To mój pierwszy w życiu post. Pragnę tym sposobem wymieniać myśli, doswiadczenia, podzielić pasjami, a może samej poznać ciekawe osoby, które mają też inne pasje.
Jestem przede wszystkim matką dorosłych już dzieci, ale praca zawodowa jest ważną częścią mojego życia. Praca sprawia mi przyjemność, jestem kreatywna, nie lubię czynności które się powtarzają, lubię nowe wyzwania. ..
W wolnym czasie lubię popracować nad swoja sylwetką (chodzę do klubu fittness), jestem osobą kontaktową, podobno wrażliwą społecznie, lubię mieć do czynienia z ludźmi inteligentnymi, nie lubię chamstwa, kłamstwa, agresji.
Moją pasją są podróże. Najchętniej zapakowałabym samochód i ruszyła przed siebie. Chyba jestem nietypową kobietą-kierowcą, bo lubie ostro jeździć, ale w granicach rozsądku, gdy warunki na to pozwalają. Jeżdże autem po tunningu, mam bardzo niestandardowy system audio wewnątrz auta (14 głośników+tuba w bagażniku). Więc jak widać lubie muzykę pop typu George Harrison, Craig Dawid, Elton John, Michael Jackson itp.
To tyle na początek, mam nadzieję że znajdę tu osoby o podobym temperamencie i zainteresowaniach, a może na tym forum ktoś mnie zarazi inną pasją.
Witaj Wow Podziwiam Cię, pozazdrościć takich pasji i oddania Robisz to co ja bardzo bym chciała kiedyś osiągnąć - lubisz swoją pracę, to jest najważniejsze jak dla mnie aby nie czuć się niespełnioną. W tym momencie nienawidzę swoich prac, ale tłumaczę sobie, że to tylko na zarobek i jak skończę wymarzone studia będę robić coś wartościowego i to co sprawi mi przyjemność
Bardzo mi się podoba, że jesteś kobietą spełnioną a zarazem ciągle się realizujesz, to bardzo mobilizuje innych bynajmniej mnie
Trzymaj tak dalej i bądź wzorem dla innych Myślę, że to Twoje Dzieci są z Ciebie dumne
Baw się dobrze na tym forum i miłego pisania Znajdziesz tu dużo interesujących osób, być może nawiążesz nowe przyjaźni
Pozdrawiam
witamy na forum!!
cieszymy się że do nas dołączyłaś
na początek zapoznaj się z naszym regulaminem-dostępnym w mojej sygnaturze
pozdrawiam i życzę owocnego postowania
Noelle87-Moderator
Witaj na forum, prosze prosze tylko pozazdrościć oby większość z nas poszła w Twoje ślady
pozdrawiam
polopiratka jestem pod wrażeniem prezentacji powiało dynamizmem i jeszcze czuć zapach spalonej benzyny Witaj na forum i zapraszamy do pisania z vervą polopiratka z vervą
Witaj polopiratko
Witaj wśród NetKobiet!
witaj polopiratka zrobiłaś wrażenie swoim wejściem na forum
Witaj Zapraszam do uzupełnienia profilu oraz zapoznania się z regulaminem forum
Życzę miłego pobytu !
Witaj. Miłego pisania