.

Liczy sie tez wyglad saute tongue

10 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-01-15 11:32:08)

theonlyone napisał/a:

Jest też przysłowie "Wszystkie kobiety są piękne,tylko czasem wina brak" wink

tak, tak, wszyscy to znamy i nucilismy: "... och, Ziuta, ja wiem, ze nie ma brzydkich kobiet, tylko wina czasem brak...Lecz, Ziuta, gdy wytrzezwieje czlowiek, wtedy inny gust ma, inny smak...." wink

Iceni - nikt nie kaze zadnej tak chodzic. Dbalosc o szczegoly nie polega na pelnym makijazu i ekskluzywnyvh ciuchach. Kalata ma normalny makijaz, jaki duzo kobiet stosuje na co dzien - podklad, podkreslone oczy, usta. Tyle wystarczy.
Nie musze patrzec na nia. Widze na swoim przykladzie. Jak sie umaluje i jakos uczesze oraz wciagne zamiast spodni jakas spodnice to przypominam kobiete wink

Kammis, zawsze jest efekt, moze nie tak spektakularny, ale jest.

11

Moim zdaniem istnieja kobiety ktore mimo zadbania nie mozna nazwac ladnymi. Niektore maja np. brzydkie rysy twarzy (wtedy tylko operacja plastyczna moglaby pomoc), albo zle proporcje mimo dobrej wagi (np. meski typ sylwetki - wystajacy brzuch + chude nozki + szerokie ramiona + brak wciecia w talii, albo zbyt szerokie nogi ponizej kolan).

12

Adi... Kalata na tym zdjeciu pozuje, jest do niego przygotowana, ustawiona - co to znaczy, ze ma zwykly makijaz? Dobry makijazysta WLASNIE TAK zrobi makijaz, nad ktorym spedzil ostatnie 2h big_smile

Zobacz te pania na zywo, albo na niepozowanym, przypadkowym zdjeciu zrobionym o 6 rano i wtedy to bedzie dla mnie argument.

13

Generalnie przychylam sie do zdania mojej poprzedniczki (i to sie tyczy obu plci) - poza defektami urody calkowicie wydumanymi, sa tez takie, ktorych nie da sie zatuszowac, nomen omen, tuszem do rzes czy kobieca spodniczka.

Ja na przyklad jestem bardzo wyczulona na rysy twarzy i symetrie (ze wzgledu na to, ze uczac sie rysowac spedzilam dziesiatki godzin na studiowaniu twarzy) mnie makijarz nie oszuka big_smile

Pani Kalata w swoja przemiane zainwestowala dziesiatki tysiecy zlotych (i to niekoniecznie swoich, co jej wytykano), nie kazda kobiete stac na porady profesjonalnego wizazysty, a jezeli ktos nie ma wyobrazni do wykreowania wlasnego wizerunku (no bo gdyby mial, to by nie wygladal jak wyglada:D) to sam z siebie, siebie nie przeskoczy.

Takie gadanie "zadbaj o siebie" czasem bywa denerwujace.  Ja na przyklad nie lubie nosic spodnic i nie bede ich zakladac tylko dlatego, ze sa bardziej kobiece tongue

Wiem, ze zakladajac temat intencje mialas dobre, ale to nie dziala w ten sposob. Ja mam na przyklad bardzo wrazliwa skore twarzy - na jakiekolwiek zmiamy reaguje wypryskami - i co? Mam sobie zrobic przeszczep? big_smile bo nic innego mi nie pomoze na dluzszy okres big_smile

Owszem, mozna znalezc "wlasny styl" , czyli dopasowac ubrania do wlasnego wygladu - tyle ze dla mnie jest to OGRANICZENIE. Co z tego, ze wygladam w czyms dobrze? Skoro ja mam swiadomosc, ze w pozostalych 90% ubran wygladam koszmarnie? Jaka to, kurna, radosc byc zmuszona do noszenia dwoch fasonow spodnic bo tylko w takich wyglada sie dobrze?

