Od co najmniej kilku lat zauważyłem że podniecają mnie kobiece stopy,jestem w związku i moja żona pozwala mi pieścić swoje stopy, ale nie wiem czy to jest w porządku. czy powinienem się leczyć ? czy to jest zboczenie?. Dodam że jak pieszczę swoją żonę to całuję jej stopy ale też i całe nogi i pupę i widzę że jej sprawia to przyjemność ale nadal mam dylematy czy to się mieści w grupie tzw normalnego seksu. Mało tego bardzo często lubię wąchać jej noszone rajstopy i zapach ten doprowadza mnie do obłedu,czy to jest normalne? słyszałem że feromony kobiece potrafią silnie oddziaływać na facetów ale że aż tak? co robić . leczyć się?. Błagam o pomoc. I jeszcze jedno podniecają mnie też stopy innych kobiet,często marzę że je pieszczę, czy to już zdrada?
1 2015-07-23 16:42:10 Ostatnio edytowany przez robos (2015-07-23 16:44:21)
2 2015-07-24 14:51:54 Ostatnio edytowany przez ZrezygnowanaSky (2015-07-24 17:08:10)
https://www.facebook.com/FetishGirlsFeet
Fetyszyzmstóp polega na osiąganiu podniecenia i satysfakcji seksualnej podczas kontaktu ze stopami partnera. Kontakt z nimi może przejawiać się w różnych formach: przez dotyk, całowanie czy nawet wąchanie lub footjob. Znani fetyszyści to Quentin Tarantino, Elvis Presley, czy Szymon Majewski.
Dla wielu osób, ten fetysz wydaje się czymś ordynarnym i niesmacznym, jednak jest on bardzo popularny wśród mężczyzn. Naukowcy przeprowadzili wywiad na
2 000 tys. mężczyzn z czego połowa przyznała, że zwracają uwagę na stopy.
różni ludzie mają rózne fetysze ja słyszałam o stopach, dłoniach, ostatnio przeczytałam gdzies ze modny jest seks w ktorym mezczyzna wklada kobiecie penisa pod pache, jak widac rozni ludzie maja rozne potrzeby seksualne.
Stopy.. .przecież to część ciała.nidocenione niosą nas całe życie
Stopy kobiety są atrakcyjną częścią ciała, jeśli zadbane potrafią być sexy.
Sama jak patrzę na ładne kobiece stópki, to coś mnie do nich ciągnie. To normalne c: