Kto z was lubi oglądać telenowele, jakie macie swoje ulubione? Ja od wczoraj oglądam taką nową " Odmienić Los" wczoraj była jego premiera i jak na razie bardzo mi się podoba, wkręca dzisiaj były kolejne odcinki i też fajne ktoś z was oglądał? Gra tam ten aktor ze Zbuntowanego anioła. Ale tu w głównej roli:)
Szczerze mówiąc nie znam. Na czym to leci? Siedzę w domu ze złamaną nogą, może bym oko zawiesiła, jeśli w miarę od początku leci. ![]()
Też szukam czegoś bo siedzę w domu, zima nie rozpieszcza
i Czlowiek czasami chory, pomimo starań. W zeszłym tygodniu nadrobiłam w piątek troche
Dzisiaj już czekam na 13:30!
a czy Wspaniale stulecie mozna zaliczyc do telenoweli? Jesli tak, to ogladam. Typowe tasiemce o perypetiach milosnych jakiejs Huanity Manuelli de la Cruz i Luisa Gomeza de la Vegi sa dla mnie niestrawne. Choc przyznam sie po cichu, ze w zamierzchlych czasach, kiedy siedzialam z dziecmi w domu, ogladalam Marie z przedmiescia ![]()
Ja jeszcze do niedawna za telenowelami nie przepadałam obecnie właśnie się wkręcam w ten świat
jeśli mowa o "Odmienić Los" to kiedyś obiło mi się to gdzieś o uszy ale tak naprawdę nigdy nie miałam przyjemności tego oglądać. Teraz śledzę na bieżąco perypetie bohaterów na pulsie
jutro o 12:30 będzie już 10 odcinek !! ![]()
Modę na sukces namiętnie kiedys, teraz już nie.
Isaura i Dynastia - do tej pory mamy kalendarz z Alexis z 1992
"Odmienić los" - parę odcinków w tamtym tygodniu wyhaczyłam i rzeczywiście całkiem fajnie się to rozkręca. Wspaniałe stulecie czasem oglądam i to dobry serial, ale to jednak zupełnie inne klimaty ![]()
8 2016-02-01 04:17:36 Ostatnio edytowany przez agusia587 (2016-02-01 04:18:18)
Ostatnio oglądałam La Gata
(kotka). To o dziewczynie, która mieszka na śmietnisku i poznaje bogatego chłopaka. Oczywiście, zakochują się w sobie, z kolei jago rodzice nie akceptują tego związku i tu zaczynają się intrygi.
Ja bym oglądała, gdybym miała czas. Celowo nie oglądam, bo nie lubie się wciągać.
Z racji tego, że siedzę teraz w domu, zaczęłam oglądać na tv4 'Moja nadzieja'. Może w 50 pierwszych odc nic konkretnego się nie działo, oglądałam z nudów, ale teraz akcja się rozkręciła i jest ciekawie.
Ogląda ktoś?
Oj, nie znoszę telenowel. I nawet nie chodzi o ich poziom. Po prostu są kosmicznie długie, a ja jak się zabieram za film/serial/książkę/cokolwiek, to muszę wiedzieć, że ma początek, środek i koniec. Więc ładowanie się w jakąś historię, która nie wiem kiedy się skończy (i czy w ogóle) jakoś mnie nie bawi.