Nie będzie miało sensu... pozostanie mnie tylko czekać na koniec
Będę musiała sprzątać syf i brud po innych ludziach. Nie dość,że to już będzie dla mnie wystarczająco poniżające to jeszcze będę musiała wykonywać cudze polecenia
Nie mogłam przez to dobrze spać w nocy
Prawie cały mój wolny czas przepadnie. Jestem kompletnie załamana tym faktem. Ludzie ją nie chce iść do tej głupiej pracy,gdzie Urząd pracy chce mnie wyslac
Ja chcialam prowadzić swoj biznes obrazowy. Mialam juz zaczynać w kolejnym tygodniu,a tu takie nieszczęście mnie spotkalo
Będę miec nadal wyplacane zasilki tyle,ze mniej,gdy zaczne prace,poniewaz to nie bedzie praca na cały etat ,ale jak odmowie pracy to mi zatrzymaja zasilki
Ja sobie postanowilam.,że na życie i rachunki wydawać będę kasę z zasilkow.... natomiast wszystko co zarobie idzie tylko i wyłącznie na moje i corki rozrywki. Bede za to podrozowac,zwiedzac,kupowac nowe ubrania,sprzet do domu itd....nawet funt z moich ciezko zarobionych pieniedzy nie pojdzie na zaden rachunek,bo nie jestem niewolnikiem,żeby zapierdzielac na rachunki ,ani na NIC innego co jest niezbędne w życiu tylko wszystko pojdzie na przyjemności i rozrywki... w każdy weekend będę brać moja wypłatę i wydawać kasę na co tylko chce... czuje że bede musiala wypełnić zakupami i rozrywkami utracona wolność
Będę nikim ludzie. Nie zniosę tego.ponizenia bycia sprzątaczka. Jak.ja ludziom spojrze w oczy na mieście,gdy będę po nich brud sprzątać....ludzie mnie to psychicznie wykończy... ja miałam inne plany na życie. Chciałam.zostac biznewomen... ja tego psychicznie nie wytrzymam.... życie moje jest niczym i straci cały sens... co to za życie bez czasu wolnego i bez wolności. Już chyba nigdy nie wyleczę swojej depresji wykonując tak ponizajacy zawód jak.sprzatanie po kimś... Po co ja robię te psychoterapie niewolnik nie może być szczęśliwy w życiu. Jak można byc szczęśliwym usługując innym ? Nie mozna,bo to jest niewola. Oddać swoj czas wolny w zamian za sprzątanie po kims syfu to jest najgorsza rzecz jaka sie moze człowiekowi przydarzyc .Po pracy będę tak wykończona sprzątaniem że będę resztę dnia pewnie leżeć w łóżku biorąc pod uwagę moje chroniczne zmęczenie. To ja się może teraz położę i będę czekać na koniec aż pojde do Nieba