Trzęsące dłonie a stomatologia... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Trzęsące dłonie a stomatologia...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Trzęsące dłonie a stomatologia...

Witam. Za miesiąc piszę maturę, jestem zdecydowana co do kierunku studiów. Stomatologia, nie wyobrażam sobie nic innego już od lat. Niestety, moim problemem są stale trzęsące się dłonie. Byłam u lekarza, usłyszałam że genetyczne i nic nie można poradzić. Bardzo mnie martwi, że przez to mogę nie spełnić swojego największego marzenia. Gdy skupiam się na czymś i muszę np trafić w jakiś punkt to nie mam z tym problemu ale gdy trzymam dłoń w powietrzu lub nalewam soku do zauważalnie drży. Boję się, że gdy nawet dostanę się na stomatologię to na pierwszych zajęciach mnie pożegnają, powiedzą że się nie nadaję i wylatuję lub muszę zrezygnować.
Czy jest taka możliwość?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Trzęsące dłonie a stomatologia...

Że wywalą cię z uczelni? Nie wiem.

Ale możesz mieć problem z zaliczeniem praktyk, stażu czy znalezieniem pracy w zawodzie. Ja bym nie chodziła do stomatologa, któremu trzęsą się ręce, nawet jak by mnie zapewniał, że jak już włoży narzędzia do moich ust, to będzie ok.

3

Obawiam się, że na pierwszych praktykach czy jakiś zajęciach możesz już mieć problemy. Jest to jednak dziedzina która wymaga wielkiej dokładności, wydaje mi się, że z Twoim problemem możesz mieć kłopoty

4

Może pomyśl o jakimś kierunku pokrewnym?
Bo niestety, skoro lekarz Ci mówi że nic nie poradzi, to ja tego nie widzę.

5

Idź do innego lekarza, genetycznie trzęsące się dłonie, a gdzie jakieś badania? Na podstawie czego szanowny doktor stwierdził że to genetyczne?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Trzęsące dłonie a stomatologia...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024