Idealny penis ;-)) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Idealny penis ;-))

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 60 z 155 ]

Temat: Idealny penis ;-))

Tak temacik z poczuciem humoru.
Wszystko jest anonimowe, wiec mozna porozmawiac o naszych upodobaniach..
Wiec chwalcie sie, jakie sa Wasze, a jakie Wam sie z kolejii nie podobaja wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Idealny penis ;-))

Czarnobiale, są ponoć najfajniejsze...

3

Dla mnie wszystko to samo. Nic specjalnego

Made the wrong move, every wrong night
With the wrong tune
Played till it sounded right, yeah

4

jak to wszytsko to samo, sa ladniejsze i sa brzydrze,

5

Kalina a jaki wg Viebie jest ladniejszy a  jaki brzydszy?

16.05.2016 2:12 Majeczka, nasz caly swiat <3<3<3

6

wg mnie prosty, taki klasyczny i symetryczny,
moze taki przyklad podam.. spytaj kogos aby narysowal penisa... z reguly kazdy jak rysuje to rysuje w ten sam sposob smile

ale glowna miara to higiena, bez niej nawet najlpiekniejszy penis stoczy sie na szary koniec

zaznacze ze sa to moje "widzi mi sie" w spawach idealnosci

7

kalina88 napisał/a:

ale glowna miara to higiena, bez niej nawet najlpiekniejszy penis stoczy sie na szary koniec

To samo chciałam napisać - że najfajniejsze są czyściutkie i pachnące, a najpaskudniejsze te śmierdzące. ;-)

Poza tym nie lubię ekstremów. Wcale mi się nie marzy partner z 25cm, ale taki z 10cm też niekoniecznie, analogicznie z obwodem - cienki jak ołówek jest mało fajny, ale gruby jak moja łydka też nie bardzo.

Ale tak całkiem poważnie, to jak ja już stwierdzę, że to wartościowy facet i wszystko inne będzie grało, to dla mnie może w ogóle być bez penisa, bo nie wiem - oberwało mu w pechowym wypadku, a mnie to i tak nie zniechęci.

8

Ja preferuje grubsze niż dłuższe i najlepiej lekko lewostronnie skrzywione bo wówczas drażnią tam gdzie powinny;-) i zgadzam się muszą być super zadbane czyste pachnące i ogolone lub wystrzyżone gdzie trzeba... a tak w ogóle to nie ma to znaczenia, jeśli jest to facet którego się kocha,to kocha się co się ma

Znów Ziemia Obiecana woła mnie
przystań, na której spotkam Cię
Słyszę Twój głos obietnica jeszcze drży
tą Ziemią Obiecaną jesteś Ty

9 Ostatnio edytowany przez cloyzy.p (2013-08-16 10:22:38)

Był tu taki fajny temat, pewnie przez jakiegoś fajnego gościa założony big_smile , dotyczący idealnej cipki...ale go nie ma...czyżby kogoś w oczy kuło ... Dzizas, jak tu ludzie są śmiertelnie poważni ...z co niektórymi śmiertelnie poważnymi problemami ...:)

10

Jest w sieci gdzieś strona poświęcona kształtowi cipci, bo korekta tego kształtu jest jedną z najczęstszych operacji plastycznych.

Lepiej kochać i przegrać, niż nie kochać nigdy. Prawdziwa miłość daje wolność. Seks bez miłości jest łatwiejszy niż miłość  bez seksu. To dlatego że mnie kochasz tak wiele ode mnie chcesz? 

11

Na pewno bez stulejki. Może nie jest to tragiczne, ale tak ogranicza wszelkie zabawy, że drugi raz bym w to nie poszła. A co więcej, penis z jakimś uszczerbkiem strasznie rzutuje na psychikę faceta. I to jest najgorsze w tym, trzeba go ciągle dowartościowywać, a on i tak jest wiecznie niezadowolony, bo jego penis ma jedną nożkę bardziej...
Fajne są obrzezane, takie bardzo higieniczne i ciekawie się prezentują wink Jednak w naszej kulturze jest to dosyć rzadkie rozwiązanie, dlatego wybieram model klasyczny wink  Pewnie przy kochającym partnerze, starającym się o naszą satysfakcję seksualną każda powie, że to jego penis jest idealny. Ja stawiam na 18-21 cm i pełne kształty jeśli chodzi o obwód. I znalazłam swoje 20cm szczęścia tongue

12

isztar12345 napisał/a:

I znalazłam swoje 20cm szczęścia tongue

smile)) ja rowniez znalazlam swoje smile

Dodam, ze dla mnie odpadaja zbyt wielkie penisy, niby mowi sie, ze wielkosc ma znaczenie, ale to idzie w dwie strony, juz niewspominajac ze i ten teoretycznie najidealniejszy penis bez dobrej techniki, gdy np facet (potocznie mowiac) bzyka jak (doslownie) krolik big_smile odpada..

