Bede w nim pisać swoje zyciowe przygody rozne takie tam o wszystkim i o niczym
Jak chcecie to tez mozecie tu pisać
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » To jest moj ostatni temat
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bede w nim pisać swoje zyciowe przygody rozne takie tam o wszystkim i o niczym
Jak chcecie to tez mozecie tu pisać
A o czym np ? ![]()
Ale to już było... ![]()
Tylko oby nie ostatni xd
A o czym np ?
O różnych rzeczach o wszystkim i o niczym podobny do Twój temat ![]()
Ale to już było...
Wiem,że bylo, ale już nie wróci wiecej ,bo to na 100% mój ostatni temat jest
Tylko oby nie ostatni xd
Właśnie,że ostatni ![]()
Od dlugiego czasu mam chroniczne zmeczenie wraz z innymi objawami. Bylam juz u lekarza w tej sprawie i to nie raz-niestety do tej pory nie wiedzą co mi dolega
Postanowilam oszczedzic pieniądze i zacząć prywatne leczenie. Chce zrobic prywatnie USG oraz powtorzyc badania krwi. Badania krwi bede mogla zrobic juz w maju. Natomiast na USG pewnie pójdę dopiero w czerwcu lub w lipcu,ale opłaca się wydać pieniądze, zdrowie nie ma ceny prawda to będę chociaż wiedzieć,czy mi coś dolega,czy mam tylko hipohondria tak jak Palec pisał . W zasadzie hipohondria to też jest choroba i też ja trzeba leczyć. Póki jednak nie mam wyników badań to zakładam,że faktycznie mam jakas chorobę,bo z moimi objawami to całkiem możliwe jest.
To jeszcze raz tu napisze moje objawy: zaczęło się od chronicznego zmęczenia,które mialam dlugo bez żadnych innych objawów i lekarze wystawiali mi bledne diagnozy na podstawie tego tylko jednego objawu,następnie zaczął mnie sie spóźniać okres przez 3 miesiące i kiedy go w końcu dostalam to był zupełnie inny niż moje poprzednie okresy. Między czasie doszło mi też to,że często do lazienki latam(ale czasami jest lepiej) i ginekolog wyczuła guzka,który obecnie urósł,no i mam ciągle wzdety brzuch i niewiem od czego. No to tak dla przypomnienia moje objawy
Myślę, żeby też uzupełnić niektóre suplementy zanim zacznę prywatne leczenie,bo może mam niedobór witamin
Dzisiaj się postaram wcześniej iść spać to może mi to pomoże, ale niewiem,czy dam radę wcześniej spać, bo nie mogę zasnąć często,nawet mimo dużego zmęczenia ![]()
Wogole ludzie cukier mi zleciał, ale na szczęście wiem co robić i już mam w normie
I zrobiłam troche ćwiczeń jak mi psychoterapeuta zalecał,żebym korzeni w łóżku nie zapuściła
Jutro już piatek i znowu weekend będzie, tak to czas szybko leci,a pamiętam niedawno pisalam na forum to byla niedziela, a teraz znowu będzie weekend
Jutro rano jak będę mieć więcej energii to idę do ogrodu,bo deszcze tu czesto są i słonecznie jest to mi moze kwiatki bardziej urosly. A wy macie swoje ogrody? Jak tak co w nich macie? Kwiatki,warzywa,drzewa owocowe? Ostatnio widziałam takie piękne drzewo owocowe miało takie piękne, duże,białe kwiaty, sliczne było aż mnie zatkało jak zobaczyłam jakie jest piękne
To już niedługo będę szła spać...
Macie ludzie jakieś porady jak szybciej zasnąć jak ktoś nie może spać,a jest zmeczony?
Zrobiłam właśnie ćwiczenia oddechowe jak mi zalecil psychoterapeuta na sesji ćwiczeń, ale niewiem czy mi to pomoze zasnąć szybciej
Musiała bym internet przed snem ograniczyc, co nie?
Dzisiaj chce wcześniej zasnąć, ale niewiem czy się uda to ![]()
W zasadzie cały czas jestem już w łóżku to może jakoś zasne szybciej i rano będę mieć więcej energii
Nie chce się zmuszać do snu,bo czytalam ,że to niedobre jest
Ja myślę, że to też od stresu nie mogę spać, bo myślę często o moich objawach i stanie zdrowia i się stresuje,bo nie znam wyników badań i pewnie dlugo nie poznam póki sama nie zrobię prywatnych badań,ale już teraz przed snem postanawiam o tym nie myśleć
Dziś już nic nie planuje robić w domu,bo nie mam energii
Muszę jakoś zasnąć szybciej
Będę tak długo w łóżku aż zasnę. A wy o której spać chodzicie?
