witam, za tydzien mam impreze ze znajomymi z pracy. bedzie to spotkanie w restauracji ale beda tez tance . nie bedzie to impreza zamknieta beda mogli wejsc tez inni ludzie. niewiem jak sie ubrac czy moge ubrac dzinsy i jakas bluzke fajna czy raczej nie wypada? a moze spodnie z materialu albo spodnica? no i pytanie jaka góra do tego i jakie buty. moze ktos mi cos doradzi?
a może sukienkę, najlepiej małą czarną, czarne rajstopy i ładna biżuteria.
Najbardziej uniwersalne wyjście, a z czarnymi (kryjącymi) rajstopami będzie wyglądać tak bardziej swobodnie niż gdyby były to zwykle cieliste
choć różnimy się od siebie
jak dwie krople czystej wody." W. Szymborska
dzinsy to zostaw w domu na pogaduchy z koleżanką.
Najlepiej ubierz się w to,w czym dobrze się czujesz.
Może to być mała czarna,szpilki, albo spódniczka+bluzka.
Zależy w czym się dobrze czujesz i jaki masz typ sylwetki.
Całe życie być przy Tobie
Niech nie zgaśnie nigdy ogień, który płonie w Tobie''
A dlaczego dżinsy bee?? Jak ktoś uwielbia dżinsy to bez problemu można zrobić fajny zestaw np jasne dżinsy do tego super szpilki i fajna jakaś bardziej odważna modna bluzeczka na ramie albo z krótkim rękawem.. Jest mnóstwo możliwości do dżinsów a w dżinsach tez można elegancko wyglądać i wystrzałowo trzeba tylko dobrze dobrać dodatki
Ja do dżinsów na taki wieczór ubrałabym jakieś fajne szpilki kolorowe nie czarne!! i do tego jakaś zwiewna bluzka albo coś obcisłego i na to kurteczkę skórzaną albo jakąś marynare fajną i do tego torebeczkę i dodatki i też super
A dlaczego dżinsy bee?? Jak ktoś uwielbia dżinsy to bez problemu można zrobić fajny zestaw np jasne dżinsy do tego super szpilki i fajna jakaś bardziej odważna modna bluzeczka na ramie albo z krótkim rękawem.. Jest mnóstwo możliwości do dżinsów a w dżinsach tez można elegancko wyglądać i wystrzałowo
trzeba tylko dobrze dobrać dodatki
Ja do dżinsów na taki wieczór ubrałabym jakieś fajne szpilki kolorowe nie czarne!! i do tego jakaś zwiewna bluzka albo coś obcisłego i na to kurteczkę skórzaną albo jakąś marynare fajną i do tego torebeczkę i dodatki i też super
kochana,dzinsy do restauracji????
To nie knajpa czy byle speluna.
Całe życie być przy Tobie
Niech nie zgaśnie nigdy ogień, który płonie w Tobie''
Ja bym proponowała ubrać spódnicę np taką do kolan i do tego jakąś fajną bluzkę ewentualnie sukienkę. Spodnie raczej odpadają tym bardziej do tańców - przynajmniej takie jest moje zdanie.

Wydaje mi się też ,że spodnie takie odpadają . Radziłabym ubrać sukienkę lub spódniczkę i do tego bluzka jakaś elegancka a jak lubisz spodnie no to jak już to klasyczne.
a czy moglabym ubrac spodnie czarne z takiego sliskiego materialu? na tylku obcisle a nogawki troche szersze. i jaka bluzka do tego?
koszulowa jakas moze :-) albi tzw. bielizniana
tylko matowa skoro juz spodnie blyszcza :-)
i perly
No tak faktycznie restauracja to co innego.. Okey to w takim razie przyznaje racje ze dżinsy odpadają. W takim razie mala czarna z fajnymi dodatkami
a marynarka leginsy i jakis ładny top/tunika? szpilki obowiazkowo:D