Zawod-florysta- zrezygnowac czy nie ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Zawod-florysta- zrezygnowac czy nie ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Zawod-florysta- zrezygnowac czy nie ?

Od wrzesnia ucze sie na kierunku florysta, poniewaz zawsze mnie to interesowalo, marzylam o pracy w kwiaciarni,zawsze sobie myslalm ze fajnie byloby pracowac wsrod kwiatow.Teraz jednak nie jestem pewna sad w klasie jestem najgorsza z wszystkich,staram sie jak moge ale niestety nie mam az takiego talentu, takiej rozwinietej wyobrazni przestrzennej, a w zasadzie prawie w ogole nie mam zadnych wizji na kompozycje z kwaitow, bukiety,wience czy inne ozdoby hmm Pozostalym dziewczynom naprawde o wiele lepiej i latwiej to przychodzi zrobienie czegos sensownego a ja sie mecze i mecze a i te moje kompozycje szalu nie robia. jestem na praktykach w kwiaciarni i lepiej nie jest, cwicze bukiety kilka dni z rzedu i dalej  nie umeim ! Pani z kwiaciarni jest bardzo mila osoba wiec nic mi nie powiedziala ze zle mi idzie czy cos ale widze po jej minie, ze nie jest zadowolona, poniewaz niszcze jej tylko material roslinny a skutki moich cwiczen sa marne.
W czerwcu mam miec egzaminy i szczerze zastanawiam sie czy na nie isc, cos czuje ze to jednak nie dla mnie, nie odnajde sie w tym zawodze, nie mam talentu i sztywne rece, niezdolne manualnie. hmm

teraz pytanie do was, brnac w to dalej czy lepiej odpuscic sobie i szukac innych zawodow ?
Prosze o porady, piszcie szczerze smile
Z gory dziekuje za kazda odpowiedz,porade smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zawod-florysta- zrezygnowac czy nie ?

czerwiec jest już blisko, ja bym zaryzykowała i poszła. Nic cie to przeciez nie kosztuje smile

3

Odp: Zawod-florysta- zrezygnowac czy nie ?

Myślę że na egzaminy pójdę,  tylko ogólnie czy starać się później po szkole w tym kierunku,  czy lepiej odpuścić...?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Zawod-florysta- zrezygnowac czy nie ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024