Ze wzgledow ważnych i osobistych musialam przerwac poprzedni temat
Napisze tylko, ze postanowilam zyc na wzor zycia zakonnego
Bede tu pisać dla ciekawych jak mozna polaczyc zycie na wzor zycia zakonnego z zyciem codziennym
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Postanowilam zyc na wzor zycia zakonnego
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ze wzgledow ważnych i osobistych musialam przerwac poprzedni temat
Napisze tylko, ze postanowilam zyc na wzor zycia zakonnego
Bede tu pisać dla ciekawych jak mozna polaczyc zycie na wzor zycia zakonnego z zyciem codziennym
Jak Ty mozesz byc zakonnica jak juz to ruszane pod spodnica
Pansage (jap: ヤナップ Yanappu) jest Pokémonem typu Trawiastego, wprowadzonym w Generacji V.
Ewoluuje w Simisage'a przy użyciu Kamienia Liścia.
Pansage jest jedną z trzech żywiołowych małpek. Pozostałymi dwoma są Pansear typu Ognistego i Panpour typu Wodnego.
Pansage to małpi, zielono-kremowy Pokémon. Ma owalne, czarne oczy, duże uszy z jasnozielonym wnętrzem i malutki, czarny nos. Na czubku głowy znajduje się podobny do brokuła kiełek. Na liściach kiełka są trzy żółte, stożkowate kształty podobne do nasion. Zjedzone liście w tym kiełku mogą złagodzić zmęczenie. Kufa, górna część ciała i chude kończyny przednie są kremowe, a dłonie nie mają palców poza kciukiem. Dolna część ciała Pansage jest zielona z małymi stopami, a jej długi ogon zakończony jest dwoma liśćmi. Pansage mieszka głęboko w lesie, gdzie zbiera jagody, by podzielić się nimi z przyjaciółmi.
Munna (jap: ムンナ Munna) jest Pokémonem typu Psychicznego, wprowadzonym w Generacji V.
Ewoluuje w Musharnę przy użyciu Kamienia Księżycowego.
Munna to różowy, prawie kulisty, czworonożny Pokémon o nieokreślonej podstawie. Ma cztery małe, zwężające się kończyny i zwężający się pysk, który w dużej mierze zasłania jego duże usta. Ma błyszczące, owalne, czerwone oczy z dwoma wyraźnymi górnymi rzęsami. Między oczami ma owalną plamkę w ciemniejszym odcieniu różu, z której Munna może wydalić Mgłę Snów. Znaczną część ciała zdobi fioletowe, pięciopłatkowe kwiatki z ciemnoróżowymi środkami. Jest w stanie stale unosić się w powietrzu.
Munna jest w stanie zjadać sny ludzi i Pokémonów, a także wyświetlać te sny, wydalając Mgłę Snów. Osoba, której sen został zjedzony przez Munnę, zapomni o treści snu. Mgła Snów będzie różowa, jeśli sen był przyjemny. Jednak Munna może również wyszukiwać i leczyć ludzi i Pokémony, które mają koszmary; Mgła Snów wydobywana z koszmaru będzie miała kolor czarny. Uważa się, że Munna i jej ewolucja mają wspólnego przodka z Drowzee.
Munna, Pokémon Pochłaniacz Snów. Munna potrafi zjadać sny ludzi i Pokémonów, a potem wyświetla te sny emitując ze swojego ciała Mgłę Snów.
