telenowele oglądacie/ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » telenowele oglądacie/

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: telenowele oglądacie/

Kto z was lubi oglądać telenowele, jakie macie swoje ulubione? Ja od wczoraj oglądam taką nową " Odmienić Los" wczoraj była jego premiera i jak na razie bardzo mi się podoba, wkręca dzisiaj były kolejne odcinki i też fajne ktoś z was oglądał?  Gra tam ten aktor ze Zbuntowanego anioła. Ale tu w głównej roli:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: telenowele oglądacie/

Szczerze mówiąc nie znam. Na czym to leci? Siedzę w domu ze złamaną nogą, może bym oko zawiesiła, jeśli w miarę od początku leci. smile

3

Też szukam czegoś bo siedzę w domu, zima nie rozpieszcza big_smile i Czlowiek czasami chory, pomimo starań. W zeszłym tygodniu  nadrobiłam w piątek troche big_smile Dzisiaj już czekam na 13:30!

4

a czy Wspaniale stulecie mozna zaliczyc do telenoweli? Jesli tak, to ogladam. Typowe tasiemce o perypetiach milosnych jakiejs Huanity Manuelli de la Cruz i Luisa Gomeza de la Vegi sa dla mnie niestrawne. Choc przyznam sie po cichu, ze w zamierzchlych czasach, kiedy siedzialam z dziecmi w domu,  ogladalam Marie z przedmiescia big_smile

5

Ja jeszcze do niedawna za telenowelami nie przepadałam obecnie właśnie się wkręcam w ten świat smile jeśli mowa o "Odmienić Los" to kiedyś obiło mi się to gdzieś o uszy ale tak naprawdę nigdy nie miałam przyjemności tego oglądać. Teraz śledzę na bieżąco perypetie bohaterów na pulsie smile jutro o 12:30 będzie już 10 odcinek !! big_smile

6

Modę na sukces namiętnie kiedys, teraz już nie.

7

Isaura i Dynastia - do tej pory mamy kalendarz z Alexis z 1992 big_smile big_smile big_smile "Odmienić los" - parę odcinków w tamtym tygodniu wyhaczyłam i rzeczywiście całkiem fajnie się to rozkręca. Wspaniałe stulecie czasem oglądam i to dobry serial, ale to jednak zupełnie inne klimaty wink

8 Ostatnio edytowany przez agusia587 (2016-02-01 04:18:18)

Ostatnio oglądałam La Gata smile (kotka). To o dziewczynie, która mieszka na śmietnisku i poznaje bogatego chłopaka. Oczywiście, zakochują się w sobie, z kolei jago rodzice nie akceptują tego związku i tu zaczynają się intrygi.

9

Ja bym oglądała, gdybym miała czas. Celowo nie oglądam, bo nie lubie się wciągać.

10

Z racji tego, że siedzę teraz w domu, zaczęłam oglądać na tv4 'Moja nadzieja'. Może w 50 pierwszych odc nic konkretnego się nie działo, oglądałam z nudów, ale teraz akcja się rozkręciła i jest ciekawie.
Ogląda ktoś?

11

Oj, nie znoszę telenowel. I nawet nie chodzi o ich poziom. Po prostu są kosmicznie długie, a ja jak się zabieram za film/serial/książkę/cokolwiek, to muszę wiedzieć, że ma początek, środek i koniec. Więc ładowanie się w jakąś historię, która nie wiem kiedy się skończy (i czy w ogóle) jakoś mnie nie bawi.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » telenowele oglądacie/

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024