Heloł forumowicze i forumowiczki
jutro moje drugie spotkanie z dziewczyna z internetu, ta z blokada przed wysylaniem zdjec jesli ktos nie czytal mojego pierwszego tematu. widzimy sie u mnie w Krakowie.
mialem ostatnio ciekawa rozmowe ze znajomkami i ich zdaniem mily facet nie ma szans u kobiety a jak jakims cudem dostanie szanse to nie dostanie od kobiety szacunku ;D zdanie wiekszosci jest takie ze mily facet mowiac krotko ma przesrane.
Bad boy na odwrot, kobiety lgna do niego jak pszczoly do miodu chociaz traktuje kobiety gorzej jak dodatek i jest toksyczny ale ma to cos.
Temat wyszedl bo znajomki albo lepiej wujkowie dobra rada bez pytania zaczeeli dawac mi rady ;D;D
Nie powiem o sobie ani jako Mily facet ani Bad boy bo lubie sarkazm i nie daje sobie wchodzic na glowe ale tez nie jestem goscieem bez kultury i szacunku. powiem o sobie neutralny z humorem ;D
padaly zdania ze kobieta ktora wezmie sobie milego goscia to i tak bedzie go zdradzac z jego przeciwienstwem. no tak powiem ze troche sie posmialem bo nie wkladam wszystkich ludzi do jednej szuflady.
jak oceniacie takie wypowiedzi?
ciekaw jestem waszych obserwacji
A co masz na myśli konkretnie pisząc nice boy/bad boy? Jakie konkretne zachowania?
polecam dawny wateczek , troche skrajny ale zawsze to coś,
https://www.netkobiety.pl/t26762.html większosc wypowiedzi jest tam w samo sedno
krkers i ślad po bliżnie i palec Bozy to ta sama osoba przecież, skoro tak sie jesteś w stanie rozmnozyć to sam sobie odpowiedz
krkers i ślad po bliżnie i palec Bozy to ta sama osoba przecież, skoro tak sie jesteś w stanie rozmnozyć to sam sobie odpowiedz
tak trzymajcie, im was wiecej tym lepiej .
Nie jest prawdą, że kobiety kochają tylko bad boyów, a nie kochają tych dobrych kolesi. Kochają tych, których kochają.
Przy okazji posłużę się mądrym tekstem piosenki Natalki.
Wujku czy mogę zadać pytanie?
To bardzo ważne
Słucham kochanie
Jakie pytanie? Chciałbym je znać
Kogo najtrudniej jest grać?
Wiesz, nie myślałem dotychczas o tym
Trudno jest grać króla na tronie złotym, trudno rycerza
Podróżnika, trudno grać także czarnoksiężnika
Lecz coś ci powiem, czego nikt nie wie
Najtrudniej zagrać jest siebie
Ela ;D dziwne teorie spiskowe ;D
to ja powiem że Ela, Julia i Palec Bozy to jedna osoba XD
zostalem na forum po pierwszym swoim temacie bo ktos zasugerowal ze bym sie tu nadal i nawet spodobaly mi sie odpowiedzi od ludzi. Nie wiem jak ty te konta polaczylas ze soba.
Mam tylko jedno konto nazywa sie Krkers ) ale nie bd tego tłumaczyl
to jest nawet zabawne Hahh
nie martw sie bo moge nic dodawac a anonimowy do konca nie jestem bo lubie ludzi i jestem otwarty na integracje poza tymm forum )
Ela210 napisał/a:krkers i ślad po bliżnie i palec Bozy to ta sama osoba przecież, skoro tak sie jesteś w stanie rozmnozyć to sam sobie odpowiedz
tak trzymajcie, im was wiecej tym lepiej .
masakra XD tu tak kazdego sie podejrzewa o pisanie z kilku kont? XD
jutro moje drugie spotkanie z dziewczyna z internetu, ta z blokada przed wysylaniem zdjec jesli ktos nie czytal mojego pierwszego tematu. widzimy sie u mnie w Krakowie.
mialem ostatnio ciekawa rozmowe ze znajomkami i ich zdaniem mily facet nie ma szans u kobiety a jak jakims cudem dostanie szanse to nie dostanie od kobiety szacunku ;D zdanie wiekszosci jest takie ze mily facet mowiac krotko ma przesrane.