Ja zaraz wydalic moge mgle o nazwie cuchnaca chmurka
Ja zaraz wydalic moge mgle o nazwie cuchnaca chmurka
No to dajesz
A wyglądasz tak słodko na zdjęciu
Alice1 napisał/a:Ja zaraz wydalic moge mgle o nazwie cuchnaca chmurka
No to dajesz
A wyglądasz tak słodko na zdjęciu
Ja jestem teraz gruba jak bonk i strzelam cichacze ..... to chudzi tylko robia halas xD
Do Palca- nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale właśnie takim spamowaniem przyczynisz sie do tego, ze bede musiala zakladac non stop ten sam temat, a efekt tego bedzie taki,ze bedziecie miec zawalona cala strone glowna moimi tematami
I to nie będzie moja wina. Tylko Twoja, bo gdybys nie spamowal, to bym nie musiala co chwile zakladac nowych tematów
Nawet bez mojej obecności twoich tematów było mniej więcej miliard, naczelna spamerko forum netkobiet
Więc bez różnicy
A zakładaj, mam jeszcze około 600 pokemonów a i jak wspomniałem do omówienia mamy cały panteon bogów greckich.
A potem będą bóstwa słowiańskie.
Potem celtyckie. Szczególnie Dagda jest fajny, wiesz że miał maczugę i bezdenny kocioł? . A maczuga mogła równocześnie zabić 9 chłopa, a potem ich przywrócić do życia. Ale odlot, zabijasz, przywracasz. Zabijasz, przywracasz i tak w kółko
. Niezłe zielsko musiał palić kapłan, któremu to się objawiło
P.S a ty nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale ja jestem tutaj tylko lustrem
Nawet bez mojej obecności twoich tematów było mniej więcej miliard, naczelna spamerko forum netkobiet
Więc bez różnicy
A zakładaj, mam jeszcze około 600 pokemonów a i jak wspomniałem do omówienia mamy cały panteon bogów greckich.
Potem celtyckie. Szczególnie Dagda jest fajny, wiesz że miał maczugę i bezdenny kocioł?. A maczuga mogła równocześnie zabić 9 chłopa, a potem ich przywrócić do życia. Ale odlot, zabijasz, przywracasz. Zabijasz, przywracasz i tak w kółko
dobre sobie no coz jezeli masz zyczenie widziec same moje tematy na stronie głównej to zycze powodzenia w spamowaniu moich tematow
Słyszałem ze w zakonie nie używa się telefonów i internetu.
Słyszałem ze w zakonie nie używa się telefonów i internetu.
To zle slyszales. Wejdz na you tube zakonnice teraz maja swoje kanaly na yt nawet np "blisko Rahamim" prowadzony przez siostry Miłosierdzia. To nie średniowiecze, ze zakonnica nie wiedziała jak świat wyglada
Więc bez różnicy
Potem celtyckie. Szczególnie Dagda jest fajny, wiesz że miał maczugę i bezdenny kocioł?. A maczuga mogła równocześnie zabić 9 chłopa, a potem ich przywrócić do życia. Ale odlot, zabijasz, przywracasz. Zabijasz, przywracasz i tak w kółko
Trzeba mieć naprawdę nieźle pod garem, żeby w ogóle wpaść na pomysł, żeby tępić randomowych ludzi w Internecie .
Więc bez różnicy
Też tak uważam. Zresztą historie o pokemonach w tym wydaniu są świetne.