Ja z kolejii nie lubie zakrzywionych penisow w zaden sposob.. analizujac swoje zycie seksualne, raz trafilam na chlopaka, no podobal mi sie, fajnie mi sie z nim czas spedzalo, ogolnie cechy charakteru wporzadku, ale po pierwszym razie z nim, wiedzialam ze drugiego nie chce i sie wymigiwalam - a nie, bo zaraz kolezanka przyjdzie, a nie bo czasu nie ma i takie tam big_smile
wiem jedza bylam, ale cos mnie juz od niego odepchnelo. Penis byl maly..

inna sytuacja.. znany w pl aktor, nie powiem widzac go w tv, zawsze lubilam go ogladac, stalo sie ze sie poznalismy, trafilismy do lozka.. penis??? dlugi i chudy.. i juz zblaknal w moich oczach nawet jak facet..

to samo z penisami grubymi i krotkimi.. no nie moj typ

tak samo jak nie lubie penisow w ksztalcie "stozka" smile tez wydaje mi sie jakis nie taki

Jesli czytaja faceci, to z gory przepraszam, nie mam zamiaru nikogo obrazic, pisze o swoim upodobaniach smile

Wiec uwazam milosc miloscia, ale sex jest istotny smile

13

moj 16 cm dlugosci 13 cm obwodu tongue jedna kobieta narzekala ze za maly reszta nic nie prawila tongue

14

ja tam wspolczuje chinczykom smile

15

to musisz być głęboka niczym studnia życzeń rodem z Królewny Śnieżki big_smile względnie rozciągnięta jak king brus li karate miszcz big_smile a tak z ciekawosci zapytam jakie kitajce wymiary maja skoro im wspolczujesz ? big_smile bo tez slyszalem ze po 20 cm to oni nie maja, ale zeby az tak malo ze im wspolczujesz ? big_smile

16 Ostatnio edytowany przez Tulawiedźmula (2013-08-16 14:48:13)

BOGOWIE KOBIETY....:-))))) CZY TO WAŻNE JAKI DŁUGI CZY NIE WAŻNE JAKA TECHNIKA...A SKOŚNOOKIE PANIE JAKOŚ NIE NARZEKAJĄ CHYBA HE HE A ZGADZAM SIĘ TO TAK SAMO JAK Z CIPKAMI KAŻDA WYGLĄDA INACZEJ I PEWNIE SĄ PŁYTKIE I GŁĘBOKIE I MAŁE I DUŻE I ASYMETRYCZNE,        swoja drogą nie wyobrażam sobie faceta mającego 165  cm wzrostu z pałką 20 cm..he he

Znów Ziemia Obiecana woła mnie
przystań, na której spotkam Cię
Słyszę Twój głos obietnica jeszcze drży
tą Ziemią Obiecaną jesteś Ty

17

akurat jestem mala, wiec nie o to chodzi smile Zle wnioski wyciagasz smile
Spojrz tylko na wzrost chinczykow...

Czerwona kurtka cos czuje ze ma komplksy skoro probuje atakowac...

gdzie Ty to slyszales, to sa pewnie anomalie tak jak murzyn z malym przyrodzeniem

18

Przeczytaj jego temat, to ci się wiele wyjaśni....

Trust me, when I woke today I had no plans to be so sexy...but shit happens !

Deep in my soul there is a warrior that I'm afraid of...

19 Ostatnio edytowany przez vinnga (2013-08-16 15:58:10)

Post poniżej poziomu forum

20

Mnie to jakoś nigdy nie zajmowało czy duży czy mały- nie zwracam uwagi na to zupełnie....dla mnie jest ważne coś całkowiem innego. Zaufanie zrozumienie lojalność.....rozmiar to nie moja bajka. Mówiąc szczerze facet móglby go nie mieć.

