NetKafejka- Kochajace góry :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » NetKafejka- Kochajace góry :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1 Ostatnio edytowany przez iw25 (2012-08-23 10:21:50)

Temat: NetKafejka- Kochajace góry :)

Witam

pewnie znajdzie się nie jedna która wybierze wędrówkę po górach zamiast leżenia plackiem nad morzem.
Miejsce gdzie można się podzielić swoimi przygodami, miejscami wartymi uwagi i szlakami gdzie warto się wybrać smile

Ja jako pierwszy punkt wpisuje Samotnie w Karkonoszach. Miejsce urocze ( zdjęcie będzie później )

zapraszam serdecznie smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: NetKafejka- Kochajace góry :)

Polecam Góry Stołowe (także część po czeskiej stronie). Nie ma tłumów jak np.w Tatrach, szlaki mniej uciążliwe a skały i widoki z nich przepiękne...

3

Moją największą miłością są Bieszczady... smile jestem tam pare razy w roku, a to miejsce ma taki urok że nie nudzi się chyba nikomu... smile

4

Z Gór Stołowych tez jest piękny widok smile Ja z domu mam widok na Stok Izerski i na panoramę Izerów

5

O tak! Góry Stołowe (w ogóle całe Sudety) są rewelacyjnym miejscem na weekendowe wędrówki. Wiem coś o tym, bo przeprowadziłam się stosunkowo niedawno z Krakowa do Kotliny Kłodzkiej smile Po czeskiej stronie najbardziej znane miejsca to Adrspach i Teplice. Warte zobaczenia.

6

A ja jednak kocham Tatry smile Z rzadziej odwiedzanych i bez tłumów to Dolina Tomanowa i Dolina Małej Łąki. Szczególnie ta druga przepiękna a ta pierwsza nieco tajemnicza.

7

Tatry też są urokliwe, jednak z Krakowa najbliżej mi do nich było, i trochę mi się przejadły, a już Zakopane ... bleee smile Poza tym nie lubię tłumów. Jakby ktoś miał czas na dłuższą wędrówkę to polecam trasę z Karpacza przez Śnieżkę, Przełęcz Karkonoską, Szrenicę aż do Szklarskiej Poręby. Tylko dla wytrwałych big_smile Szlak jest dość łatwy, jednak czasochłonny.

8

Mnie jakoś do Zakopanego nie ciągnie w ogóle... ogólnie nie lubię wyciągów itd - wolę własnie górskie wędrówki po szlakach mniej oklepanych smile Chciałabym po Sudetach pochodzić... pewnie w następnym roku.

9

modzia napisał/a:

Tatry też są urokliwe, jednak z Krakowa najbliżej mi do nich było, i trochę mi się przejadły, a już Zakopane ... bleee smile Poza tym nie lubię tłumów. Jakby ktoś miał czas na dłuższą wędrówkę to polecam trasę z Karpacza przez Śnieżkę, Przełęcz Karkonoską, Szrenicę aż do Szklarskiej Poręby. Tylko dla wytrwałych big_smile Szlak jest dość łatwy, jednak czasochłonny.

Modzia zazdroszczę Ci bo ja mam dość daleko w jakiekolwiek góry. Staram się jednak wyjechać chociaż raz w roku. Na razie eksploruję Tatry, bo jeszcze ich dobrze nie poznałam. Staram się jednak jeździć w okresach kiedy jest tam trochę mniej ludzi, na przykład jesienią. W tym roku planuję fragment Orlej Perci, może Świnicę lub Szpiglasową i trochę Tatr Zachodnich. Ciekawe na ile mi to wyjdzie smile

10

Ja nie lubię nic planować, najlepsze wycieczki są takie spontaniczne. Np. sobota rano mąż się budzi i mówi 'chodź jedziemy gdzieś', i to 'gdzieś' nic konkretnego nie mówi big_smile Dopiero w samochodzie zapada decyzja gdzie pojedziemy, czasem są to góry, czasem jakieś miasteczka. Jeśli uda nam się znaleźć opiekę do dzieci to jedziemy motorem, ostatnio byliśmy w Międzygórzu (wodospad, ogród bajek, Śnieżnik). Ode mnie to jakieś zaledwie 60-70km ale za to jaka frajda big_smile Wstyd się przyznać, ale chyba ciekawe zakątki Kotliny Kłodzkiej i Sudetów znam lepiej niż swój rodzinny Kraków, w którym mieszkałam ponad 20 lat.

11

Bo to tak często jest ze zna się bardziej miejsce aktualnie zamieszkuje smile a faktycznie droga Karpacz- Szklarska Poręba przejście góra męczące i długo się idzie ale warto

12

jutro wyjazd w górki wkoncu smile w niedziele trasa w planach Karpacz- Samotnia smile

13

Iw25 zazdroszczę Ci wink Ja mam o tyle dobrze, że za oknem widzę Śnieżkę, ładna pogoda ale czasu nie ma -> w styczniu obrona. Ale w zeszły weekend sobie poszalałam w górach smile

14

bosa napisał/a:

A ja jednak kocham Tatry smile Z rzadziej odwiedzanych i bez tłumów to Dolina Tomanowa i Dolina Małej Łąki. Szczególnie ta druga przepiękna a ta pierwsza nieco tajemnicza.

Ja sie nad tym nie zastanawiam. Moje zdanie jest takie,ktos umiera i konczy sie jego rola na tym swiecie,nic dalej niema,pozostaje po nas tylko szkielet bez zadnego zycia i tyle. Nie wierze w to ze umierasz i idziesz do innego swiata itp. Ale to jest tylko moje zdanie:) itak sie nigdy nie dowiemy jak jest naprawde/

15

Wypad sie udal smile choc ciut wiało to i tak widoki byly przepiekne a samotnia wrecz cudowana smile

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » NetKafejka- Kochajace góry :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024