Czy to ciąża? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy to ciąża?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czy to ciąża?

Cześć dziewczyny, to bardzo nietypowe objawy dla mnie, o których będę pisać, ale potrzebujesz szybkiej pomocy.
Jestem zestresowana, ponieważ dostałam okres 4 dni wcześniej niż przewiduje aplikacja (wiem że to może być normalne) ale zwykle moje cykle trwają od 28-32 dni. Jednak niepokoi mnie to, że ten okres jest znacznie inny niż zwykle. Znacznie bardziej skąpy, przez cały dzień oczywiście zabrudza się jedna bardzo gruba podpaska, ale zazwyczaj było tego więcej. Krew spływała w sumie przez cały czas, a teraz głównie tylko przy parciu, kaszlu czy gorącej kąpieli. Myślałam, że dzisiaj (5 dzień "okresu") ustało, ale przed chwilą miałam lekko zabrudzoną podpaskę taką ciemno brązową krwią. Krew przy parciu jest czerwona, ma bordowe grudki. Co więcej, nie było penetracji, ani seksu. Jedyną rzeczą była stymulacja penisa, z którego wydobył się najprawdopodobniej preejakulat. I jedyna interakcja jaką mogłam mieć, jest fakt, że mogłam  mieć go na ręce, i podczas podcierania się po sikaniu, mogłam jakimś sposobem dotknąć wejścia do pochwy.  Czy to mogło do poradzić do zapłodnienia?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Bert44 (2025-12-17 18:06:45)

Odp: Czy to ciąża?

No cóż. W totka tez czasem ktoś wygra smile

Gratulacje big_smile

4

To nie ciąża, to psychoza.

5

ja czytalam ze plemniki fruwaja ostatnio to przez zmiane klimatu

ciąża

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy to ciąża?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024