Zrezygnowac czy probowac? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zrezygnowac czy probowac?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Zrezygnowac czy probowac?

Czesc Wszystkim

Spotykam sie z pewna dziewczyna od poltora miesiaca,widzimy sie prawie codzienie. Niby jestesmy para ale nia nie jestesmy tzn robimy wszystko jak stara dobra para ale ona twierdzi ze nie jestesmy razem. Problem polega na tym ze ona kocha jeszcze poprzedniego chlopaka a mnie uwaza raczej za przyjaciela. Probowalem dac sobie spokoj z ta znajomoscia ale ona zawsze wtedy pisze,dzwoni prosi zebym przyjechal. Czesto mowi ze za latwo z niej rezygnuje ale jak mam  reagowac po slowach ze nie chce ze mna byc. Pytanie do was probowac starac sie?czy odpuscic i nie odpisywac na jej smsy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zrezygnowac czy probowac?

Ja bym powiedziała, że rola wiecznego przyjaciela mi nie odpowiada. Dziewczyna traktuje Cię jak koło zapasowe. Jak byłaby szansa powrotu do ex partnera, zrobi to bez mrugnięcia okiem, mając przeświadczenie że jest wobec ciebie w porządku, bo łączy was tylko przyjaźń. Czysty egoizm.
Męczy Cię, bycie tym kołem zapasowym, ale trochę Ci szkoda odpuścić. Ja na Twoim miejscu postawiłabym sprawę jasno. Powiedziałabym, że rola koła zapasowego mi nie odpowiada.

3

Odp: Zrezygnowac czy probowac?

Moim zdaniem jesteś dobrą odskocznią dla tej dziewczyny. Albo masz jaja albo nie. Ty musisz wiedzieć:) sorry

... czasu nie cofniesz, czasu nie zatrzymasz, możesz tylko iść z czasem

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zrezygnowac czy probowac?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021