(Pisze przykladowo, bo osobiscie mam gdzies kobiecy wyglad - od 5 lat nosze wlosy spiete w kucyk, bo mi sie nie chce poswiecac czasu na czesanie big_smile)

14 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-01-15 12:33:14)

Iceni, zapewniam Cie, ze przed metamorfoza, chocby robili jej makijaz 10 godzin to nie wygladalaby tak dobrze,  przestan wiec szukac dziury w calym :-)  Kalata generalnie nie jest jakas brzydka z natury, tylko byla zaniedbana, z duza nadwaga, kiepska fryzura i ubierala sie jak wlasna ciotka, stad taki kiepski finalny efekt. Teraz saute i tak wyglada lepiej, niz kiedys i nie kloc sie ze mna ;P
Makijaz to kwestia wprawy. Ja robie w 15 minut i jest efekt. Mam ladne oczy, wiec gdy je podkresle, sa jeszcze ladniejsze, tak to dziala. Kazda ma cos ladnego, co warto podkreslic. Usta, oczy, nogi, talie, wlosy itd. A jak nie ma, to moze zatuszowac to, co sie rzuca w oczy, zeby sie mniej rzucalo, i juz bedzie efekt.

illy25, tak, nie bedziemy sie oszukiwac, ze jest inaczej. Wiadomo, ze sa ludzie malo urodziwi, ale w takim przypadku tym bardziej powinni zadbac o siebie, bo to zawsze poprawia wizerunek. Schludny, gustowny stroj, ladna fryzura, zadbane dlonie, dyskretny makijaz... I atrakcyjnosc rosnie. Ten watek nie jest o tym, jak zostac miss, bo genow nie zmienimy, tylko jak zyskac na atrakcyjnosci. A to jest mozliwe zawsze. I nikt mnie nie przekona, ze jest inaczej.

edit: Iceni, jak masz gdzies kobiecy wyglad i generalnie wisi Ci kalafiorem, jak wygladasz, to ok, mnie nic do tego, wazne, zebys Ty czula sie dobrze ze soba. Bycie atrakcyjnym to nie obowiazek :-)
Pisalam raczej z mysla o tych, ktore zle sie czuja patrzac w lustro i brak im motywacji do zmian, albo nie wierza, ze cokolwiek to zmieni. A ja powtarzam, ze zmieni.
Zrobilam raz swojej kolezance, ktora sie nie maluje, bo nie umie (i nie dba specjalnie o takie rzeczy) lekki makijaz, i po spojrzeniu w lustro powiedziala tylko wow!  Czasem naorawde nie trzeba wiele, ani czasu ani tysiecy....To chyba raczej tylko taka wymowka dla tych, ktorym sie nie chce big_smile

15

Najlepiej zyskuje sie na atrakcyjnosci znajdujac sobie brzydsza kolezanke big_smile

I nie wymaga to zadnego wysilku tongue

16

Iceni napisał/a:

Najlepiej zyskuje sie na atrakcyjnosci znajdujac sobie brzydsza kolezanke big_smile

I nie wymaga to zadnego wysilku tongue

i tu sie z Toba zgadzam w 100% big_smile

17

Oj dziewczyny.. Wy z tą "brzydsza koleżanką" to na serio?  Co to za satysfakcja? smile

A wracając do tematu, to ja z racji, że zawsze najbardziej krytyczna byłam wobec siebie i z siebie najmniej zadowolona, to w innych kobietach z reguły potrafię docenic najmniejszy przejaw piękna i dosyć prosto jest mi sobie wyobrazić, że można by to i tamto zmienić żeby nastąpiła duża poprawa. U siebie musiałam bardziej popracowac nad myśleniem w ten sposób.
Wiadomo -człowiek swoim największym wrogiem wink

A Kaletę należy mimo wydanych tysięcy (w co nie wątpię) podziwiać, bo jestem pewna, że poza $$ włożyła też niemała pracę nad sobą, jeśli chodzi o psychikę i podejście.

