Załóżmy taką sytuację. Jest facet, który bardzo się Wam podoba, czy podejmujecie próbę poderwania go i jakimi metodami?
Czy dziewczyna moze wogóle podrywać faceta, proponowac spotkanie itd.? Jak myślicie?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy podrywacie facetów?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Załóżmy taką sytuację. Jest facet, który bardzo się Wam podoba, czy podejmujecie próbę poderwania go i jakimi metodami?
Czy dziewczyna moze wogóle podrywać faceta, proponowac spotkanie itd.? Jak myślicie?
Oczywiście, że może Powiem tak.. Podrywam go tak żeby to on myślał, że mnie podrywa
Ja tak poderwałam swojego faceta.. Pracowaliśmy w jednej firmie.. Zalotnie się do niego uśmiechałam, flirtowałam.. a następnie zaprosiłam go na andrzejki... I tak zostaliśmy parą.. Tylko, że niestety zerwał po 2 latach związku - okazał się totalnym dupkiem bez uczuć-
Ale nie zmienia to faktu, że kobiety mogą podrywać
Uwielbiam flirtować i zdobywać facetów, ale oczywiście tak żeby to oni myśleli, ze mnie poderwali.;P Ale jedak trzeba unikac sytuacji, kiedy Ona proponuje spotkania raz po razie, czyli przjmuje inicjatywe. To pierwsze spotkanie powinno być dla Niego sygnałem. Jeśli go nie odbierze jak trzeba, to trzeba dac sobie z nim spokuj.
to kobiety wybieraja faceta który nas wybierze
Dobrze by było, zebyśmy to my wybierały a nie oni...:) sle czasem można np. dostać... kosza...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy podrywacie facetów?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2021