Bad boy na odwrot, kobiety lgna do niego jak pszczoly do miodu chociaz traktuje kobiety gorzej jak dodatek i jest toksyczny ale ma to cos.
Temat wyszedl bo znajomki albo lepiej wujkowie dobra rada bez pytania zaczeeli dawac mi rady ;D;D
Nie powiem o sobie ani jako Mily facet ani Bad boy bo lubie sarkazm i nie daje sobie wchodzic na glowe ale tez nie jestem goscieem bez kultury i szacunku. powiem o sobie neutralny z humorem ;D
padaly zdania ze kobieta ktora wezmie sobie milego goscia to i tak bedzie go zdradzac z jego przeciwienstwem. no tak powiem ze troche sie posmialem bo nie wkladam wszystkich ludzi do jednej szuflady.
Jak będziesz miły, nudny, męczący, naburmuszony, z pretensjami do świata, bez poczucia humoru, to będziesz odpychajacy.
Jak będziesz miły, interesujący, uśmiechnięty, inteligentny, szarmancki, ciekawy świata, dowcipny to wzbudzisz zainteresowanie.
A co masz na myśli konkretnie pisząc nice boy/bad boy? Jakie konkretne zachowania?
ogolnie wydzwiek byl taki ze bad boy traktuje kobiety przedmiotowo jest opryskliwy , niedostepny toksyczny i dba tylko o swoje dobro, a ten mily facet sie angazuje jest dla kobiet uprzejmy, lubi je zadowalac swoim zachowaniem.
ja tak troche mysle ze i jeden i drugi przypadek jest odpychajacy . mozna byc milym ale tez trzeba sie droczyc czasem i nie
przesadzac z niczym.
Skąd wiesz ,że to ta sama osoba? To co on mnie spamuje tematy ? Jajca se robi czy co ?
Krkers napisał/a:Heloł forumowicze i forumowiczki
ciekaw jestem waszych obserwacjiJak będziesz miły, nudny, męczący, naburmuszony, z pretensjami do świata, bez poczucia humoru, to będziesz odpychajacy.
Jak będziesz miły, interesujący, uśmiechnięty, inteligentny, szarmancki, ciekawy świata, dowcipny to wzbudzisz zainteresowanie.
ja tam sie nie mam zamiaru zmieniac bo mysle ze z moim zachowaniem jest wszystko okej maski mi nie wychodza i raczej sie nie zmienie ale to troche ciekawy temat tak ogolnie.
Ela210 napisał/a:krkers i ślad po bliżnie i palec Bozy to ta sama osoba przecież, skoro tak sie jesteś w stanie rozmnozyć to sam sobie odpowiedz
Skąd wiesz ,że to ta sama osoba? To co on mnie spamuje tematy ? Jajca se robi czy co ?
Ja cos tu spamowalem kiedys? XD achha;D
Miłości nie da się wychodzić, kupić prezentami, dobrym sercem, albo udawaniem bad boya.
Miłość jest nieracjonalna.
Dobry przykład rodziców. Czasem jest tak, że kochają bardziej jedno dziecko, a drugie mniej. I nie ma znaczenia, że to mniej kochane jest lepszym człowiekiem, niż ten bardziej kochany. Tak to w życiu jest.
Julia life in UK napisał/a:A co masz na myśli konkretnie pisząc nice boy/bad boy? Jakie konkretne zachowania?
ogolnie wydzwiek byl taki ze bad boy traktuje kobiety przedmiotowo jest opryskliwy , niedostepny toksyczny i dba tylko o swoje dobro, a ten mily facet sie angazuje jest dla kobiet uprzejmy, lubi je zadowalac swoim zachowaniem.
ja tak troche mysle ze i jeden i drugi przypadek jest odpychajacy . mozna byc milym ale tez trzeba sie droczyc czasem i nie
przesadzac z niczym.