18

Satysfakcja? Pewnie taka sama jak satysfakcja z tego, ze sie dostalo od natury atrakcyjna pule genow tongue big_smile

19

pewnie, ze na serio, kazdy sposob dobry, aby sobie podniesc samoocene big_smile

oj Elle, nie badz znowuz taka powazna, ja tez serio nie biore wszystkiego, co na klawiaturze wystukasz smile

20

Ja i poważna? buahahah, dobre wink

Nie no, wiem, ze z przymrużeniem oka to napisałyście trochę.. ale w każdym żarciku jest ziarnko prawdy, czyż nie? wink I do tego "piłam".

21

lilly25 napisał/a:

Moim zdaniem istnieja kobiety ktore mimo zadbania nie mozna nazwac ladnymi. Niektore maja np. brzydkie rysy twarzy (wtedy tylko operacja plastyczna moglaby pomoc), albo zle proporcje mimo dobrej wagi (np. meski typ sylwetki - wystajacy brzuch + chude nozki + szerokie ramiona + brak wciecia w talii, albo zbyt szerokie nogi ponizej kolan).

A to interesujace big_smile big_smile big_smile

Czyli wg Ciebie, ja nie mam po co na silownie chodzic, biegac, ladnie się ubierać, malować, czesac, bo zwyczajnie pasztet jestem? Sam fakt posiadania atletycznej sylwetki skresla mnie jako ladna kobiete.

Szczerze, to dawno takich bzdur nie czytałam. Typy sylwetek sa ROZNE, na szczęście, i KAZDA kobieta może ladnie wygladac. Po to dobiera się garderobę, żeby podkreslic zalety sylwetki, a zatuszować mankamenty. Może ja nie mam talii osy, i nigdy mieć nie będę, ale za to mam ekstra nogi, fajny biust i zgrabny tylek, co staram się eksponować z bardzo dobrymi rezultatami big_smile Podobnie jak kobieta, która ma np. cięższe nogi, ale za to superowa figure klepsydry. Ja będę wygladac swietnie w obcisłych spodniach, a ona w rozkloszowanej sukience. Wszystko jest kwestia odpowiednich umiejetnosci stylizacji.

Poza tym, starym przysłowiem, nie jest ladne co ladne, ale co się komu podoba.

22 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-01-15 14:00:36)

Elle, no jasne, ze jest,  kazdy przeciez lubi prezentowac sie lepiej na tle innych, samo zycie. Grunt, aby bez cisnienia  bylo smile
Ide, moje Piekne, troche popracowac,  i na drugie sniadanie. Wypadaloby, w nawiazaniu do watku, zjesc jakas surowke pieknosci, chocby dla zasady wink ale nie mam zadnej pod reka, wiec zadowole sie... czekolada. Musze sie przyznac, ze mam fiksacje na punkcie  wedlowskiej gorzkiej z nadzieniem creme brulee. Niebo w gebie! I jak tu dbac o linie....nomalnie czlowiek ma pod gorke na kazdym kroku...  sad

23

Beyondblackie napisał/a:

Czyli wg Ciebie, ja nie mam po co na silownie chodzic, biegac, ladnie się ubierać, malować, czesac, bo zwyczajnie pasztet jestem? Sam fakt posiadania atletycznej sylwetki skresla mnie jako ladna kobiete.

Czemu przeciez taka atletyczna sylwetka jest bardzo ladna i duzo facetow lubi takie sylwetki. Przynajmniej wiadomo ze pani o siebie dba i jest swiadoma tego ze nie bedzie cale zycie super zgrabna jesli nie bedzie nad tym pracowac. No i ma dosyc slina wole bo jednak duzo osob zaczyna ale tego nie konczy, dla mnie to podkresla silny charakter danej osoby.

24 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-01-15 14:17:34)

Iceni napisał/a:

No, wole juz taka przemiane niz taka jak przeszla Chylinska...

tongue

Owszem, urode da sie podrasowac, ale na milosc boska zadna kobieta przy zdrowych zmyslach nie chodzi 100% czasu w pelnym makijazu i ciuchach z ekskluzywnych butikow.

