Chroniczne zmęczenie cz 4 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Chroniczne zmęczenie cz 4

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Chroniczne zmęczenie cz 4

Ludzie pomocy ratunku zasnelam na kilka godzin, dopiero niedawno się obudzilam . I dalej jestem zmęczona  sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chroniczne zmęczenie cz 4

A jak Ty sie odzywiasz?

JohnyBravo777 napisał/a:

A jak Ty sie odzywiasz?

Do niedawna byłam na diecie roslinnej, ale od tej zimy zaczelam też jesc ryby raz lub 2x w tygodniu. Tyle, że jestem uzależniona od cukru,więc oprócz zdrowej żywności jem też slodycze.  Od jakiegoś czasu ograniczam je ale nie umiem całkiem zrezygnowac z nich

4

Gdybym ja mial taka diete to tez bym byl chronicznie zmeczony.

JohnyBravo777 napisał/a:

Gdybym ja mial taka diete to tez bym byl chronicznie zmeczony.

A jaka Ty masz diete,że nie jesteś zmeczony?

6

Ty idź do jakiegoś normalnego dietetyka, który ułoży ci pełnowartościową dietę wegańską, bo samodzielnie źle ułożona dieta wegańska to proszenie się o problemy.

Lakox napisał/a:

Ty idź do jakiegoś normalnego dietetyka, który ułoży ci pełnowartościową dietę wegańską, bo samodzielnie źle ułożona dieta wegańska to proszenie się o problemy.

No ja to nie jestem na 100% weganka,bo jem tez ryby od tej zimy, a one maja praktyczne wszystko to co ma mięso tez maja b12,omega 3,wit A ,D itd to chyba nie muszę jeść miesa,skoro jem ryby co nie?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Chroniczne zmęczenie cz 4

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024