21

ja swoim tylko jednej nie moglem zadowolic. a jak nastepna mi powie ze znowu za maly to tez pogonie tongue a pozatym slyszalem ze wzrost nie idzie w parze z wielkoscia przyrodzenia tongue ale jak to sie ma do rzeczywistosci nie mam pojecia tongue

22

No duzy ladniej wyglada, byle nie za chudy.

Made the wrong move, every wrong night
With the wrong tune
Played till it sounded right, yeah

23

Ja na razie miałam do czynienia tylko z jednym (i mam nadzieję że tak zostanie big_smile), więc nie mam żadnych upodobań czy specjalnych preferencji. Penis mojego chlopaka mógłby być z 1-2 cm dłuższy, aczkolwiek długość nie przeszkadza, bo praktycznie zawsze mam z nim orgazm, po prostu wyglądałby pokaźniej wink Ale i tak nie mam mu nic do zarzucenia, bo jest czarodziejem!

24

franz napisał/a:

Post poniżej poziomu forum

A ja to chciałem przeczytać właśnie...

25

Dorota74 napisał/a:

Mnie to jakoś nigdy nie zajmowało czy duży czy mały- nie zwracam uwagi na to zupełnie....dla mnie jest ważne coś całkowiem innego. Zaufanie zrozumienie lojalność.....rozmiar to nie moja bajka. Mówiąc szczerze facet móglby go nie mieć.

I takie podejście mi się podoba, pal licho przyrodzenie, jak nie jest lojalny i bzyka wszystko co się rusza ....hehehe

26

Mnie podoba się mój....jak go znajdę pęsetą w gąszczu kręconych kudłów ....heheheh big_smile:D:D big_smile Ach te lata 60-te...

27

Ja myślę, że najpierw to akceptuje się człowieka jakim jest, a penis czy cipka to dodatek i nie ma znaczenia, czy krzywy, prosty, 21 cm czy 15 cm, czy ona ma motylka, czy bułkę.

Raz się żyje, więc przestań patrzeć, na to co powiedzą inni tylko :
Rób to co uważasz za stosowne !

28

Remi napisał/a:

Ja myślę, że najpierw to akceptuje się człowieka jakim jest, a penis czy cipka to dodatek i nie ma znaczenia, czy krzywy, prosty, 21 cm czy 15 cm, czy ona ma motylka, czy bułkę.

Święte słowa!

29

Remi napisał/a:

Remi, masz 100% racji. Nie wazny czy dlugi czy miesci sie w dolnej granicy normy unijnej, czy ma plamy czy nie, czy jest wykrzywiony czy nie, czy gruby czy cienki. Co za roznica? Jesli uwazacie ze udane zycie seksualne wiaze sie z ksztaltem i rozmiarem penisa to wam wspolczuję... no ale kazdy ma jakies upodobania, nie wnikam w to.

30

Czysty i zadbany przede wszystkim. Poza tym dobry penis to ten we wzwodzie - jak nie staje to każdy jest tak samo bezużyteczny.
Rozmiar - nie za duży, nie za mały, ale ja naprawdę nie czuję jakiejś kolosalnej różnicy między 16 a 18cm, albo 14, a 16 cm.
Co do kształtu jest mi to całkowicie obojętne, ale jak już bym miała być bardzo wybredna to jednak lepiej żeby był gruby.
Stawiam na to jak właściciel potrafi swojego przyrządu używać, a nie na inne parametry.

"Si vis pacem - para bellum"

31 Ostatnio edytowany przez amatorkaja (2013-08-17 21:39:33)

... big_smile

Kobiety to maja wymagania...a co od siebie? big_smile

32

haahahha ;d ja tu zadnej nie widze amatorkaja ;ddd 666 ;d

33

Względnie gruby i prosty 19cm... plus ogolona moszna i można lizać takie cudo przez całą noc z rankiem włącznie tongue

Piszę tak, bo tylko do takowego miałam i mam dostęp, w związku z czym smutno byłoby mi zamieniać go na innego... wink

34

najbardziej podoba mi się jak "główka" troszkę wystaje z napletka. A potem jak zsuwam napletek to jest taka duża i czerwoniutka. Długość, grubość, krzywizna nie przemawia do mojego podniecenia wink