To co zasiejesz to zbierzesz ja na opryskliwe, chamskie,wkurzajace odzywki,ktore psuja mi moj piękny dzien i dobry humor reaguje wulgaryzmami, bo ja nie mam niestety świętej cierpliwosci, żeby w spokoju słuchać czyjeś niewyparzona morda
Sposób wypowiadania się jest jak odcisk Palca, bynajmniej nie Bożego: nie do ukrycia
Oczywiście że to nie jedyne nicki tej persony, ale nie mam czasu na dyskusję tutaj
Julia life in UK napisał/a:Ela210 napisał/a:krkers i ślad po bliżnie i palec Bozy to ta sama osoba przecież, skoro tak sie jesteś w stanie rozmnozyć to sam sobie odpowiedz
To nie do mnie sie pytaj tylko do Eli. Ona pierwsza tak napisała, a ja się jej spytałam skąd to wie
Miłości nie da się wychodzić, kupić prezentami, dobrym sercem, albo udawaniem bad boya.
Dobry przykład rodziców. Czasem jest tak, że kochają bardziej jedno dziecko, a drugie mniej. I nie ma znaczenia, że to mniej kochane jest lepszym człowiekiem, niż ten bardziej kochany. Tak to w życiu jest.
Wlasnie pytanie czy tu chodzi o milosc czy manipulacje bo przeciez ciezko mowic tu o milosci a bardziej zauroczeniu przez zagrywki psychologicznee jedno dziecko bedzie bardziej potrafilo rozegrac rodzicow a drugie bedzie chcialo sie przypodobac rodzicom a i tak ten pierwszy bedzie na topie. wydaje sie dziwne ze jedna strona gra tylko pod siebie majac to druga w d***e a druga strona sie jeszcze bardziej wkreca ale tak to wyglada czesto.
Legat napisał/a:Miłości nie da się wychodzić, kupić prezentami, dobrym sercem, albo udawaniem bad boya.
Dobry przykład rodziców. Czasem jest tak, że kochają bardziej jedno dziecko, a drugie mniej. I nie ma znaczenia, że to mniej kochane jest lepszym człowiekiem, niż ten bardziej kochany. Tak to w życiu jest.Wlasnie pytanie czy tu chodzi o milosc czy manipulacje bo przeciez ciezko mowic tu o milosci a bardziej zauroczeniu przez zagrywki psychologicznee
jedno dziecko bedzie bardziej potrafilo rozegrac rodzicow a drugie bedzie chcialo sie przypodobac rodzicom a i tak ten pierwszy bedzie na topie. wydaje sie dziwne ze jedna strona gra tylko pod siebie majac to druga w d***e a druga strona sie jeszcze bardziej wkreca ale tak to wyglada czesto.
Tak wogole to skąd nagle Ci sie wzięło na takie filozoficzne przemyślenia.?
Julia life in UK napisał/a:Ela210 napisał/a:krkers i ślad po bliżnie i palec Bozy to ta sama osoba przecież, skoro tak sie jesteś w stanie rozmnozyć to sam sobie odpowiedz
Sposób wypowiadania się jest jak odcisk Palca, bynajmniej nie Bożego:
nie do ukrycia
Oczywiście że to nie jedyne nicki tej persony, ale nie mam czasu na dyskusję tutaj
Ela masz racje ze lepiej nie dyskutujmy )
pewne juz jest jedno ze ekspertem od takich spraw nie jestes )
Krkers napisał/a:Legat napisał/a:Miłości nie da się wychodzić, kupić prezentami, dobrym sercem, albo udawaniem bad boya.
Dobry przykład rodziców. Czasem jest tak, że kochają bardziej jedno dziecko, a drugie mniej. I nie ma znaczenia, że to mniej kochane jest lepszym człowiekiem, niż ten bardziej kochany. Tak to w życiu jest.Wlasnie pytanie czy tu chodzi o milosc czy manipulacje bo przeciez ciezko mowic tu o milosci a bardziej zauroczeniu przez zagrywki psychologicznee
jedno dziecko bedzie bardziej potrafilo rozegrac rodzicow a drugie bedzie chcialo sie przypodobac rodzicom a i tak ten pierwszy bedzie na topie. wydaje sie dziwne ze jedna strona gra tylko pod siebie majac to druga w d***e a druga strona sie jeszcze bardziej wkreca ale tak to wyglada czesto.