Palec Boga napisał/a:Nawet bez mojej obecności twoich tematów było mniej więcej miliard, naczelna spamerko forum netkobiet
Więc bez różnicy
A moim.zdaniem robicie to celowo. Po pierwsze wyolbrzymiacie z moimi tematami ,bo tak owszem ja zakladam czesto tematy,ale chwila na stronie glownej bylo i zawsze jest tez mnostwo innych tematów i nigdy nie bylo tak,ze cala strona glowna byla zawalona moimi tematami, wiec co wam szkodzilo wejsc sobie na tematy innych osób i pomijac moje tematy? Ja w swoich tematach pisalam co chce, tak samo jak inni pisza co chca. Zreszta przeciez taki palec ktory oskarza innych o pisanie z kilku kont tez ma turaj inne prawdziwe konto,wiec sztyt hipokryzji, ale tak rozwalajcie mi tematy, tylko pozniej nie plakac i nie oskarzac mnie przed calym forum,ze to ja rozwalilam forum,gdy bede zmuszona ten sam temat napisac 10,20 itd razy az dobrze do mozgow co spamujacy palec- wasz ulubieniec robi źle
Tamiraa napisał/a:Palec Boga napisał/a:Nawet bez mojej obecności twoich tematów było mniej więcej miliard, naczelna spamerko forum netkobiet
Więc bez różnicy
A moim.zdaniem robicie to celowo. Po pierwsze wyolbrzymiacie z moimi tematami ,bo tak owszem ja zakladam czesto tematy,ale chwila na stronie glownej bylo i zawsze jest tez mnostwo innych tematów i nigdy nie bylo tak,ze cala strona glowna byla zawalona moimi tematami, wiec co wam szkodzilo wejsc sobie na tematy innych osób i pomijac moje tematy? Ja w swoich tematach pisalam co chce, tak samo jak inni pisza co chca. Zreszta przeciez taki palec ktory oskarza innych o pisanie z kilku kont tez ma turaj inne prawdziwe konto,wiec sztyt hipokryzji, ale tak rozwalajcie mi tematy, tylko pozniej nie plakac i nie oskarzac mnie przed calym forum,ze to ja rozwalilam forum,gdy bede zmuszona ten sam temat napisac 10,20 itd razy az dobrze do mozgow co spamujacy palec- wasz ulubieniec robi źle
Julia, wiesz, że nie o to chodzi. Lustro czyli odbicie. I jeszcze parę słów z De Mello: nikt nie powie dobrze rybie jak ma powrócić do oceanu, sama musi trafić. I ty też nie słuchaj swojego fanklubu, sama działaj tak, żebyś się dobrze czuła.
Julia life in UK napisał/a:Tamiraa napisał/a:Też tak uważam. Zresztą historie o pokemonach w tym wydaniu są świetne.
Julia, wiesz, że nie o to chodzi. Lustro czyli odbicie. I jeszcze parę słów z De Mello: nikt nie powie dobrze rybie jak ma powrócić do oceanu, sama musi trafić. I ty też nie słuchaj swojego fanklubu, sama działaj tak, żebyś się dobrze czuła.
Ale ja nikogo nie slucham
Challenge accepted.
Julka powiedz jak to jest, gdy ktoś rozwala Twoje tematy?
Julia life in UK napisał/a:A moim.zdaniem robicie to celowo. Po pierwsze wyolbrzymiacie z moimi tematami ,bo tak owszem ja zakladam czesto tematy,ale chwila na stronie glownej bylo i zawsze jest tez mnostwo innych tematów i nigdy nie bylo tak,ze cala strona glowna byla zawalona moimi tematami, wiec co wam szkodzilo wejsc sobie na tematy innych osób i pomijac moje tematy? Ja w swoich tematach pisalam co chce, tak samo jak inni pisza co chca. Zreszta przeciez taki palec ktory oskarza innych o pisanie z kilku kont tez ma turaj inne prawdziwe konto,wiec sztyt hipokryzji, ale tak rozwalajcie mi tematy, tylko pozniej nie plakac i nie oskarzac mnie przed calym forum,ze to ja rozwalilam forum,gdy bede zmuszona ten sam temat napisac 10,20 itd razy az dobrze do mozgow co spamujacy palec- wasz ulubieniec robi źle
Challenge accepted.Julka powiedz jak to jest, gdy ktoś rozwala Twoje tematy?
