Uzależnienia, wychowanie bez ojca i dużo innych,ale JESTEM MEGA SILNA - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Uzależnienia, wychowanie bez ojca i dużo innych,ale JESTEM MEGA SILNA

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

1 Ostatnio edytowany przez poniebiechodze23 (2016-10-09 21:08:22)

Temat: Uzależnienia, wychowanie bez ojca i dużo innych,ale JESTEM MEGA SILNA

Mój ojciec zostawił mnie, gdy miałam niecały rok .. No cóż za ciekawie moje życie się nie toczyło bez niego , z Mamą (którą kocham i doceniam) zawsze miałam słaby kontakt, prawde mówiąc wgl się mną nie interesowała.. Od najmłodszych lat musiałam radzić sobie sama. gdy inne dzieciaki z zerówki szły do domu, ja szlajałam się do północy bez celu.. Wychowywała mnie moja starsza siostra mogę powiedzieć, która mnie odpychała też jednocześnie- jesteśmy po innych ojcach. Mój ojciec znęcał się nad nią , więc dlatego ona automatycznie nienawidziła mnie za to . W czasach gimnazjum, weszłam w złe towarzystwo wiadomo alkohol był nadużywany, szkoła olewana i byłam agresywna wobec innnych dziewczyn, ale imponowało mi to wtedy. W czasach liceum, doznałam niestety bardzo przykrego ze strony pewnego mężczyzny czyn, który siedzi we mnie do dziś, a później zaczęłam mój toksyczny(jeszcze wtedy nie wiedząc) związek. Używki każdego typu, były zażywane w bardzo wielkich ilościach.. Ale wyszłam z tego i pracuję nad sobą.   Poszukuję dziewczyn/kobiet, które wychowywały się bez ojca smile Jakimi są teraz osobami, co o sobie myślą, jak ze sobą czują... Piszcie wszystko co Wam przyjdzie do głowy .. Potrzebuję porozmawiać własnie z takimi osobami smile

KTOŚ CHCIAŁBY SIĘ DOWIEDZIEĆ WIĘCEJ NIECH NAPISZE smile

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Uzależnienia, wychowanie bez ojca i dużo innych,ale JESTEM MEGA SILNA

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024