Witam
Chciałbym zapytać się kobiet jak podchodzą do mezczyzn ktorzy nie maja dużego doświadczenia seksualnego. Jak chodzi o wygląd oglądają się za mną kobiety te które znam wiem że chętnie poszły by ze mną do łóżka ale trochę martwię się o to brak doświadczenia. Czy to normalne że przy małym doświadczeniu seksualnym mężczyzna szybko dochodzi?
1 2025-12-18 22:07:40 Ostatnio edytowany przez Tomasz2412 (2025-12-18 22:16:51)
2 2025-12-18 22:18:57 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2025-12-18 22:20:16)
Co to jest, te male doświadczenie seksualne? Czyli, że co?
Bo małe - niektórzy określają jako jedną kobietę na miesiąc
rozumiesz?
Tak, przy małym może szybciej, ale co znaczy szybko? Po minucie? ![]()
male ze od 1 stosunku w wieku 20 lat spałem moze z 5 kobietami szybko drugi wytrysk ze 2 minuty
4 2025-12-18 22:33:07 Ostatnio edytowany przez AdamJeden (2025-12-18 22:33:28)
Witam
Chciałbym zapytać się kobiet jak podchodzą do mezczyzn ktorzy nie maja dużego doświadczenia seksualnego. Jak chodzi o wygląd oglądają się za mną kobiety te które znam wiem że chętnie poszły by ze mną do łóżka ale trochę martwię się o to brak doświadczenia. Czy to normalne że przy małym doświadczeniu seksualnym mężczyzna szybko dochodzi?
Znów troll, który dziś przed spaniem ma fantazje ![]()
akurat pytam poważnie
akurat pytam poważnie
Nie stać cię na seks kamerkę i tu dupę trujesz ![]()
To nie jest takie "małe"
Czyli Twoim problemem jest szybkość w działaniu? Jak rozumiem? Ile masz lat? 25? Jesteś jeszcze z tych narwanych. Próbowałeś żelu chłodzącego?
8 2025-12-18 22:37:11 Ostatnio edytowany przez Tomasz2412 (2025-12-18 22:37:49)
szybkosc to jedno a drugie martwie sie jak moj brak doswiadczenia seksualnego bedzie odebrany przez kobiety
szybkosc to jedno a drugie martwie sie jak moj brak doswiadczenia seksualnego bedzie odebrany przez kobiety
Dobrze będzie odebrany. Napewno lepiej niż ktoś kto pół miasta przeleciał
myslalem ze jest dokladnie odwrotnie
myslalem ze jest dokladnie odwrotnie
To źle myślałeś. Jeżeli facet chwali się swoimi seksualnymi" osiągnięciami" to mnie oraz wielu kobietom się włącza czerwona lampka,że nie nadaje się do stałego związku
5 czy 6 kobiet do 25 roku życia to małe doświadczenie?
Świetny żart Autorze, udał Ci się..
Miałem na myśli że do 25 roku życia 6 czy 5 razy uprawiałem seks
Miałem na myśli że do 25 roku życia 6 czy 5 razy uprawiałem seks
A coś mi się wydaje, że wcale.
Przedwczesny wytrysk się leczy, ale żeby to sprawdzić to musiałbyś mieć regularny seks przez dłuższy okres.
25 lat i 5 partnerek seksualnych to ma być małe doświadczenie? Chłopie, ja w wieku 22 lat dopiero poznałem co to jest necking he,he....
16 2025-12-20 17:59:17 Ostatnio edytowany przez Tomasz2412 (2025-12-20 17:59:46)
5 razy w sensie po prostu jestem z patologicznej rodziny za każdym razem jak uprawiałem seks miałem przedwczesny wytrysk
5 razy w sensie po prostu jestem z patologicznej rodziny za każdym razem jak uprawiałem seks miałem przedwczesny wytrysk
Dlaczego łączysz ze sobą fakt, że pochodzisz z patologicznej rodziny z tym, że masz przedwczesny wytrysk?
Przedwczesny wytrysk na początku współżycia, kiedy buzują hormony, jest czymś dosyć powszechnym i normalnym, nie ma tu znaczenia pochodzenie. Po prostu musisz nauczyć się kontrolować swoje ciało, a to przychodzi wraz z doświadczeniem. Sporadyczne współżycie też nie pomaga.
male ze od 1 stosunku w wieku 20 lat spałem moze z 5 kobietami szybko drugi wytrysk ze 2 minuty
Wierz mi, że to co tu napisałeś nie ma nic wspólnego z "małym" doświadczeniem. Jesteś lata świetlne za wieloma facetami. Zdziwił byś się ilu jest 30+ letnich prawiczków, którzy nigdy nawet nie trzymali kobiety za rękę. No może nie licząc jakichś szkolnych tańców gdzie nauczyciele dobierali ludzi w pary.
Nie przejmuj sie trafisz na 1 i bedzie starczyc tylko musisz trafic na odpowiednia sztuke...
Nie przejmuj sie trafisz na 1 i bedzie starczyc tylko musisz trafic na odpowiednia sztuke...
O widzę ekpert seksualny sie znalazl ![]()