Ja Ranczo na TVP seriale
Wiem że to kiedyś było ale to było dawno ale przypominam sobie ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Jakie seriale oglądacie ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja Ranczo na TVP seriale
Wiem że to kiedyś było ale to było dawno ale przypominam sobie ![]()
Zadnych, bo od dawna nie ogladam TV. No teraz tylko na swieta cos obejrze i znowu pudlo bedzie stac i gnic. Gdyby nie to,ze corka czasem cos chce ogladac to dawno bym sprzedala
Zadnych, bo od dawna nie ogladam TV. No teraz tylko na swieta cos obejrze i znowu pudlo bedzie stac i gnic. Gdyby nie to,ze corka czasem cos chce ogladac to dawno bym sprzedala
Pewnie że nie musisz ją np w ciągu nie oglądam do piero pod wieczór a u mnie w rodzinie tylko oczy otworzą po spaniu to odrazu tv
New Me napisał/a:Zadnych, bo od dawna nie ogladam TV. No teraz tylko na swieta cos obejrze i znowu pudlo bedzie stac i gnic. Gdyby nie to,ze corka czasem cos chce ogladac to dawno bym sprzedala
Pewnie że nie musisz ją np w ciągu nie oglądam do piero pod wieczór a u mnie w rodzinie tylko oczy otworzą po spaniu to odrazu tv
Zly nawyk
Miklosza napisał/a:New Me napisał/a:Zadnych, bo od dawna nie ogladam TV. No teraz tylko na swieta cos obejrze i znowu pudlo bedzie stac i gnic. Gdyby nie to,ze corka czasem cos chce ogladac to dawno bym sprzedala
Zly nawyk
A u nas co rok na święta to Kevin leci
New Me napisał/a:Miklosza napisał/a:Pewnie że nie musisz ją np w ciągu nie oglądam do piero pod wieczór a u mnie w rodzinie tylko oczy otworzą po spaniu to odrazu tv
Zly nawyk
U mnie Grinch ![]()
Miklosza napisał/a:New Me napisał/a:Zly nawyk
U mnie Grinch
Jak to mówią co kraj to inna szmira ale się ogląda ![]()
Kiedyś było mnóstwo polskich i nie tylko seriali dla dzieci i młodzieży.
I super seriale dla dorosłych.
Teraz nie oglądam, nie mam nawet telewizora. To znaczy mam odbiornik, ale nie podłączona antena.
Ja sobie wykupiłam bardzo tanią subskrypcję Prime Video i bardzo mnie wciągnął serial Bosch.
Obecnie oglądam jeden serial: "Świat według Kiepskich", lubię aktorów z tego serialu, szkoda, że wielu z nich już nie żyje.
Obecnie oglądam jeden serial: "Świat według Kiepskich", lubię aktorów z tego serialu, szkoda, że wielu z nich już nie żyje.
Ja już nie oglądam a oglądałem ich od 1999 roku od samego początku ![]()
Ostatnio oglądałam "Stamtąd", "Uwięzione" i "Cassandra"- nie, to nie jest żadna wenezuelska telenowela.
Kiedyś było mnóstwo polskich i nie tylko seriali dla dzieci i młodzieży.
I super seriale dla dorosłych.
Teraz nie oglądam, nie mam nawet telewizora. To znaczy mam odbiornik, ale nie podłączona antena.
Pewnie facet 7 rok podłącza
Ja od 5 lat przybijam listwy przy podłodze. Jeszcze ta myśl we mnie dojrzewa
Ja Ranczo na TVP seriale
Wiem że to kiedyś było ale to było dawno ale przypominam sobie
Ranczo oglądałam kiedyś i dosłownie kilka innych. Dobry serial. Od wielu wielu lat nie oglądam ani filmów, ani seriali, bo w sumie ani nie mam na to czasu, a tym bardziej ochoty.
Westworld skończylam ostatni sezon. 1 najlepszy, dreszcze.
Oddział dla zuchwałych
Ja wogole nie nie ogladam w TV
Oglądam też akacjową 38 ![]()
Ja Ranczo na TVP seriale
Wiem że to kiedyś było ale to było dawno ale przypominam sobie
Ja również.
Poza tym, oglądam po raz enty "Jak poznałem waszą matkę".
I nieśmiertelny "Dom", na życzenie mojej żony jedynie. ![]()
Naszło mnie na "Co ludzie powiedzą". Dawno nie oglądałam. Hiacynta jest bezkonkurencyjna, haha. A Ryszarda zawsze podziwiałam za stoicki spokój z jakim znosi swój los a już jazda z żoną autem to prawdziwa szkoła przetrwania ![]()
W ogole brytyjskie seriale komediowe są super. Hotel Zacisze i Cleese w roli Basila wymiata, kocham
albo Czarna Żmija z Atkinsonem. Allo, Allo...
Żadnych nie oglądam TV
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Jakie seriale oglądacie ?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024