Chwile studiowalem psychologie Hahh i lubimy czasem za znajomymi pobajdurzyc a bywa tak ze jak juz gadamy i rozkminiamy to ludzie na nas patrza i albo sie dolaczaja do gadki albo sie smieja XD ;D
Julia life in UK napisał/a:Krkers napisał/a:Wlasnie pytanie czy tu chodzi o milosc czy manipulacje bo przeciez ciezko mowic tu o milosci a bardziej zauroczeniu przez zagrywki psychologicznee
Chwile studiowalem psychologie Hahh i lubimy czasem za znajomymi pobajdurzyc a bywa tak ze jak juz gadamy i rozkminiamy to ludzie na nas patrza i albo sie dolaczaja do gadki albo sie smieja XD ;D
No i co Tobie ten znajomy za głupoty opowiadal?
Krkers napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Skąd wiesz ,że to ta sama osoba? To co on mnie spamuje tematy ? Jajca se robi czy co ?
To nie do mnie sie pytaj tylko do Eli. Ona pierwsza tak napisała, a ja się jej spytałam skąd to wie
Nie no Eli nie bede pytal bo juz wie swoje a ja nie chce wyprowadzac jej z bledu. Gdybym wiedzial ze kogos nowego przypisuje sie do innych użytkownikow to bym sie zniechecil ale chyba juz za pozno bo nawet spoko to forum
24 2025-06-06 14:54:01 Ostatnio edytowany przez Krkers (2025-06-06 14:55:44)
Krkers napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Tak wogole to skąd nagle Ci sie wzięło na takie filozoficzne przemyślenia.?
gadka zaczela sie od tematu mojego spotkania i poszlo w strone gierek pseudo psychologicznych bad boye nice guye i dwoch znajomych wyszlo ze swoimi radami o tym ze powinienem byc czasem chamski i tak dalej ;D smieszne dosyc ale temat do dlugiej rozmowy byl
dodam ze ja sie nie stosuje do rad bo przy spotkaniu moja natura zawsze wychodzi na jaw ;D
Julia life in UK napisał/a:Krkers napisał/a:Chwile studiowalem psychologie Hahh i lubimy czasem za znajomymi pobajdurzyc a bywa tak ze jak juz gadamy i rozkminiamy to ludzie na nas patrza i albo sie dolaczaja do gadki albo sie smieja XD ;D
gadka zaczela sie od tematu mojego spotkania i poszlo w strone gierek pseudo psychologicznych
bad boye nice guye i dwoch znajomych wyszlo ze swoimi radami o tym ze powinienem byc czasem chamski i tak dalej ;D smieszne dosyc ale temat do dlugiej rozmowy byl
dodam ze ja sie nie stosuje do rad bo przy spotkaniu moja natura zawsze wychodzi na jaw ;D
No to bądź czasem chamski zobaczymy czym to się skonczy powodzenia życzę. Nie dziękuj
26 2025-06-06 15:12:49 Ostatnio edytowany przez Krkers (2025-06-06 15:13:41)
polecam dawny wateczek , troche skrajny ale zawsze to coś,
https://www.netkobiety.pl/t26762.html większosc wypowiedzi jest tam w samo sedno
Kurde no chlopaczek z tego watka widac ze bardzo chce ale nie ma tej iskry ale jest to do wypracowania
on by chcial jesc z ta dziewczyna lody z jednego kubeczka na kocu w parku ale pisal ze ma 24 lata to mysle ze moze jeszcze zalapac o co chodzi. ma dusze romantyka cos jak w bajkach albo filmach romantycznych ale to jest dobry dodatek a chyba nie sprawdza sie skutecznie na co dzien . szkoda mi goscia bo mu zalezy ale trzeba troche meskiej energii miec i byc pozytywnym , zrobic cos szalonego a on pisze z dziewczyna ktora mieszka tylko 100km od niego zamiast wziac numer albo pojechac do niej no slabo to wyglada ale mam nadzieje że sie mordka przelamie
Krkers napisał/a:Julia life in UK napisał/a:No i co Tobie ten znajomy za głupoty opowiadal?
