Dziwny seks - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez bobik84 (2026-08-03 19:37:59)

Temat: Dziwny seks

Hejka, powiem wprost. Jestem niepewnym siebie facetem z kompleksami, mam zone i zawsze bardzo sie staralem o nia dbac, jestem do niej przywiazany jak do matki.

Niestety ona mnie zdradzila z jakims kolega. Zrobila zle, ale przeprosiła mnie, było mi ciezko ale jakos tak wyszlo, ze po rozmowie o tej zdradzie gdzie bylo mi bardzo cięzko zaczelismy sie kochac seks. Zawsze staralem sie aby jej było dobrze i komfortowo, bardzo często podczas stosunku pytałem czy ją boli coś (z uwagi na bardzo duże przyrodzenie 16-17cm), byłem delikatny jak to tylko mozliwe, wszystko po to aby sie czuła swietnie i komfortowo. Jednak ten seks po zdradzie.... nie wiem co we mnie wstąpiło ale potraktowałem ja w łózku jak zwykła ladacznice, pierwszy raz robila mi seks oralny, pierwszy raz dałem jej klaspa, bardzo ją wyzywałem, to wszystko bylo jakies dziwne, myslalem ze sie wyzyje ale ona wygladala jakby sie jej podobało, zapewne udawała.

Jest mi teraz ogromnie glupio, zamiast myslec o jej zdradzie i przepracowaniu tego to duzo mysle o tym ze potraktowałem ja jak ladacznice. Nie wiem co robic, bo ona w zasadzie sobie nic z tego nie robi, a nawet wyglada jakby sie lepiej czuła. Jak jej to powiedziałem, ze zle mi ze potraktowałem ją jak ladacznice to mnie zamurowało bo odpowiedizała "po tym co ci zrobiłam (zdrada) przeciez jestem ladacznica" Wiem juz ze nastepny seks bedzie najdelikatniejszy i najbardziej czuły jak tylko potrafie, z płatkami róz.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwny seks
bobik84 napisał/a:

Hejka, powiem wprost. Jestem niepewnym siebie facetem z kompleksami, mam zone i zawsze bardzo sie staralem o nia dbac, jestem do niej przywiazany jak do matki.

Niestety ona mnie zdradzila z jakims kolega. Zrobila zle, ale przeprosiła mnie, było mi ciezko ale jakos tak wyszlo, ze po rozmowie o tej zdradzie gdzie bylo mi bardzo cięzko zaczelismy sie kochac seks. Zawsze staralem sie aby jej było dobrze i komfortowo, bardzo często podczas stosunku pytałem czy ją boli coś (z uwagi na bardzo duże przyrodzenie 16-17cm), byłem delikatny jak to tylko mozliwe, wszystko po to aby sie czuła swietnie i komfortowo. Jednak ten seks po zdradzie.... nie wiem co we mnie wstąpiło ale potraktowałem ja w łózku jak zwykła ladacznice, pierwszy raz robila mi seks oralny, pierwszy raz dałem jej klaspa, bardzo ją wyzywałem, to wszystko bylo jakies dziwne, myslalem ze sie wyzyje ale ona wygladala jakby sie jej podobało, zapewne udawała.

Jest mi teraz ogromnie glupio, zamiast myslec o jej zdradzie i przepracowaniu tego to duzo mysle o tym ze potraktowałem ja jak ladacznice. Nie wiem co robic, bo ona w zasadzie sobie nic z tego nie robi, a nawet wyglada jakby sie lepiej czuła. Jak jej to powiedziałem, ze zle mi ze potraktowałem ją jak ladacznice to mnie zamurowało bo odpowiedizała "po tym co ci zrobiłam (zdrada) przeciez jestem ladacznica" Wiem juz ze nastepny seks bedzie najdelikatniejszy i najbardziej czuły jak tylko potrafie, z płatkami róz.

Koniecznie big_smile big_smile big_smile

AI a wieka sie cieszy  i daje atencje  ;D

Ile kobiet marzy o takim seksie - każda chce chociaż raz

Perwersyjny za to szczupł napisał/a:

Ile kobiet marzy o takim seksie - każda chce chociaż raz

Wez przestan zwracac na siebie uwage nikogo nie obchodza Twoje seksualne rozsterki. Szukasz jak zwykle atencji  big_smile

6

Co z Ciebie za mezczyzna? Bydle. Jak mozna? Dobrze ze wyciagnales wnioski. Jest swiatelko w tunelu

Cześć bobik84!
Jako prawdziwie kochająca seks kobieta (a szczególnie taki ostry i brutalny) chciałabym ci powiedzieć, że twoja żona z pewnością jest teraz do ciebie bardziej przywiązana. Pewnie tak samo jak ja też kocha być bestialsko wyrąbana a szczególnie oralnie. Twoja najukochańsza pysiulka teraz z pewnością myśli tylko o twoim wielkim penisie. Nie przejmuj się tym, że jesteś dla niej zbyt barbarzyński i potraktuj ją następnym razem jak najgorszy śmieć. Uwierz mi na słowo, że po takim czymś nigdy więcej cię nie zdradzi. Osobiście radziłabym dorzucić do tego jakiś twój obrzydliwy fetysz (oddawanie na siebie moczu, bądź kału lub łaskotki). Nie wstydź się tego ;-)
Pozdrawiam!
WilgotnaMałża3

8

Przemyslalem ta sytuacje i uwazam ze taki seks moze byc dla mnie lepsze nie jakakolwiek terapia.
Myslalem ze moja kobieta jest delikatna jak platki roz, a okazała sie zwykla ladacznica.
Wczesniej seks byl delikatny, co chwile pytałem czy boli (bardzo duży sprzet 16-17cm) dbalem o nia.
Przemyslalem to i nie jest mi juz głupio, jest ladacznica i na taki seks zasługuje. I taki bedzie dostowac.
Nigdy nie myslałem ze dam klapsa czy cos bo nie tak zostalem wychowany i mam swoje zasady, ale tutaj inne srodki nie działaja.
Zostane z nia po tej zdradzie ale własnie po to aby ja nauczyc.

9

bobik84 napisał/a:

Przemyslalem ta sytuacje i uwazam ze taki seks moze byc dla mnie lepsze nie jakakolwiek terapia.
Myslalem ze moja kobieta jest delikatna jak platki roz, a okazała sie zwykla ladacznica.
Wczesniej seks byl delikatny, co chwile pytałem czy boli (bardzo duży sprzet 16-17cm) dbalem o nia.
Przemyslalem to i nie jest mi juz głupio, jest ladacznica i na taki seks zasługuje. I taki bedzie dostowac.
Nigdy nie myslałem ze dam klapsa czy cos bo nie tak zostalem wychowany i mam swoje zasady, ale tutaj inne srodki nie działaja.
Zostane z nia po tej zdradzie ale własnie po to aby ja nauczyc.

Znaczy się nauczyć.  Ona już umie smile

10

Podobno kazda kobieta lubi takie zabawy mocniejsze, ja jednak tez bym sie troche tak bal zrobic ze klaps itp

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024