Znowu mam zgryr z wszechwiedzącą starszą druhną bo ona twierdzi że to właśnie ona ubiera pana młodego, przecież to jakieś kpiny, zawsze starszy drużba ubiera czy pomaga w ubieraniu panu młodemu, a co wy specjaliści myślicie, kto pomaga w ubieraniu młodemu ???
2 2015-06-12 16:33:48 Ostatnio edytowany przez kasia2303 (2015-06-12 16:38:27)
Swiadkowa pomaga pani mlodej a swiadek panu mlodemu, troche dziwnie by bylo gdyby to na odwrot bylo a poza tym co sie swiadkowa przejmujesz, to twoj slub i mozesz zrobic tak jak tobie sie podoba a ona musi sie dostosowac a na swoim slubie ona niech robi jak chce;)
Już widzę jak świadek wiąże suknie pannie młodej
Świadkowa pomaga pannie mlodej a świadek panu młodemu.
Pierwsze słyszę żeby bylo na odwrót
Niech pomaga ten, kto jest chętny, ma czas i wyczucie, ktoś, w czyim towarzystwie będziesz czuł się komfortowo i swobodnie, ktoś, do kogo masz zaufanie i kto na pewno będzie pomocny .
Przed ślubem mojego brata, na którym byłam świadkiem, przyjechałam wcześniej i pomagałam bratu, a nie przyszłej bratowej, a jej z kolei pomagała szwagierka, która zresztą nawet nie była świadkiem.

Dzieląc się swoją opinią pamiętaj, że po drugiej stronie siedzi drugi człowiek. Hejt może ranić!
"Nie czyń samego siebie przedmiotem kompromisu, bo jesteś wszystkim, co masz." (Janis Joplin)
Świadkowa pomaga Pannie, a Świadek panu Młodemu... Chociaż mysmy się sami ubierali i było ok
Tą sprawę juz wyjaśniłem, z dużą pomocą przyszedł operator video który wytłumaczył tej durnej siostrze mojej przyszłej żony że ona mnie nie ubiera tylko swiadek albo może też tata pomagać