Urodziny w stylu hawajskim - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Urodziny w stylu hawajskim

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Urodziny w stylu hawajskim

Co myślicie o imprezach tematycznych?Ja organizuje swoje urodziny w stylu hawajskim, stroje ze znajomymi zamawialiśmy przez internet, mają przyjść w poniedziałek.Impreza bedzie w knajpie, wiec kolezanka podpowiedziala mi zebysmy kupili jeszcze kwiatki chociazby sztuczne, i porozrzucali je wokol.Co mozna jeszcze zrobic, by impreza ta byla bardziej wyjatkowa?Macie jakies pomysly?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Urodziny w stylu hawajskim

Może jakieś drinki takie egzotyczne,kolorowe. Muzyka hawajska.Fajny pomysł wogóle z takimi tematycznymi imprezami. Zawsze to jakaś nowość, coś ciekawego i niezapomnianego. Myślę, ze powinny królować kolory żółty, pomarańczowy, niebieski,zielony. Zawieście kolorowe girlandy i wlaśnie kolorowe drinki z parasolkami. Powodzenia i fajne zabawy smile

3

Stroje typu hula, girlanda, kwiat we włosach, i kolorowy biustonosz beda oczywiscie ;-) Dziekuje bardzo wink

4

Może jakieś konkursy, np. taniec hula, przechodzenie pod liną, karaoke big_smile Tak, żeby duża część osób w nich uczestniczyła i było dużoooo śmiechu wink

5

Oj tak, oj tak!Karaoke to coś dla mnie wink

6

Cześć jelsi chodzi o imprezy w stylu hawajski to po 1 super pomysł po 2 ja bardzo lubie i ostatnio sama robiłam smile
Polecam Ci stroje z Godana, - spódniczki, nasyzjniki z kwiatów, kubeckzi z kształcie koksa i wiele wiele innych. Zajrzyj może coś Ci sie spodoba smile

7

Mi też podoba się ten pomysł, można się poczuć jak dziecko szukając strojów i szykując się na wieczór...:) Ale Hawaje to trochę oklepany temat, ja byłam kiedyś na imprezie w stylu lat 20'stych i było cudnie, szczególnie faceci wyglądali szałowo smile.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Urodziny w stylu hawajskim

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024