gadka zaczela sie od tematu mojego spotkania i poszlo w strone gierek pseudo psychologicznych
bad boye nice guye i dwoch znajomych wyszlo ze swoimi radami o tym ze powinienem byc czasem chamski i tak dalej ;D smieszne dosyc ale temat do dlugiej rozmowy byl
No to bądź czasem chamski zobaczymy czym to się skonczy powodzenia życzę. Nie dziękuj
mysle ze moj sarkazm czasami zahacza o chamstwo wiec luz ;p ;D
Julia life in UK napisał/a:Krkers napisał/a:gadka zaczela sie od tematu mojego spotkania i poszlo w strone gierek pseudo psychologicznych
mysle ze moj sarkazm czasami zahacza o chamstwo wiec luz ;p ;D
Według mnie to jeszcze nie jest chamskie musisz się bardziej postarac ,żeby być chamski
jea1 napisał/a:polecam dawny wateczek , troche skrajny ale zawsze to coś,
Kurde no chlopaczek z tego watka widac ze bardzo chce ale nie ma tej iskry ale jest to do wypracowania
![]()
on by chcial jesc z ta dziewczyna lody z jednego kubeczka na kocu w parku ale pisal ze ma 24 lata to mysle ze moze jeszcze zalapac o co chodzi. ma dusze romantyka cos jak w bajkach albo filmach romantycznych ale to jest dobry dodatek a chyba nie sprawdza sie skutecznie na co dzien . szkoda mi goscia bo mu zalezy ale trzeba troche meskiej energii miec i byc pozytywnym , zrobic cos szalonego a on pisze z dziewczyna ktora mieszka tylko 100km od niego zamiast wziac numer albo pojechac do niej no slabo to wyglada ale mam nadzieje że sie mordka przelamie
Co to jest męska energia? Znowu sobie coś wymyślasz z nudów?
nie do ukrycia
Fryzurę też masz jak Rutkowski ?
Ja mam tu tylko jedno jedyne konto które widać właśnie teraz. I proszę się gryźć w język jak się czegoś nie wie.
złoto napisał/a:Krkers napisał/a:Heloł forumowicze i forumowiczki
ciekaw jestem waszych obserwacjiJak będziesz miły, nudny, męczący, naburmuszony, z pretensjami do świata, bez poczucia humoru, to będziesz odpychajacy.
ja tam sie nie mam zamiaru zmieniac bo mysle ze z moim zachowaniem jest wszystko okej
maski mi nie wychodza i raczej sie nie zmienie ale to troche ciekawy temat tak ogolnie.
Tylko kto Ci karze się zmieniać?
Ela210 napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Skąd wiesz ,że to ta sama osoba? To co on mnie spamuje tematy ? Jajca se robi czy co ?
nie do ukrycia
Oczywiście że to nie jedyne nicki tej persony, ale nie mam czasu na dyskusję tutajFryzurę też masz jak Rutkowski ?
Ja mam tu tylko jedno jedyne konto które widać właśnie teraz. I proszę się gryźć w język jak się czegoś nie wie.
Krkers napisał/a:złoto napisał/a:Jak będziesz miły, nudny, męczący, naburmuszony, z pretensjami do świata, bez poczucia humoru, to będziesz odpychajacy.
ja tam sie nie mam zamiaru zmieniac bo mysle ze z moim zachowaniem jest wszystko okej
maski mi nie wychodza i raczej sie nie zmienie ale to troche ciekawy temat tak ogolnie.
Nikt mu nie każe sam sobie uzdural głupoty, żeby być chamskie bad boy,a później nie pojdzie do Nieba i taki bedzie tego final jak będzie bad not good
ślad_po_bliźnie napisał/a:Ela210 napisał/a:Sposób wypowiadania się jest jak odcisk Palca, bynajmniej nie Bożego:
nie do ukrycia
Oczywiście że to nie jedyne nicki tej persony, ale nie mam czasu na dyskusję tutajFryzurę też masz jak Rutkowski ?
