Np dentosept albo inny
A co na randkę sie szykujesz i chcesz ladnie przy dziewczynie pachniec?
A co na randkę sie szykujesz i chcesz ladnie przy dziewczynie pachniec?
Nie dentosept to płyń ziołowy przeciw bakteryjny odkażający ściągający
Julia life in UK napisał/a:A co na randkę sie szykujesz i chcesz ladnie przy dziewczynie pachniec?
Nie dentosept to płyń ziołowy przeciw bakteryjny odkażający ściągający
To spróbuj ten płyn
Właśnie próbuje pytam się czy ktoś zna inne :?
Wymień płyny ustrojowe z jakąś ładną młodą kobitką
7 2025-08-25 16:34:04 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2025-08-25 16:34:29)
Miklosza, Ty jednak przygotowujesz się do randki w bliżej nieokreślonej (a może określonej?) przyszłości Wszystkie ostatnie Twoje działania na to wskazują. Lepiej przyznaj się jak na świętej spowiedzi
Wymień płyny ustrojowe z jakąś ładną młodą kobitką
Bardzo bym chciał
Miklosza, Ty jednak przygotowujesz się do randki w bliżej nieokreślonej (a może określonej?) przyszłości
Wszystkie ostatnie Twoje działania na to wskazują. Lepiej przyznaj się jak na świętej spowiedzi
Nie nie poznałem zadnej panny ale idę zrobić zęby tak powiedziała dentystka i powiedziała że nie jestem brzydki
chce zadbać o siebie i może jakimś cudem jakąś zechce mnie w końcu
Nie nie poznałem zadnej panny ale idę zrobić zęby tak powiedziała dentystka i powiedziała że nie jestem brzydki
![]()
Coś Ty wyhaczył za gabinet, w którym dentystka mówi Ci, że nie jesteś brzydki?
![]()
Coś Ty wyhaczył za gabinet, w którym dentystka mówi Ci, że nie jesteś brzydki? Tam, gdzie ja chodzę, leczy się zęby
Ze swojej strony mogę polecić Listerine Total Care oraz Crest Pro-Health (bez alkoholu), jednak podkreślę, że nie powinno się płukać jamy ustnej samym płynem, należy też myć zęby
Najpierw mycie zębów, następnie nitkowanie, a na samym końcu płukanie jamy ustnej płynem