Hej wszystkim.
Mam do was takie pytanie, mam nadzieję, że nie usuniecie wątku, otóż mam problem (wiem, jak większość z nas tutaj
)
Nie jestem bogata, a dodatkowo, ostatnio miałam przerwę w pracy, bo popsuł mi się sprzęt, który do tej pracy służy, ostatnio dość cienko u mnie z kasą, ale chciałabym gotować dietetycznie, jakieś koktajle sobie robić, może czasami jakieś dietetyczne słodkości, ale słyszałam, że to kupę forsy pochłania, a jak pisałam, kiepsko z tym u mnie ostatnio ![]()
Czy możecie mi doradzić, co stosować, jakie diety, żeby przeciętnego Kowalskiego było na nie stać? Czym zastąpić cukier do kawy na przykład, albo cukier w ogóle, gdzie najlepiej i najtaniej kupować, jakiego jedzenia bezwzględnie unikać, żeby można było te pięć posiłków w racjonalnej cenie przygotować, nie zbankrutować i do tego nie chodzić głodnym i osowiałym? Macie jakieś doświadczenie z tym, możecie mi coś poradzić? Jest mi głupio to pisać, ale nie wiem już gdzie i jak szukać, a na wizytę u dietetyka i diety przez niego proponowane, nie stać mnie niestety...