Porada czy warto - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Porada czy warto

Cześć.
Z racji z tego, że po głębszych i dłuższych przemyśleniach stwierdziłem, że nie mam szans na dziewczynę, gdyż mam wzrostu 170cm i 50kg z hakiem oraz nie jestem kipiący "agresją". A mam 23 lata a żadnej randce nigdy nie byłem, ani nawet nie pisałem z żadną kobietą w sposób romantyczny na żadnym komunikatorze tzn. na aplikacjach randkowych zazwyczaj zero polubień, a jak się trafi para to potem nie odpisuje a nawet tworzę kreatywne wiadomości w życiu rzeczywistym też nie wychodzi nic , mówili na studiach może kogoś poznam też nie poznałem mojej miłości a kończyć będę w przyszłym roku drugie studia już... raz próbowałem to dostałem kosza.

Widzę, że wielu już moich znajomych jest szczęśliwych w związkach, czy to koledzy czy koleżanki mają kogoś, razem jeżdżą, po prostu dobrze się im tak żyje, ja też jak każdy potrzebuje bliskości przytulenia czy czegoś więcej. Czy korzystanie z usług kobiet za pieniądze np. przytulenie się, jest bezpieczne.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Porada czy warto
TomekAnonymus2025 napisał/a:

. Czy korzystanie z usług kobiet za pieniądze np. przytulenie się, jest bezpieczne.

W kwestii płatnych usług, nie słyszałem o takiej ofercie. Czy aby tylko o przytulanie Ci chodzi, nicponiu?

Jeśli zaś o samo przytulanie się do kobiety chodzi, ponoć byli tacy i przeżyli. Ja bym na początek spróbował czegoś łatwiejszego.
Możesz np wyskoczyć do zoo i przytulić się do lamparta (lamparcica to już wyższy level), czy do kobry.
Po takim doświadczeniu powinieneś już ogarnąć co i jak z kobietą, jeśli koniecznie chcesz tak ryzykować.

Byczku, wyluzuj, nie wzrost jest problemem. Mam tyle samo. Zawsze możesz iść na siłownię, dla siebie, jeśli chcesz poprawić sylwetkę.
Problem jest w głowie.
Więcej luzu i uśmiechu na codzień, więcej aktywności w poznawaniu dziewczyn.
Mijasz ich codziennie tłumy na korytarzasz, zacznij z nimi rozmawiać.
Za rok, gdy skończysz studia, nie będzie już tego eldorado.
Wtedy poziom trudności jeszcze bardziej podskoczy.
Działaj, poznawaj, żyj życie.

3

Główny kłopot jest taki, że ty nie lubisz kobiet. Masz wyrobiony jakiś schemat relacji, gdzie masz sie wykazać agresją. Skąd ty to wziąłeś? smile
Bądź sobią, miej jakieś zainteresowania, powinienes byc człowiekiem obytym towarzysko, wysportowanym, wygadanym - znaczy ciekawym.
I przede wszystkim nic na siłę. Na studiach miales okazje chodzić na imprezy, poznwac koleżanki, tylko po to żeby sie właśnie obyć, wyrobić gadanie z dziewczynami itd. Na wielkie związki też w końcu przyjdzie czas.

A dlaczego przytulenie mialo by byc niebezpieczne? big_smile

5

Za dużo myślisz i analizujesz. Skup się na tym co jest tu i teraz, i wykorzystuj to. Wyjdź do ludzi, otwórz się na nich.

6

TomekAnonymus2025
Ale miłości nie znajduje się "na już". Najlepiej w ogóle się na nią nie nastawiać, nawet gdy korzystasz z portali. To po prostu często przychodzi gdzieś kiedyś w niespodziewanym momencie. Jesteś w takim wieku, który powinieneś wykorzystać jak najszerzej na rozwój zarówno jeśli chodzi o naukę jak i o obycie w towarzystwie.
Czy w tej chwili masz się czym pochwalić? Jakieś osiągnięcie warte wzmianki? Jakieś zainteresowanie, koło naukowe, cokolwiek?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024