Odrodziłam się na nowo, miałam duszę kryształową
Lecz znów, i znów i znów kolorów szukam

35

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/06/d864cfba152e160261685e856cb738b9.jpg?1340270923

36

ja tam tez znalazlam swojego wymarzonego, ale czasem mam wrazenie ze jest troche dla mnie "Za duzy" big_smiletongue

37

17 cm w zwodzie, 14 cm grubości. Lecz mam mam mały kompleks co do niego.. jest lekko przekrzywiony lewostronnie.. jak to tej pory partnerki nic nie mówiły ale mam takie myśli, że po prostu nie chciały mi sprawić przykrości.. drogie Panie.. proszę Was napiszcie coś o tym i czy skrzywienie penisa sprawia Wam jakiś ból podczas seksu ? Pozdrawiam i z góry dziękuję.

38

hah a ja znam przyslowoe 'jak sie dobrze popiesci to kazy sie zmiesci". nie no zartuje
Wedlug mnie zadne skrety nie przeszkadzaja smile Jak i rowniez nie zgadzam z opinia ( przepraszam ale to tylko i wylacznie moje odczucia) ze jak sie kogos kocha to kazdy jest dobry. Moim zdaniem, wcale nie, 50% udanego pozycia to zycie sksualne, i nie zaslaniam sie zadnymi frazesami ze liczy sie tylko milosc. Nie chce byc zle odebrana, ale wdlug mnie zycie seksualne to polowa sukcesu. Jak sie umie dobrze wykorzystac nawet penis mniejszego rozmiaru to przyjemnosc gwaratowana. Osobiscie trafilam na partera ktorego przyrodzenie odpowiada mi w 100%, liczy sie czulosc, swiadomosc wlasnych ciał i to co mozemy dac drugiej osobie.

39

hotman napisał/a:

17 cm w zwodzie, 14 cm grubości. Lecz mam mam mały kompleks co do niego.. jest lekko przekrzywiony lewostronnie.. jak to tej pory partnerki nic nie mówiły ale mam takie myśli, że po prostu nie chciały mi sprawić przykrości.. drogie Panie.. proszę Was napiszcie coś o tym i czy skrzywienie penisa sprawia Wam jakiś ból podczas seksu ? Pozdrawiam i z góry dziękuję.

Coś krótki.:D
A te 14 cm to fi, czy phi? wink

40

do swoich rozmiarów nie ma zarzutów, myślę że są odpowiednie.. a jeżeli twierdzisz, że 17 cm długości to mało to Twoja sprawa wink, wolę aby tą długość Panie oceniły. No a grubość myślę że też nie jest zła.

41

jakby te grubości i wielkości były istotne...

42

No to mam pytanie. Lwica pisze 19 cm a czy sama mierzyła i która to mierzyła by miara sprawiała przyjemność??? no któraaa mierzyła przed seksem i powiedziała  o ten ma tyle to będzie dobry?????

43

A ja proponuje, by w celu uwiarygodnienia opinii, nastepnym krokiem bylo dolaczenie fotek do swoich wypowiedzi big_smile Mozna tez zrobic forumowa galerie tudziez konkurs na najladniejszego penisa (juz tu kiedys byl taki jeden maz, co wysylal fotki swojego Cuda do babki poznanej w necie - to co, inni maja byc gorsi?)

Aha, nie wolno korzystac z obrobki w fotoshopie wink

44

Owszem ja mierzyłam stałym partnerom, dokładnie dwóch ich było. 0,5 cm różnicy, grubość porównywalna, o odczuciach nie ma co mówić, bo wtedy w ogóle nic nie czułam, a teraz jest bosko. wink Zdecydowanie to kwestia techniki i bycia facetem, któremu zależy na odczuciach partnerki.

45

Benita72 napisał/a:

A ja proponuje, by w celu uwiarygodnienia opinii, nastepnym krokiem bylo dolaczenie fotek do swoich wypowiedzi big_smile Mozna tez zrobic forumowa galerie tudziez konkurs na najladniejszego penisa (juz tu kiedys byl taki jeden maz, co wysylal fotki swojego Cuda do babki poznanej w necie - to co, inni maja byc gorsi?)

