Co myślicie o imprezach tematycznych?Ja organizuje swoje urodziny w stylu hawajskim, stroje ze znajomymi zamawialiśmy przez internet, mają przyjść w poniedziałek.Impreza bedzie w knajpie, wiec kolezanka podpowiedziala mi zebysmy kupili jeszcze kwiatki chociazby sztuczne, i porozrzucali je wokol.Co mozna jeszcze zrobic, by impreza ta byla bardziej wyjatkowa?Macie jakies pomysly?
Może jakieś drinki takie egzotyczne,kolorowe. Muzyka hawajska.Fajny pomysł wogóle z takimi tematycznymi imprezami. Zawsze to jakaś nowość, coś ciekawego i niezapomnianego. Myślę, ze powinny królować kolory żółty, pomarańczowy, niebieski,zielony. Zawieście kolorowe girlandy i wlaśnie kolorowe drinki z parasolkami. Powodzenia i fajne zabawy ![]()
Stroje typu hula, girlanda, kwiat we włosach, i kolorowy biustonosz beda oczywiscie ;-) Dziekuje bardzo ![]()
Może jakieś konkursy, np. taniec hula, przechodzenie pod liną, karaoke
Tak, żeby duża część osób w nich uczestniczyła i było dużoooo śmiechu ![]()
Oj tak, oj tak!Karaoke to coś dla mnie ![]()
Cześć jelsi chodzi o imprezy w stylu hawajski to po 1 super pomysł po 2 ja bardzo lubie i ostatnio sama robiłam ![]()
Polecam Ci stroje z Godana, - spódniczki, nasyzjniki z kwiatów, kubeckzi z kształcie koksa i wiele wiele innych. Zajrzyj może coś Ci sie spodoba ![]()
Mi też podoba się ten pomysł, można się poczuć jak dziecko szukając strojów i szykując się na wieczór...:) Ale Hawaje to trochę oklepany temat, ja byłam kiedyś na imprezie w stylu lat 20'stych i było cudnie, szczególnie faceci wyglądali szałowo
.