Silna grupa wsparcia w walce z tluszczem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » Silna grupa wsparcia w walce z tluszczem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Silna grupa wsparcia w walce z tluszczem

Walcze z moim tluszczem od dwoch miesiecy. Pozbylam sie 3 kg, a czeka jeszcze 7 kg. Trace motywacje, a zalezy mi, zeby w ciagu kolejnego miesiaca zniknelo chociaz trzy kg. W grupie bedziemy sie dyscyplinowac.
Kazda z nas pewnie ma sposoby na dobra sylwetke i sporo wiedzy na temat zdrowego odzywiania i cwiczen, a tego co brakuje, to dyscyplina. Co byscie powiedzialy na zalozenie grupy wsparcia? Takiej zadaniowo-towarzyskiej?
Spotkajmy sie w miare mozliwosci codziennie tutaj, najlepiej o tej samej porze (niekonieczne, ale byloby milo) na przyklad przy zielonej/czerwonej herbacie  i napiszmy co zrobilysmy danego dnia, a co bylo trudno. 
Proponuje 8 wieczorem. I troche o sobie: jestem po czterdziestce, mam 163 cm i waze 67 kg. Moja prawidlowa waga to nie wiecej niz 60. Mieszkam tylko z mezem, dzieci dorosle. Duzo pracuje w domu i u mnie to glowny problem chyba, bo wtedy jem jakos tak nieswiadomie... No i za malo cwicze.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Silna grupa wsparcia w walce z tluszczem

Nie ma chetnych? Bylam o 20 i... cisza.

3

Na forum jest już wiele wątków odnośnie odchudzania z czego najbardziej aktywnie jest tu: http://www.netkobiety.pl/t81176.html

4

Dzieki Malpa. Bylam na tym forum. Jest ciekawe, chociaz chodzi mi glownie o grupe motywujaca sie wzajemnie. Taka grupe do wykonania projektu:-). Bede jeszcze tutaj kilka razy, jesli ktos czuje o co mi chodzi, zapraszam:)

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » Silna grupa wsparcia w walce z tluszczem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024