Liczy sie tez wyglad saute tongue

Chylińska też faajnie. Ja tam sie nie interesowałem zbytnio muzyką którą grała i przeważnie jak kiedyś gdzieś widziałem w telewizji to była ubrana w jakieś obdarte spodnie i koszulę w kratę big_smile. Kto by pomyślał, że pod tym kryją się takie długie nogi  big_smile ;p
Co do jej wyglądu to tu nie ma co się dziwić, jest celebrytką i musi się dobrze prezentować na okładkach i na pudelku big_smile ^.^

25

No, jak ktos lubi urode rodem z Pudelka...

----
Z tym dbaniem o siebie z mojej perspektywy jest tak, jak ze sprzedawaniem domu - owszem, ladna sukienka zatuszuje brak talii, makijaz ukryje niedoskonalosci twarzy a dobry stanik uda cycki tongue Ale w pewnym momencie trzeba te ciuchy z siebie zdjac. A wtedy coz... osoba widzaca taki naturalny widok moze poczuc sie rozczarowana - jak kupnem domu; ktory pod warstwa nowej farby i zalatanych dziur pod spodem skrywa przegnila instalacje wlektryczna i sprochniale podlogi. No ale coz... ulegl pierwszemu wrazeniu dobrze dobranych kolorow farby big_smile

Tak ze ladne sukienki swoja droga, ale jak mawiaja starzy Indianie - Ładnemu we wszystlim ladnie tongue

26

Makijaż wszystko potrafi zmienić ale ja nie mam cierpliwości ani nie umiem go robic na szczęście aż tak tragicznie bez niego nie wyglądam, ba, nawet mówią mi ze wyglądam jakies 3-4 lata mlodziej big_smile
Piękno to pojęcie względne. Ale owszem myślę, że trochę zainteresowania sobą i pracy a można zmienić się bardzo. U mnie wystarczyła fryzura żeby twarz wyglądała lepiej (zawsze to jakiś ratunek) a czasem kilka kg mniej i juz jest lepiej.

27

Iceni, ale dlatego dbac o siebie należy kompleksowo big_smile

Nie wystarczy zalozyc fajna kiecke czy tapete na twarz, ale również monitorować co się je, dbac o swoje zdrowie, zainwestować w dobre sera i kremy. Ja nie tylko patrze na to jak wyglądam w skórzanych spodniach, ale tez jak moje nogi wygladaja au naturel- wytonowanie, nawilzona skora, brak cellulitu. To sa wszystko rzeczy nad którymi ma się kontrole.

28

Tylko sobie wlosow znowu sama nie maluj! big_smile

29 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-01-15 15:59:28)

Iceni napisał/a:

No, jak ktos lubi urode rodem z Pudelka...

Chciałem powiedzieć że ona pracuje w branży rozrywkowej w której panuje taki stan - "Jak cię widzą tak cię piszą"
Dlatego widać ją tylko w tych wszystkich fatałaszkach z górnej półki. Jakby ubrała się w worek po kartoflach lub nawet jakiś dres+bez makijażu  i gdzieś by się pokazała to zaraz by pisali, że wygląda jak ostatnia wiedźma big_smile

30

Ja też zgadzam się z Iceni, dlatego bliższe jest mi 'holistyczne' podejście do dbania o siebie, o czym napisała Beyondblackie.

Nie wyobrażam sobie straszyć ludzi chodząc w jeansach, gdyby miała zupełnie płaski albo flakowaty tyłek, i analogicznie - tłuste, nie wytrenowane uda.
To już wole mieć odrobinę większe, ale za to wytrenowane wink to samo pupa.

To są kwestie estetyki już. Tak samo jak nie poleciłabym kobiecie z małym biustem chodzenia w wydekoltowanej sukience -nie dlatego, że jej biust jest "za mały" lub "brzydki", tylko ze względu na to, że apetyczniej wyglądałaby w innym fasonie, a głębszy dekolt zostawiłabym paniom z pełniejszymi kształtami, gdzie można by przyjemnie zawiesić wzrok na pełniejszych półkulach wink

Trzeba znac swoje mocniejsze i słabsze strony - każdy je ma, wiadomo, nikt nie jest idealny. Najgorzej to nie NIE MIEĆ słabych stron, tylko nie orientować się w nich. wink

31

Iceni napisał/a:

Tylko sobie wlosow znowu sama nie maluj! big_smile

big_smile Loj tak. Mam lekcje na przyszlosc...