Nijak. Pytanie tylko jak to bedzie,gdy ja przez Ciebie bede zmuszona rozwalic cala strone glowna forum, zakladajac non stop ten sam temat po 100 razy i zastanawiac się, kiedy się w koncu domyslisz, ze przestane to robić, kiedy przestaniesz spamowac
Palec Boga napisał/a:Julia life in UK napisał/a:A moim.zdaniem robicie to celowo. Po pierwsze wyolbrzymiacie z moimi tematami ,bo tak owszem ja zakladam czesto tematy,ale chwila na stronie glownej bylo i zawsze jest tez mnostwo innych tematów i nigdy nie bylo tak,ze cala strona glowna byla zawalona moimi tematami, wiec co wam szkodzilo wejsc sobie na tematy innych osób i pomijac moje tematy? Ja w swoich tematach pisalam co chce, tak samo jak inni pisza co chca. Zreszta przeciez taki palec ktory oskarza innych o pisanie z kilku kont tez ma turaj inne prawdziwe konto,wiec sztyt hipokryzji, ale tak rozwalajcie mi tematy, tylko pozniej nie plakac i nie oskarzac mnie przed calym forum,ze to ja rozwalilam forum,gdy bede zmuszona ten sam temat napisac 10,20 itd razy az dobrze do mozgow co spamujacy palec- wasz ulubieniec robi źle
Nijak. Pytanie tylko jak to bedzie,gdy ja przez Ciebie bede zmuszona rozwalic cala strone glowna forum, zakladajac non stop ten sam temat po 100 razy i zastanawiac się, kiedy się w koncu domyslisz, ze przestane to robić, kiedy przestaniesz spamowac
Juz była rozwalona przez Ciebie, zanim sie tutaj zjawiłem.
A jak Ty chodzisz po forum i durnowatymi wpisami rozwalasz ludziom tematy, dotyczące często bardzo poważnych spraw, przekierowujesz uwagę w nich tylko na siebie, to jest ok?
Julia life in UK napisał/a:Palec Boga napisał/a:
Juz była rozwalona przez Ciebie, zanim sie tutaj zjawiłem.
A jak Ty chodzisz po forum i durnowatymi wpisami rozwalasz ludziom tematy, dotyczące często bardzo poważnych spraw, przekierowujesz uwagę w nich tylko na siebie, to jest ok?
Jak była rozwalona? Przeciez strona glowna zawsze zawierala wiekszosc tematow napisanych przez inne osoby. Nigdy nie bylo tak,ze cala strona glowna byla zawalona tylko moimi tematami. A tez bylo tak,ze inni celowo wywalali po kilka moich starszych tematów na wierzch i to wtedy faktycznie moglo wygladac tak,ze na stronie glownej są tylko moje tematy, ale to bylo rzadkosc, zdecydowana wiekszosc czasu bylo tak,ze 1 lub 2 tematy były moje na stronie glownej, a reszta tematow byla innych użytkowników
W dziale w ktorym sie wlasnie wypowiadamy powyzej 90% tematow jest zalozona przez ciebie i twoje znane klony, new me i julkauk33.
Julka jak tam, fajnie jest jak ktos ci tematy rozwala?
W dziale w ktorym sie wlasnie wypowiadamy powyzej 90% tematow jest zalozona przez ciebie i twoje znane klony, new me i julkauk33.
Julka jak tam, fajnie jest jak ktos ci tematy rozwala?
No tak dzial o religii, ale to nie znaczy, ze strona glowna byla zawalona tylko moimi tematami, bylo tez mnostwo innych tematow zakladanych przez inne osoby na ktore kazdy mogl wejsc
Do Palca- nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale właśnie takim spamowaniem przyczynisz sie do tego, ze bede musiala zakladac non stop ten sam temat, a efekt tego bedzie taki,ze bedziecie miec zawalona cala strone glowna moimi tematami
I to nie będzie moja wina. Tylko Twoja, bo gdybys nie spamowal, to bym nie musiala co chwile zakladac nowych tematów
Współczuję Ci, musisz mieć naprawde nudne życie.
Współczuję Ci, musisz mieć naprawde nudne życie.
Gdyby było prawdą, co nam tu Julka napisała, to nie nazwałbym tego nudnym życiem, raczej sensacyjnym.
Niesamowita jak ból zęba napisał/a:Współczuję Ci, musisz mieć naprawde nudne życie.
Gdyby było prawdą, co nam tu Julka napisała, to nie nazwałbym tego nudnym życiem, raczej sensacyjnym.
E tam jakie sensacyjne
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Postanowilam zyc na wzor zycia zakonnego
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024