Chłopak a jego przyjaciel - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chłopak a jego przyjaciel

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Chłopak a jego przyjaciel

Hej hej
Co uważacie o związku, w którym mężczyzna mówi o wszystkim swojemu przyjacielowi?
Nawet jeśli chodzi o intymność? Czy to normalne? Czy jednak czas udać się do specjalisty lub o tym poważnie porozmawiać? Co byście zrobiły w tej sytuacji?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Chłopak a jego przyjaciel

Nie jest to normalne

3

serio wlasnie od tego momentu 
takiego wlasnie, zbeształam mojego pierwszego eksa od ględ , bajczarzy i zdrajców., z racji tego ze wszytsko z naszej relacji wynosił poza nasze cztery ściany

no ale mielismy wtedy po 17 lat , wiec nie moge tez domagac sie niemożliwego xd ogolnie zenada jesli o  to chodzi , zgadzam sie z Julią .

4

a temty spoza intymności także ? np o twojej pracy ,zajeciach, waszych planach takie tam ??

5

jea1 napisał/a:

a temty spoza intymności także ? np o twojej pracy ,zajeciach, waszych planach takie tam ??

Mówi o wszystkim
Nie czuję żadnej prywatności a tej relacji bo jego przyjaciel wszystko wie
O planach, zajęciach, planach, preferencjach seksualnych!! co jest dla mnie niewyobrażalnie!

Nie czuję się bezpiecznie ostatnio z mówieniem jakiś sekretów itp bo boje się że on wszystko powie

Nie chcę się z nim rozstawać
Ale mam wrażenie że rozmowa też nie przyniesie efektów
Bo ten przyjaciel opowiada mu o swoim życiu w ten sposób a przecież *jak on mi tak mówi to czemu ja nie mogę*

6

Nie powiem mu żeby zerwał kontakt z przyjacielem bo znają się +10 lat I byłoby to bez sensu

7 Ostatnio edytowany przez wieka (2025-06-11 18:34:33)

Jaktużyć napisał/a:

Nie powiem mu żeby zerwał kontakt z przyjacielem bo znają się +10 lat I byłoby to bez sensu

Męskie psiapsiółki? Jeśli już to nie powinien ci powtarzać tego o czym rozmawiają.
Szczerość szczerością, ale po co mówić partnerce/owi to co nie jest potrzebne mu do wiadomości.
Powiedz, że nie czujesz się z tym komfortowo, że opowiada o wszystkich szczegółach waszego związku ale dodaj, że jak już musi bo się udusi …,nie chcesz o tym słyszeć.
Ile macie lat?

8

Zapytaj czy chciałby,  żebyś Ty opowiadała o seksie z nim. Ile trwa stosunek, wczoraj to było krótko, stanął czy nie. 

Dla mnie trochę sliski typ, bo po zerwaniu to dopiero by opowiadał,  jak to połykasz,  i wsadzał gdzie chciał

9

Jaktużyć napisał/a:

Hej hej
Co uważacie o związku, w którym mężczyzna mówi o wszystkim swojemu przyjacielowi?
Nawet jeśli chodzi o intymność? Czy to normalne? Czy jednak czas udać się do specjalisty lub o tym poważnie porozmawiać? Co byście zrobiły w tej sytuacji?

To zły związek. Zero prywatności. Porozmawiać to na pewno.

10

wieka napisał/a:
Jaktużyć napisał/a:

Ile macie lat?

Ja 22, on 26

11

Jaktużyć napisał/a:

Mówi o wszystkim
Nie czuję żadnej prywatności a tej relacji bo jego przyjaciel wszystko wie
O planach, zajęciach, planach, preferencjach seksualnych!! co jest dla mnie niewyobrażalnie!

Nie czuję się bezpiecznie ostatnio z mówieniem jakiś sekretów itp bo boje się że on wszystko powie

Nie chcę się z nim rozstawać
Ale mam wrażenie że rozmowa też nie przyniesie efektów
Bo ten przyjaciel opowiada mu o swoim życiu w ten sposób a przecież *jak on mi tak mówi to czemu ja nie mogę*

Skąd wiesz, że o tym wszystkim rozmawia z przyjacielem? Sam Ci to mówi czy wiesz od przyjaciela?

Generalnie przyjaźń przyjaźnią, ale są takie tematy, które dotyczą tylko Was i tylko między Wami powinny pozostać.
Jeśli nie czujesz się przy nim bezpiecznie, to znaczy, że masz problem z zaufaniem, zaś problem z zaufaniem oznacza brak podstawowych fundamentów dobrej relacji. Warto dodać, że w ten sposób pokazuje Ci również brak szacunku - do Twojej osoby i do Twoich emocji.

Najpierw próbowałabym otwarcie na ten temat rozmawiać, mówiąc wprost, jakie mam w związku z tym oczekiwania, a jeśli nic się nie zmieni, to zakończyłabym tę relację. I piszę to bardzo poważnie.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chłopak a jego przyjaciel

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024