32 Ostatnio edytowany przez kammiś (2016-01-15 16:13:44)

A mi sie Chylinska czy Kalata nie podobaja. Z typu urody Krupa, a z polskiego podworka politycznego Joanna Mucha. Albo Ilona Klejnowska o ktorej bylo chwilowo glosno. Chylinska dalej nie jest kobieca.
Moim zdaniem do kobiecosci trzeba delikatnosci ktorej jej brak.

33

Tak, Krupa to też jest mój typ takiej typowej kalifornijskiej blondynki, której jestem przeciwieństwem i również na zasadzie przeciwieństw mogłabym z nią wejść w jakiś mniej 'siostrzany' wink układ.

Podoba mi się ogólnie typ takiej słodkiej blondynki. Oczywiście słodkiej z klasą. A już najbardziej podobają mi się jednak kobiety, które uprawiają sporty walki o urodzie takich delikatnych (no, może nieco mnie delikatnych z ciała) blondi.
Chociaż dziś tak pewnie pieprzę, bo jutro zakocham się w rudej tongue i tak w kółko.

34 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-01-15 16:23:18)

Elle88 napisał/a:

Nie wyobrażam sobie straszyć ludzi chodząc w jeansach, gdyby miała zupełnie płaski albo flakowaty tyłek, i analogicznie - tłuste, nie wytrenowane uda.
To już wole mieć odrobinę większe, ale za to wytrenowane wink to samo pupa.

Co do tych ud i tyłków big_smile  to dla mnie jedne i drugie są "kiepskie" hehe. Tak dla przybliżenia o co kaman to przytoczę dwa nazwiska: Michelle Lewin i Jennifer Nicole Lee.
Te dziewczyny potrenowały i zrzuciły kilka kilo, oczywiście mogą się podobać facetom i się podobają ale u nich to się zrobił przerost formy nad treścią. Mi raczej podoba się taki typ - Kasi (blee) Tusk big_smile i naszej obecnej cudownej prezydentówny ^^

Krupa dobra xD

35 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-01-15 16:34:44)

WuWu, bo idziesz w skajności.

Wyćwiczony tyłek to niekoniecznie tyłek zawodniczki fitness sylwetkowego albo kulturystyki, które za przykład podałeś. To jest sport wyczynowy w ich przypadku, chociaż Jennifer Nicole dobra dupa, jak na swój wiek i 3 dzieciaków zdaje się wink

Ja mówiłam bardziej o czymś takim: http://cdn.cavemancircus.com//wp-content/uploads/images/2015/august/tight_dresses/tight_dresses_6.jpg 
http://i.ytimg.com/vi/x5zaXsoV60Q/hqdefault.jpg

Zdjęcia randomowe..

Tusk jest spoko, sympatyczna i urocza. Ale ciala jej nie zazdroszczę - skóra i kości, i płaskodupie wink

36

Elle88 napisał/a:

WuWu, bo idziesz w skajności.

Ja mówiłam bardziej o czymś takim:

Tusk jest spoko, sympatyczna i urocza. Ale ciala jej nie zazdroszczę - skóra i kości, i płaskodupie wink

Ehhh, no właśnie jeżeli chodzi o gusta to ciężko coś powiedzieć tak aby wyrazić w 100% to co się myśli, znaczy można by to zrobić ale odrazu trzeba by zadany przykład odrazu rozbijać na pierwiastki.
Blondyna koks tongue. Taki styl jak ma  Tuskówna dla mnie jest chyba najfajniejszy. Czyli te 165cm i szczupła wink ale nie twierdzę że odrazu musi mieć przy tym wzroście 46kg wagi big_smile lol jak ma/miała Kasia. To w sumie dla mnie też już przesada bo na górze wygląda rzeczywiście jak kościotrup hehe ale jeżeli chodzi o "płasko..." wink to wolę takie aniżeli te od fintesu albo jeszcze gorzej - amerykańskie (przeważnie) czarne celebrytki big_smile

