Prezent dla mamy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KULTURA » Prezent dla mamy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Prezent dla mamy

Witam, może któraś z forumowiczek podsunęłaby mi pomysł na prezent dla mamy? Wiem, że ma to być książka, ale nie do końca wiem jaka...chodzi dokładnie o prezent na Dzień Matki. Moja mama ma 46 lat i bardzo lubi czytać książki, zwłaszcza literaturę typowo kobiecą. Ja się na niej nie za bardzo znam, bo czytam nieco inne książki, a poza tym dzieli nas trochę przepaść wiekowa. Lubi książki takie życiowe, o miłości, związkach i problemach ludzi dojrzałych, jakieś mądre i wartościowe. Z tego co przeglądałam jej biblioteczkę to znalazłam tam takie książki jak: Iza Kuna "Klara", Małgorzata Kalicińska "Dom nad Rozlewiskiem", kilka książek Grocholi i Danielle Steel i masa innych mniej znanych autorów. Czy macie może jakieś pomysły? Byłabym wdzięczna za wszelkie propozycje:)

Zobacz podobne tematy :
Odp: Prezent dla mamy
lady_x napisał/a:

Witam, może któraś z forumowiczek podsunęłaby mi pomysł na prezent dla mamy? Wiem, że ma to być książka, ale nie do końca wiem jaka...chodzi dokładnie o prezent na Dzień Matki. Moja mama ma 46 lat i bardzo lubi czytać książki, zwłaszcza literaturę typowo kobiecą. Ja się na niej nie za bardzo znam, bo czytam nieco inne książki, a poza tym dzieli nas trochę przepaść wiekowa. Lubi książki takie życiowe, o miłości, związkach i problemach ludzi dojrzałych, jakieś mądre i wartościowe. Z tego co przeglądałam jej biblioteczkę to znalazłam tam takie książki jak: Iza Kuna "Klara", Małgorzata Kalicińska "Dom nad Rozlewiskiem", kilka książek Grocholi i Danielle Steel i masa innych mniej znanych autorów. Czy macie może jakieś pomysły? Byłabym wdzięczna za wszelkie propozycje:)

A forumowicz może coś podsunąć? (żartuję).  "Balsam dla Duszy. Historie miłosne", "Balsam dla Duszy romantycznej", "Balsam dla Duszy zakochanej". Wszystkie opowieści w nich zawarte są wzięte z życia.

3

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

A forumowicz może coś podsunąć? (żartuję).  "Balsam dla Duszy. Historie miłosne", "Balsam dla Duszy romantycznej", "Balsam dla Duszy zakochanej". Wszystkie opowieści w nich zawarte są wzięte z życia.

Jasne, że forumowicze też mogą coś podsunąć:) Dziękuję za propozycje, wydają się całkiem sensowne, o to mi chodziło;) Może ktoś ma jeszcze jakieś pomysły? Chciałabym mieć większy wybór, żeby w razie czego jak nie będzie danej książki, kupić inną.

4 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-04-17 14:52:02)

Może Zagubione Niebo, Katarzyny Grocholi, słyszałam, że całkiem ciekawa książka smile Dobrym dodatkiem wg mnie była by jeszcze ramka z Twoim lub waszymi wspólnymi zdjęciami aby Twoja mama czytając książkę mogła popatrzeć na Twoje zdjęcie smile Ostatnio zamówiłam na tej stronie bardzo ładną ramkę ze zdjęciami :spam

5

MarysiaStaskiewicz napisał/a:

Może Zagubione Niebo, Katarzyny Grocholi, słyszałam, że całkiem ciekawa książka smile Dobrym dodatkiem wg mnie była by jeszcze ramka z Twoim lub waszymi wspólnymi zdjęciami aby Twoja mama czytając książkę mogła popatrzeć na Twoje zdjęcie

Dziękuję za propozycję:) Wydaje mi się, że moja mama już ma tę książkę Katarzyny Grocholi, a co do ramki ze zdjęciami to dostała taką ode mnie 3 lata temu;) Dalej szukam jakiejś fajnej i interesującej literatury dla niej...

6 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-11-02 22:26:32)

Moja mama książki bardzo lubi czytać ale ja nie zupełnie znam jej klimaty i wolę nie ryzykować wink Najchętniej zafundowałabym jej wyjazd do SPA:)ale wszystko zleży od budżetu jaki posiadamy. Na ostatnie urodziny kupiłam mamie zestaw herbat w skrzyni - herbatki akurat na zimę, skrzynkę można wykorzystać no i co najważniejsze zestaw z dekoracjami, zapakowany w przystępnej cenie - spam. W internecie można wiele ciekawych zestawów tego typu znaleźć. Mojej mamie prezent spodobał się. smile Pozdrawiam i życzę udanego wyboru czy to książki czy innego prezentu smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KULTURA » Prezent dla mamy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024