Pomocy czy czekac dalej na niego ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Pomocy czy czekac dalej na niego ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez motylek000 (2011-03-30 20:08:12)

Temat: Pomocy czy czekac dalej na niego ?

Moja historia  jest trochę skomplikowana ale może  wy mi jakoś pomożecie bo już sama nie wiem co o tym mam myslec . Po 1.5 rocznej przerwie od mezczyzn poznałam Filipa zanim sie spotkalismy bardzo duzo rozmawialiśmy na gg i przez tel ponieważ dzieli nas odleglośc ja mieszkam  w Polsce  a  FIlip w Anglii ale to nie problem dla mnie bo byłam gotowa zmienic miejsce zamieszkania .Spotykalismy sie co jakis czas on przylatywał  do Polski na weekendy a czasmi na dłuzej trwało  to z  2 miesiące aż  do momentu kiedy ja do niego przyleciałam pierwszy raz na poczatku bylo wszystko super ale po paru dniach powiedział mi  kiedy bylismy w  sytuacji intymnej według mnie najgorszy moment jako mogł znalesc ze  musze  dac mu czas ze on nie wie czego chce od zycia  i czy chce sie angazowac w  nowy zwiazek dodam ze  przede mna był z dziewczyna  8 lat i ona z nim zerwała i jak sie zaczelismy spotykac byl  po rozstaniu okolo 2 miesiacy wiem ze  to malo sad teraz praktycznie nie rozmawiamy jak ja cos zagaduje  do niego to szybko mnie zbywa i prosi zebym jeszcze dała mu czas zebym wszytskiego nie przekreslała sad Bardzo go Kocham ale z drugiej strony nie chce byc nachalna i nie pisze  do niego codzinnie tylko raz na tydzien  z czego on malo kiedy mi odpisze sad Poradzcie mi co mogłabym zrobic w jednej chwili straciłam Kogos kogo Kocham i prace zwolnili mnie i obecnie jej poszukuje o czym on nawet nie wiem

wiem ze moglo  tak sie stac bo był krotko po rozstaniu sad Ale to on mnie rozkochał a  nie ja jego .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomocy czy czekac dalej na niego ?

Nie pisz posta pod postem, tylko używaj opcji "edytuj".

Poza tym w Twoim poście nie ma ani jednej kropki czy przecinka-baaardzo ciężko się to czyta! Pamiętaj o interpunkcji, jeśli chcesz by ktoś Ci odpowiedział i zrozumiał co chciałaś przekazać.

Jako nowa osoba, zapoznaj się z regulaminem forum.

Moderatorka Fumiko

3

Ja zdecydowalam sie zwiazac z mezczyzna, ktory od samego poczatku odchorowywal ex. Coz za wielki blad! Od takich ludzi trezba uciekac jak najdalej.

Z tego co czytam to chlopak sie zdecydowanie nie pozbieral z tamtego zwiazku i zachowal sie jak kretyn oznajmiajac ci to podczas sytuacji intymnje!
Na twoim miejscu dalabym sobie spokoj, wiem jak latwo to mowic, ja nikogo nie sluchalam i zle to sie skonczylo. Przez caly zwiazek sluchalam o ex. Najgorszemu wrogowi tego nie zycze!

On sie toba juz nie interesuje, daj sobie spokoj, postaraj sie skupic na sobie i zapomniec o nim, a jezeli bedzie chcial wrocic to niech on sie postara i walczy o ciebie, a nie wezmie, bo ty na niego czekalas....jak facet nie walczy to zwiazku sie nie zbuduje

Trzymaj sie cieplo

4

witaj...moze rzeczywiscie daj mu czas...jesli go kochasz tak bardzo ,to powiedz mu to wszystko..dowiedz sie jak on to widzi,co czuje i jak chce postepowac...zeby ciebie nie ranil jednoczesnie..nie naciskaj jak tu piszesz na stworzenie zwiazku jesli on nie jest tego pewny...dajcie sobie czas..zyj swoim zyciem...a mam nadzieje,ze wszystko sie ulozy i bedziesz szczesliwa

5

Motylek, Twoja historia nie jest wcale skomplikowana. Zrozumiałam z Twojego postu, ze spotykaliście się przez dwa miesiące a i to dość sporadycznie, bo dzieliła Was odległość. Wydaje mi się, że On po prostu zrozumiał, że nic z tego nie będzie. Najczęściej wtedy faceci własnie mówią, że nie są gotowi na związek. Poza tym, sama widzisz, że nie kontaktuje się z Tobą, jak również rzadko odpisuje gdy pierwsza to zrobisz. Chciałabym się mylić, ale patrząc obiektywnie w boku tak to własnie wygląda.

6

Motylek. Jesteś fajna dziewczyna. O miłość się nie prosi. Nie można się na nią zdecydować... Kiedyś. Albo nie być jej pewnym.. Jeśli teraz nie czuje do Ciebie tyle aby myśleć o przyszłości z tobą- to czemu miałby zmienić zdanie? Z wygody? Z rozsądku? On się zmieni? Ty się zmienia?
Motylku- stać Cię na miłość. Wyobrażam sobie ze to
musi Ciebie boleć. Bo my kobiety się angażujemy. Ale niech boli teraz. Bo jutro zawsze wstaje słońce- wiesz?

7

Tak Motylku, jutro wstanie slonce napewno, a Ty sie dobrze wyspij, zeby z nowym dniem rozwinac skrzydla i wzbic sie wysoko w gore. Jeszcze nie wiesz, jakie niespodzianki ze soba przyniesie ten dzien. A ten chlopak... no coz, potrzebuje jeszcze kilku lat, zeby dorosnac emocjonalnie.

8

Dziękuje wam :* Staram sie myslec pozytywnie ale jeszcze nie potrafie tak jak kiedys oby moje serce sie szybko zagoiło .

9

aga333 napisał/a:

A ten chlopak... no coz, potrzebuje jeszcze kilku lat, zeby dorosnac emocjonalnie

Aga, a skąd wiesz, że nie dorósł? Jak zaczynasz z kimś się spotykać to nie wiesz czy znajomość przerodzi się w coś więcej. W pierwszych miesiącach dopiero zaczyna się poznawać drugą osobę. Może po prostu zrozumiał, że to nie jest to. Fakt, że wybrał nieodpowiedni moment aby to powiedzieć, ale czy w innych okolicznościach mniej by bolało?

10 Ostatnio edytowany przez szyszka2011 (2011-03-31 18:45:22)

Monia139 napisał/a:

ale czy w innych okolicznościach mniej by bolało?

Nie chodzi o to, ze mniej by bolalo. Chlopak okazal zupelny brak kultury osobistej.

Jak ktos rozstaje sie ponizajac druga osobe, to jest to gorsze, niz JAKAKOLWIEK rozmowa.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Pomocy czy czekac dalej na niego ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024