37

De gustibus non disputandum est wink

Ale płaska dupa odpada, jak dla mnie. Na szczęście u faceta ciężej o to. big_smile

38

Elle88 napisał/a:

De gustibus non disputandum est wink

Ale płaska dupa odpada, jak dla mnie. Na szczęście u faceta ciężej o to. big_smile

Oj Elle, zobaczylem na ta tuskowa gorsze tylki widywalem znaczy sie duze ale sam celulit na nich byl tongue
Te fotki ktore dalas to panie super sa, pomarzyc mozna big_smile

39

Trochę cellulitu to na każdym tyłku po 20 r. ż. jest - face it wink Te panie ze zdjęć tez go mają, tyle że na pewno mniej niz niedbająca o siebie laska w tym samym wieku.

Tuskową lubię za normalność. Świetny materiał na psiapsiółę wink

40

Dla mnie ta blondyna i ta druga za grube.

41 Ostatnio edytowany przez Teo Mat (2016-01-15 18:11:00)

Elle88 napisał/a:

Trochę cellulitu to na każdym tyłku po 20 r. ż. jest - face it wink Te panie ze zdjęć tez go mają, tyle że na pewno mniej niz niedbająca o siebie laska w tym samym wieku.

Tuskową lubię za normalność. Świetny materiał na psiapsiółę wink

Troche znaczy duzo zbyt delikatnie to napisalem tongue Mialem na mysli bardzo widoczna ilosc, aha widzialem nawet tylki pan po 30 gdzie nie bylo widac celulitu normalnie dupcia niemowlaka wink No wiem przeciez troche tylkow to kazdy facet juz widzial tongue

Nie znam tej dziewczyny nie wiem jaka jest big_smile+

Wez sie pochwal Elle jaka ty wysportowana jestes wink

42

To nie temat o mnie wink

43 Ostatnio edytowany przez Teo Mat (2016-01-15 18:15:38)

Elle88 napisał/a:

To nie temat o mnie wink

ahaahh, chcialem tylko zobaczyc jak wyglada idealny tyleczek sad

44

a później będzie latał po całym Forum , nie dzięki wink

45 Ostatnio edytowany przez Teo Mat (2016-01-15 18:22:44)

Elle88 napisał/a:

a później będzie latał po całym Forum , nie dzięki wink

ahahaha, a to on ma skrzydla tongue ?

46

Ma.

Ale jest dla Ciebie za stary wink i tego się trzymamy

47

A wlasnie
Mi sie podoba przemiana rozenek albo siwiec

48 Ostatnio edytowany przez Teo Mat (2016-01-15 18:46:40)

Elle88 napisał/a:

Ma.

Ale jest dla Ciebie za stary wink i tego się trzymamy

Oj tam, pozyjemy zobaczymy tongue
Stary ale jary wink

49

Ale ja znam Twoje potrzeby już, dlatego pozwolę Ci w swej trosce i dobroci znaleźć najlepiej pasujący 'tyłeczek' plus całą nadbudowę. smile

Zoba, kto tutaj pisze z nami.. Kammiś ! yikes

50

Elle88 napisał/a:

Ale ja znam Twoje potrzeby już, dlatego pozwolę Ci w swej trosce i dobroci znaleźć najlepiej pasujący 'tyłeczek' plus całą nadbudowę. smile

Zoba, kto tutaj pisze z nami.. Kammiś ! yikes

Nadwozie kochana tyleczek + nadwozie no i ja jestem z tych gorszych bo jeszcze uklad sterujacy jest wazna.
Kammis fajnie ze sie pojawila, chyba juz u niej lepiej troche rozumie z jednej strony ja bo sam latalem za blonami a z drugiej jej nie rozumie bo jest bardzo ale to bardzo zafiksowana pod tym wzgledem, a w klubach widzialem pewnie gorsze egzemplarze bardzo pewne siebie big_smile