Macie ludzie jakieś porady jak szybciej zasnąć jak ktoś nie może spać,a jest zmeczony?
Zrobiłam właśnie ćwiczenia oddechowe jak mi zalecil psychoterapeuta na sesji ćwiczeń, ale niewiem czy mi to pomoze zasnąć szybciej
Dzisiaj chce wcześniej zasnąć, ale niewiem czy się uda to
W zasadzie cały czas jestem już w łóżku to może jakoś zasne szybciej i rano będę mieć więcej energii
Ja myślę, że to też od stresu nie mogę spać, bo myślę często o moich objawach i stanie zdrowia i się stresuje,bo nie znam wyników badań i pewnie dlugo nie poznam póki sama nie zrobię prywatnych badań,ale już teraz przed snem postanawiam o tym nie myśleć
![]()
Ja różnie ale zazwyczaj po 1
Julia life in UK napisał/a:Macie ludzie jakieś porady jak szybciej zasnąć jak ktoś nie może spać,a jest zmeczony?
Dzisiaj chce wcześniej zasnąć, ale niewiem czy się uda to
![]()
Ja różnie ale zazwyczaj po 1
Ja bym.musiala szybciej zasnąć,ale póki co spać nie mogę to tu bede na forum
Idę z tond jednak, bo muszę próbować wcześniej zasnąć. Dobranoc ludzie ![]()
Noi fajno u mnie zimno a u ciebie? ![]()
Macie ludzie jakieś porady jak szybciej zasnąć
Trzeba się porządnie przed snem zmęczyć. Jak, Ci nie powiem bo dzieciom ani starowinkom nie wypada słuchać pewnych rzeczy
jea1 napisał/a:Tylko oby nie ostatni xd
Właśnie,że ostatni
Taaa
![]()
Julia life in UK napisał/a:Macie ludzie jakieś porady jak szybciej zasnąć
Trzeba się porządnie przed snem zmęczyć. Jak, Ci nie powiem bo dzieciom ani starowinkom nie wypada słuchać pewnych rzeczy
Julia life in UK napisał/a:jea1 napisał/a:Tylko oby nie ostatni xd
Właśnie,że ostatni
Taaa
![]()
![]()
Tu nie ma dzieci ![]()
Znowu sie madralujesz !
Przez to, ze nadal nie mam wyników badań to moge jedynie zgadywac od czego mam chroniczne zmęczenie, moze od niedoboru witamin,a moze od hormonów,a moze od czego innego i tak w kółko bede zgadywac az sie wykoncze ![]()
Właśnie idę wypełnić formularz online do prywatnego lekarza. Opiszę w nim wszystkie swoje objawy i zobaczymy co mi odpisze. Ponoć odpisują w ciągu 2.dni roboczych
Tu nie ma dzieci
Jak nie ma jak som. W Tobie się miesza starowinka i dziecinka;)
Julia life in UK napisał/a:Tu nie ma dzieci
Jak nie ma jak som. W Tobie się miesza starowinka i dziecinka;)
Ciekawe zjawisko ,fizjologom.sie nie śniło ![]()
Byłam dzisiaj w Urgent Centre i będę miała w poniedziałek robiona biopsje.... ciekawe co na to Palec,czy nadal sądzi,że mam hipohondrie i nic mi nie dolega i, że coś mnie sie wydaje, ale to tak naprawdę nie istnieje ![]()
Ludzie mialam okropny zjazd energii,ale na szczęście ten krotko trwał i teraz już mogę z łóżka wstać... tak myślę,zeby na biurku posprzątać,bo syf się zrobił, no i muszę odpoczywac miedzy czynnosciami,bo się boję,że znów będę mieć zjazd energii
Zastanawiam sie czy wyjsc na dwór, ale troche sie boję po tym.zjezdzie energii,narazie idę pochodzic po domu i zobacze,czy bede miec wiecej energii
Chyba muszę zrobić trochę ćwiczeń,bo cos czuje,ze znów mi energia zjezdza-ludzie masakra, się wykoncze ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » To jest moj ostatni temat
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024