Hej, mam pytanie: w jakich miejscach Wasza druga połówka robi Wam malinkę?? czy często się to zdarza??? mój na przykład zrobił mi malinkę na prawej piersi

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » malinki robione przez Waszą drugą połówkę:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej, mam pytanie: w jakich miejscach Wasza druga połówka robi Wam malinkę?? czy często się to zdarza??? mój na przykład zrobił mi malinkę na prawej piersi
Malinki były fajne w podstawówce... Kiedy przez przypadek zdarzy się malinka w widocznym miejscu, to staram się ją zakrywać. Uważam, że facet dobiegający trzydziestki z malinką na szyi wygląda dziwnie Kobieta z resztą też. Wyrosłam już z etapu malinek
Zgadzam się z poprzedniczką.Malinki to szczeniackie wygłupy.
Czy ja wiem czy szczeniackie wygłupy. Kwestia charakteru. Mi się podobają.
Ja też robiiłam malinki parę lat temu. Teraz mnie nie bawią. Były kiedyś zrobił mi malinkę.. na twarzy.. i to taka duża..najgorsze jest to, że zaraz miałam klasowy wyjazd.. wstydziłam się, trochę zakrywałam jakimś korektorem, ale i tak trochę było widać, hehe
to zależy od osoby mój facet robił mi ją przy każdym bliższym spotkaniu
np .standardowo na szyi
trochę luzu zawsze jak spojrzysz na taką malinkę to przypomnisz sobie ,że coś się działo:D
to zależy od osoby
mój facet robił mi ją przy każdym bliższym spotkaniu
np .standardowo na szyi
trochę luzu zawsze jak spojrzysz na taką malinkę to przypomnisz sobie ,że coś się działo:D
dokładnie, zgadzam się bardzo fajne uczucie
ja mam bardzo delikatną skóre a mój facet uwielbia mnie namiętnie całować i czasmi mam malinki przypadkwe w dziwnych miejscach, raz nawet się zdarzyło że miałąm malinke na czole przez zwykłego całusa w czułko, no śmiesznie dość to wyglądało
Malinka zależy od charakteru. Mój facet chciał kiedyś mi zrobić malinka ale nie chcialam bo wiedziałam ze będzie widać :-P
malinki sa bardzo sexiiii..... na szyi na piersi czy nawet w miejscu intymnym im dłuzej widoczne tym dłuzej pamietasz co działo sie gdy ta malinka została zrobiona. mnie ogolnie podnieca jak chłopak robi mi malinki
Nie cierpię malinek. Raz jeden jedyny dla żartów zrobiliśmy sobie nawzajem z partnerem malinki na podbrzuszu. Niestety, mam delikatną skórę, więc czasem zdarza się, że zostają mi ślady po namiętnym całowaniu przez partnera. Zakrywam się wtedy jak tylko mogę.
a ja lubię malinki nie zawsze te widoczne, ale takie właśnie na brzuchu, czy na piersi.... przypominają niektóre zachowania i dla mnie to jest fajne.
jak zdarzy się na szyi, to jakoś specjalnie tego nie ukrywam. nie wstydzę się, więc nie widzę powodu do ukrywania
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » malinki robione przez Waszą drugą połówkę:)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2021