51

I tak trzymaj.
Nie ustawaj w poszukiwaniach smile

52 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-01-15 19:06:53)

Teo Mat napisał/a:

Wez sie pochwal Elle jaka ty wysportowana jestes wink

Ahahaha, jak to się mówi... Jestem jak najbardziej za a nawet przeciw wink
big_smile

53

A ja chłopcy, zrzucam z siebie w biegu odzienie i lecę robić fotki. smile

54

Elle88 napisał/a:

I tak trzymaj.
Nie ustawaj w poszukiwaniach smile

Ja nie szukam, teraz sobie odpoczywam big_smile

Elle88 napisał/a:

A ja chłopcy, zrzucam z siebie w biegu odzienie i lecę robić fotki. smile

Oh, juz sie nie moge doczekac a moze ci pomoc tongue

55

A kto mówi, że musi to być bez ciuchów wink. Robisz w legginsach i jest na co looknąć big_smile

56

Teo, nie możesz mi pomoc, bo byś się zwymiotował..Sam niejednokrotnie pisałeś o swoich objawach przebywając w bliskim sąsiedztwie nie-dziewic.
Ja również nie przywykłam do takiego widoku, gdy się rozbieram wink

57

Elle88 napisał/a:

Teo, nie możesz mi pomoc, bo byś się zwymiotował..Sam niejednokrotnie pisałeś o swoich objawach przebywając w bliskim sąsiedztwie nie-dziewic.
Ja również nie przywykłam do takiego widoku, gdy się rozbieram wink

Juz wielokrotnie mowilem ze tobie jedynej wybacze nawet te wszystkie FF, zrobie to dla dobra tego forum wink
Nie, pisalem ze mnie denerwuje jak mnie dotyka taka typowa pani dam kazdemu...
Oj, ja i tak cie kocham zaakceptuje wszystkie nie doskonalosci yikes

58

Otóż nie, drogie dzieci wink
Mogę się zdecydować jedynie na dyskretnego priva.

59

Elle88 napisał/a:

Otóż nie, drogie dzieci wink
Mogę się zdecydować jedynie na dyskretnego priva.

Lepsze to niz nic ja sie tam zgadzam wink

60

Ale ostrzegam, że będzie naprawdę dyskretny big_smile

Dej maila. 

Ps. Proszę docenić iż stawką jest moja kariera na Forumie.  wink

61

Elle88 napisał/a:

Ale ostrzegam, że będzie naprawdę dyskretny big_smile

Dej maila. 

Ps. Proszę docenić iż stawką jest moja kariera na Forumie.  wink

teomat2016@gmail.com

Tak doceniam i zapomne ze taka wiadomosc dostalem big_smile

62

Tak doceniam i zapomne ze taka wiadomosc dostalem big_smile

W tym konkretnym przyp. - docenię to smile

63 Ostatnio edytowany przez Teo Mat (2016-01-15 19:56:50)

Elle88 napisał/a:

W tym konkretnym przyp. - docenię to smile

Mniejszej fotki sie nie dalo wyslac tongue ? Tyleczek super, szczeka opada malo ktora 18 ma takie cudo(przynajmniej w mojej okolicy) big_smile

64

A ja przypomne ze rozpowszechnianie czyich prywatnych zdjec i prywatnej korespondencji jest pogwalceniem prawa i jakby co to moge pomoc Elle szykowac sie do rozprawy big_smile

65

kammiś napisał/a:

A ja przypomne ze rozpowszechnianie czyich prywatnych zdjec i prywatnej korespondencji jest pogwalceniem prawa i jakby co to moge pomoc Elle szykowac sie do rozprawy big_smile

Oj nie bede sie tym z nikim dzielil zbyt dobre... Na rozprawde to ty sie szykuj bo zamierzam ja porwac wink

Posty [ 1 do 65 z 351 ]

Strony 1 2 3 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Nie ma brzydkich kobiet, są tylko zaniedbane :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024