Najlepiej fotkę razem z miarką, by było odniesienie. big_smile
Potem będzie głosowanie. big_smile

46

Benita72 napisał/a:

no cóż jestem ZA

47

isztar12345 napisał/a:

Na pewno bez stulejki. Może nie jest to tragiczne, ale tak ogranicza wszelkie zabawy, że drugi raz bym w to nie poszła. A co więcej, penis z jakimś uszczerbkiem strasznie rzutuje na psychikę faceta. I to jest najgorsze w tym, trzeba go ciągle dowartościowywać, a on i tak jest wiecznie niezadowolony, bo jego penis ma jedną nożkę bardziej...
Fajne są obrzezane, takie bardzo higieniczne i ciekawie się prezentują wink Jednak w naszej kulturze jest to dosyć rzadkie rozwiązanie, dlatego wybieram model klasyczny wink  Pewnie przy kochającym partnerze, starającym się o naszą satysfakcję seksualną każda powie, że to jego penis jest idealny. Ja stawiam na 18-21 cm i pełne kształty jeśli chodzi o obwód. I znalazłam swoje 20cm szczęścia tongue

Masz rację, stulejka wpływa na psychikę. Mój obecny też tak miała, aż wymogłam na nim obrzezanie. Obecnie ma ładnie przyciętego, bez żadnych blizn i znaków. Trochę napletka mu pozostawiono, natomiast żołądź ma odsłoniętą. Długość przeciętna ok. 16 cm, dość gruby, lekko przekrzywiony.

48 Ostatnio edytowany przez Gary (2014-02-05 23:34:29)

Nirvanka87 napisał/a:

najbardziej podoba mi się jak "główka" troszkę wystaje z napletka. A potem jak zsuwam napletek to jest taka duża i czerwoniutka. Długość, grubość, krzywizna nie przemawia do mojego podniecenia wink

Hoho! Jaka nimfomanka z Ciebie, co kontemplujesz męskie ciało. Myślałem, że to domena facetów i tylko niektórych tak się zachwycać ciałem kobiety.

Mniejszą zdradą jest chwila seksu z nieznajomym niż wiele lat życia razem bez miłości. Życie bywa kolorowe, ale w większości jest szare i właśnie w tych odcieniach szarości powinnaś odnajdować szczęście. "Chciałabym to znowu poczuć... to antidotum na śmierć duchową, znowu czuć że żyję...".

49

Wybaczcie ciekawość ale czy mierzyłyście własnoręcznie czy partner się chwalił?
Po prostu ponoć statystycznie 20 cm to ma jeden na tysiąc a średnia wynosi 14-15 cm.
A tu kilka trafiło 1/1000 i żadnej ze średniakiem, jestem ciekaw czy macie takiego farta czy po prostu wierzycie "na oko"?:)

50

Trickster napisał/a:

Wybaczcie ciekawość ale czy mierzyłyście własnoręcznie czy partner się chwalił?
Po prostu ponoć statystycznie 20 cm to ma jeden na tysiąc a średnia wynosi 14-15 cm.
A tu kilka trafiło 1/1000 i żadnej ze średniakiem, jestem ciekaw czy macie takiego farta czy po prostu wierzycie "na oko"?:)

Jest małe kłamstwo, duże kłamstwo i statystyka.
Sądzę że 20cm trafia się dużo częściej niż mówią statystyki. Co nie wyklucza tego, że kobiety zostały przez partnerów lekko oszukane albo po prostu mają słabą miarkę w oku. wink

51

Nirvanka87 napisał/a:

wink Zdecydowanie to kwestia techniki i bycia facetem, któremu zależy na odczuciach partnerki.

Zgadzam się w 100% jak facet jest egoista w łóżku i jest kiepski po prostu, kocha się jakby chciał a nie mógł, to nawet duży penis mu nie pomoże.
Mój ex niby miał ciut większego i co  z tego w ogóle się nie wysilał, orgazm przez 6 lat miałam może dwa razy, a teraz? ach mój obecny to wie co i jak jak mnie weżmie to czuje że żyje, aż mi serce staje  wink orgazm mam zawsze teraz to jest sex. big_smile

"My całe życie chowamy jakieś rany, straszne zadry, ukrywamy to nawet przed samym sobą, że to było bo musimy jakoś żyć, iść dalej"

