Przyjaciel potrzeby od zaraz!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przyjaciel potrzeby od zaraz!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Przyjaciel potrzeby od zaraz!!!

Poszukuję osoby równie samotnej, pragnącej przyjaźni, wsparcia.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Przyjaciel potrzeby od zaraz!!!

Witaj Karolino smile
Moze zacznij od napisania troszke o sobie, kim jestes, co cie tutaj sprowadza i z czym sobie nie radzisz. Zobaczysz, ze znajdzie sie na forum wiele przyjaznych duszyczek.
Pozdrawiam cieplutko smile

3 Ostatnio edytowany przez karollina_k (2013-01-18 19:38:12)

Więc, mam 20 lat, studiuję i pracuję. Sprowadza mnie tutaj potrzeba poznania kogoś, kto kiedyś będzie mógł powiedzieć że jesteśmy przyjaciółmi. Niestety w realnym świecie nie ma nikogo takiego. Nie radzę sobie sama ze sobą. Pragnę tylko, żeby ktoś mnie wysłuchał.

4

Serdecznie zapraszam do NET KAFEJKI U LOVE FOREVER, tam na pewno poczujesz się świetnie i na pewno nie będziesz samotna smile

betti67 napisał/a:

Serdecznie zapraszam do NET KAFEJKI U LOVE FOREVER, tam na pewno poczujesz się świetnie i na pewno nie będziesz samotna smile

Dobrze prawisz, koleżanko smile Alleluja!

Co studiujesz? Gdzie pracujesz?
Z czym sie zmagasz?
Slucham smile Wyrzuc z siebie wszystko i od razu zrobi ci sie lepiej smile

7 Ostatnio edytowany przez karollina_k (2013-01-18 19:56:16)

Zajrzałam na podaną kafejkę. Faktyczne bardzo pozytywna posty, ale to nie miejsce dla mnie.  Nie chcę Wam tam zakłócać sympatyczności moimi dołującymi problememi

Beautiful Nightmare dziękuję Ci za zainteresowanie. Studiuję finanse i rachunkowość. Zdecydowałam się na studia zaoczne żeby odciążyć rodziców finansowo. Początkowo tłumaczyłam sobie że jestem bardziej dojrzała od innych, że udowodnię przez to swoją samodzielność. Tymczasem pierwsze egzaminy już nie zaliczone. Po 8 godzinach pracy nie mam siły się uczyć. Patrząc na ludzi w moim wieku, których jedynym zmartwieniem poza naukom jest to, na ile alkoholu pieniędzy im staczy zazdroszczę im tej wolności i radości życia. Ja odkładam każdy grosz na czesne.

8

O ktoś mnie przylukał hi hi smile Powiem krótko" w jedności siła " smile

9 Ostatnio edytowany przez Złośnica88 (2013-01-18 20:04:26)

Albo jak inni wolą w kupie big_smile hahaha wskakuj do love wink my już tam jesteśmy hahahaha

Dlaczego?? Tam się przewijają różni ludkowie smile A nie wierze że zawsze jesteś smutasem yikes

10

Czy ma ktos ochote pogadac???

11

Ją bym chętnie pogadała:-D

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przyjaciel potrzeby od zaraz!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024