AAAby Zdrady szybko wykryć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » AAAby Zdrady szybko wykryć

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez EXTRA_terrestrial (2015-01-14 15:54:08)

Temat: AAAby Zdrady szybko wykryć

Kochani, rozumiem, że regulamin forum zakazuje publikowania ogłoszeń, ale skasowanie "Zdrady szybkie wykrycie" - wątku z rozwijającą się dyskusją w tym przypadku wiąże się z pogwałceniem ważniejszej zasady, czyli "Mania poczucia humoru" o czym uprzejmie zawiadamiam;-) Poniżej cytat z przerwanej i dobrze zapowiadającej się dyskusji ;-)

INKKA napisał/a:
EXTRA_terrestrial napisał/a:

Ja za jedyne 1000 złotych, mogę ocenić na podstawie waszych fotografii czy parner zdradzi w okresie najbliższych 5 lat czy nie. Przedłużenie gwarancji na następne 5 lat cena promocyjna dla stałych klientów 500 złotych. Satysfakcja gwarantowana. W przypadku błędu obiecuję zwrot kosztów.

INKKA napisał/a:

smile
a ocenić wstecz też potrafisz? wink

Nasza oferta skierowana jest do osób młodych, dopiero wchodzących w związki...

Aha. W takich przypadkach to i ja mogę zgadywać wink i nawet jestem pewna, że wiele razy bym się nie pomyliła wink

No to masz pomysł na działalność gospodarczą. Teraz trzeba zwrócić się o fundusze Unijne...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: AAAby Zdrady szybko wykryć

Kochani, rozumiem, że regulamin forum zakazuje publikowania ogłoszeń, ale skasowanie "Zdrady szybkie wykrycie" - wątku z rozwijającą się dyskusją w tym przypadku wiąże się z pogwałceniem ważniejszej zasady, czyli "Mania poczucia humoru" o czym uprzejmie zawiadamiam;-) Poniżej cytat z przerwanej i dobrze zapowiadającej się dyskusji ;-)

INKKA napisał/a:

Ja za jedyne 1000 złotych, mogę ocenić na podstawie waszych fotografii czy parner zdradzi w okresie najbliższych 5 lat czy nie. Przedłużenie gwarancji na następne 5 lat cena promocyjna dla stałych klientów 500 złotych. Satysfakcja gwarantowana. W przypadku błędu obiecuję zwrot kosztów.

Nasza oferta skierowana jest do osób młodych, dopiero wchodzących w związki...

Aha. W takich przypadkach to i ja mogę zgadywać wink i nawet jestem pewna, że wiele razy bym się nie pomyliła wink

No to masz pomysł na działalność gospodarczą. Teraz trzeba zwrócić się o fundusze Unijne...

Czekałam  na te słowa.... Dzięki Extra...
Popyt niezły byłby tutaj. Taka forumowa hiena. Znalazł się wybawiciel świata. Już widzę, ile owieczek za jego głosem pogna. Bożesz drogi...

Sponiewierana napisał/a:

/.../
"to masz pomysł na działalność gospodarczą. Teraz trzeba zwrócić się o fundusze Unijne..."
Czekałam  na te słowa.... Dzięki Extra...
Popyt niezły byłby tutaj. Taka forumowa hiena. Znalazł się wybawiciel świata. Już widzę, ile owieczek za jego głosem pogna. Bożesz drogi...

Moim zdaniem, post użytkownika proponującego usługi "szpiegowania" partnera przy pomocy komputerowych "podsłuchów" nalezało zostawić usuwając jedynie jego e-mail i nick. Rozwijająca się pod postem dyskusja była merytoryczna i zdecydowanie szła w kierunku wykazania wątpliwej podstawy moralnej takiego postępowania.

4

Czy można ją gdzieś przeczytać całą?

5

No i po co wykrywać zdradę, jak już jest ?po ptakach?? Gdzie stracone zaufanie, gdzie stracona przyjaźń? Nie ma, rozwiana... I co, tylko udowodnić zdradę dla czystej satysfakcji? Dla mnie bez sensu... Za bardzo byłabym zdruzgotana, aby cieszyć się pseudo wygraną...

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » AAAby Zdrady szybko wykryć

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024