52

hihi ciekawy temat tongue jak dla mnie długość 17-18 cm, obwód 14-15 cm smile

53

Mnie zawsze zastanawia jedna rzecz jak dziewczyny podają tutaj swoje wymarzone rozmiary albo rzekome rozmiary swoich facetów. Czy wy każdemu swojemu partnerowi prędzej czy później je mierzycie linijką czy tam centymetrem czy macie tak dokładnie miarki w oczach? lol

*** Ojciec jest dla ciebie uosobieniem Boga. A jeśli nie znasz swojego ojca, jeśli twój ojciec dał nogę albo nigdy nie ma go w domu, to jakie jest twoje wyobrażenie o Bogu? *** You never know how strong you are until being strong is the only choice You have. ***

54

Metyl, też mnie to dziwi wink Po co w ogóle mierzyć, skoro to, czy penis jest odpowiedni można sprawdzić "dogłębnie"? I co to w ogóle za twierdzenie że taki a taki rozmiar jest idealny. Facet może nawet mieć 30-centymetrową dzidę, a kochankiem może być fatalnym. Wiadomo, nikt nie chce liliputka ale rozmiar nie ma takiego znaczenia, liczą się głównie umiejętności.

Ja tam mojemu chłopakowi nic nigdy nie mierzyłam, miarki w oku też nie mam. Mimo to jego przyrodzenie wydaje mi się idealne pod każdym względem (chociaż czasem marudzę, że za duży i troszkę boli).

"Gdy cię mają wie­szać, pop­roś o szklankę wo­dy. Nig­dy nie wiado­mo, co się wy­darzy, za­nim przyniosą."
-A. Sapkowski

55

Gdyby kobiety urodziły się z miarką w oczach, to nie miałyby problemów z parkowaniem i nie dawałaby sobie wmawiać, że tyle
|<----->| to jest 20 cm wink

"(...)szlachta na koń wsiędzie,
Ja z synowcem na czele i? - jakoś to będzie!"

56

ja swojemu pierwszemu mierzyłam w ramach zabawy tongue nie miał nic przeciwko tongue teraz jestem z partnerem troszkę słabiej obdarzonym, a temat jest o tym jaki penis idealny, wiec porównanie jest smile

57 Ostatnio edytowany przez Gary (2014-03-10 23:49:17)

Najbardziej wygłupił się redaktor TVN jak prostutka pyta o dlugosc, a on "mam standardowe europejskie 20cm"...
Największy przeglad penisow maja prostytutki... i bardziej na ksztalt patrza niz na wielkosc ("nie lubie jak wyglada jak gruby grzyb z malym kapeluszem"). Ale wielkość też ważna ("lubię czuć jak we mnie wchodzi"). Cytaty z garsoniery.

Mniejszą zdradą jest chwila seksu z nieznajomym niż wiele lat życia razem bez miłości. Życie bywa kolorowe, ale w większości jest szare i właśnie w tych odcieniach szarości powinnaś odnajdować szczęście. "Chciałabym to znowu poczuć... to antidotum na śmierć duchową, znowu czuć że żyję...".

58

to ja jeszcze dodam od siebie, ze rozmiar może nie mieć az takiego znaczenia gdy ma się jednego partnera albo partnerow o podobnych gabarytach (jak moi trzej poprzedni partnerzy). Jak przesiadłam się na penisa mniejszego (jakies 14 cm długosci i ok. 13 w obwodzie jak wspominałam,w ktoryms z tematow) to roznice było czuc od razu. Jest przyjemnie ale z większym było troszkę przyjemniej smile o smile wiadomo sa tez granice i co za dużo to niezdrowo smile

59

Idealny penis...
Prosty, bez przebarwień ze sporym żołędziem smile

Kto pyta nie błądzi, a dla mnie żadne pytanie nie jest głupie smile

60

No i zadbany, podejrzewam że większość mężczyzn nie dba o higienę w miejscach intymnych, a potem się dziwią że dziewczyny nie mają ochoty na seks, ja np patrze na to z drugiej strony i cenię u kobiet to gdy są zadbane w miejscu intymnym, więc Wy kobiety zwracacie na to uwagę..?? od 12 lat golę się w tym miejscu i nie wyobrażam sobie sytuacji że miałbym tam bushhhh, a jak  u was to wygląda czy zwracacie na to uwagę..??

"Tylko osoba, która była kiedyś zraniona, wie jak to boli i stara się nie ranić."

Posty [ 1 do 60 z 155 ]

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Idealny penis ;-))

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021