Polecany serwis komputerowy. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Polecany serwis komputerowy.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Polecany serwis komputerowy.

Nie jestem specjalistką z dziedziny komputerów, nigdy tez nie musiałam zgłębić tej wiedzy, bo kolega naprawiał mi komputer. Niestety obecnie kolega jest niedostępny, a coś mi się non stop wiesza w windowsie. Czy mogę od Was uzyskać namiar na rzetelny serwis komputerowy, który zajmuje się tego typu sprawami na terenie warszawy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Polecany serwis komputerowy.

jeżeli masz jakiekolwiek pojęcie o komputerach to powinnaś sprawdzić, czy nie pomoże Ci tak czasem czyszczenie rejestru, albo usuwanie wirusów. Jeżeli korzystasz z klienta Torrenta, to zobacz, czy jak go wyłączysz, to sytuacja się nie poprawi. Jeżeli nie masz wiedzy o komputerach to nie ruszałabym tego, bo można sobie mocno w ten sposób zaszkodzić. Wtedy dobry znajomy, który jest trochę obeznany, albo pogotowie komputerowe.

3

Nawet nie za bardzo wiem co to jest ten cały torrent. Obiło mi się o uszy kiedyś, ale to by było na tyle. Jak więc widzisz zakres wiedzy informatycznej mam dość mocno ograniczony:-) chyba nie pozostaje mi nic innego jak to pogotowie komputerowe. Masz coś konkretnego na myśli? W googlach znalazłam parę pozycji, ale nie wiem czy się nada. pcdoc.pl może być?

4

Witaj
Torrent , to narzędzie do ściągania , np..filmów

Ja bym ci proponowała polski ,Odkurzacz, wyczyści , oraz Care Advanced ...to narzędzie do czyszczenia systemu , to każdy powinien mieć i sam czyścić , oczywiście różne są aplikacje do czyszczenia systemu.

5

Odkurzacz, Care Advanced- tych nie znam. Znam PC Cleaner i Easy Cleaner. To świetne narzędzia i mają dużo funkcji. ALE UWAGA!!! mogą wyczyścić z systemu nie tylko śmieci, również ważne dokumenty a czasami pliki systemowe (na przykład do prawidłowego działania programów). Zdecydowanie polecam więc reinstalację windowsa. Jeżeli faktycznie się boisz to ten serwis który podałaś- pc doc ? z tego co wiem jest akurat bardzo dobry, nie powinni zażyczyć sobie więcej za to niż 100zł razem z dojazdem.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Polecany serwis komputerowy.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024