Daj cmoka i pamiętaj o rakiecie, ja się spróbuję zdrzemnąć coś
Krkers napisał/a:jea1 napisał/a:polecam dawny wateczek , troche skrajny ale zawsze to coś,
![]()
on by chcial jesc z ta dziewczyna lody z jednego kubeczka na kocu w parku ale pisal ze ma 24 lata to mysle ze moze jeszcze zalapac o co chodzi. ma dusze romantyka cos jak w bajkach albo filmach romantycznych ale to jest dobry dodatek a chyba nie sprawdza sie skutecznie na co dzien . szkoda mi goscia bo mu zalezy ale trzeba troche meskiej energii miec i byc pozytywnym , zrobic cos szalonego a on pisze z dziewczyna ktora mieszka tylko 100km od niego zamiast wziac numer albo pojechac do niej no slabo to wyglada ale mam nadzieje że sie mordka przelamieCo to jest męska energia? Znowu sobie coś wymyślasz z nudów?
Wygooglaj sobie. Męska energia to przejecie inicjatywy , bycie pewnym siebie, zartujacym facetem przeciez na randce nie moze byc nudno bo po co taka randka?
co wymyslam?
Julia life in UK napisał/a:Krkers napisał/a:Kurde no chlopaczek z tego watka widac ze bardzo chce ale nie ma tej iskry ale jest to do wypracowania
![]()
on by chcial jesc z ta dziewczyna lody z jednego kubeczka na kocu w parku ale pisal ze ma 24 lata to mysle ze moze jeszcze zalapac o co chodzi. ma dusze romantyka cos jak w bajkach albo filmach romantycznych ale to jest dobry dodatek a chyba nie sprawdza sie skutecznie na co dzien . szkoda mi goscia bo mu zalezy ale trzeba troche meskiej energii miec i byc pozytywnym , zrobic cos szalonego a on pisze z dziewczyna ktora mieszka tylko 100km od niego zamiast wziac numer albo pojechac do niej no slabo to wyglada ale mam nadzieje że sie mordka przelamieCo to jest męska energia? Znowu sobie coś wymyślasz z nudów?
Wygooglaj sobie. Męska energia to przejecie inicjatywy , bycie pewnym siebie, zartujacym facetem
przeciez na randce nie moze byc nudno bo po co taka randka?
co wymyslam?
Dobra nie madruj się. Pewność siebie itd to nie jesr żadna męska energia to co jak ja jestem pewna siebie (chociaż nie zawsze jestem) to też se mam męska energia? Idz lekcje dziecko odrabiać do szkoły, a nie głupoty wymyslasz
Julia life in UK napisał/a:ślad_po_bliźnie napisał/a:Fryzurę też masz jak Rutkowski ?
Daj cmoka i pamiętaj o rakiecie, ja się spróbuję zdrzemnąć coś
Tak kochanie po 20 mojego czasu będziemy razem pisać xxx
złoto napisał/a:Krkers napisał/a:ja tam sie nie mam zamiaru zmieniac bo mysle ze z moim zachowaniem jest wszystko okej
Nikt mu nie każe sam sobie uzdural głupoty, żeby być chamskie bad boy,a później nie pojdzie do Nieba i taki bedzie tego final jak będzie bad not good
Ochoooo widze ze za wczesnie pochwalilem niektorych ludzi na tym forum
ubzduralem sobie no okej ale temat jest ciekawy i mozna o nim podyskutować na powaznie i zartobliwie
jesli takie sa twoje wnioski to spoko ale jak ja nie pojde do nieba to ty tymbardziej ;D
Julia life in UK napisał/a:złoto napisał/a:Tylko kto Ci karze się zmieniać?
ubzduralem sobie no okej ale temat jest ciekawy i mozna o nim podyskutować na powaznie i zartobliwie
jesli takie sa twoje wnioski to spoko ale jak ja nie pojde do nieba to ty tymbardziej ;D
Oczywiście, że ja pojde do Nieba
A ja nie potrzebuje pochwał Twoich
Krkers napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Co to jest męska energia? Znowu sobie coś wymyślasz z nudów?
Wygooglaj sobie. Męska energia to przejecie inicjatywy , bycie pewnym siebie, zartujacym facetem
co wymyslam?Dobra nie madruj się. Pewność siebie itd to nie jesr żadna męska energia to co jak ja jestem pewna siebie (chociaż nie zawsze jestem) to też se mam męska energia? Idz lekcje dziecko odrabiać do szkoły, a nie głupoty wymyslasz
ja mam isc lekcje odrabiac a ty nie potrafisz z googla skorzystac i trzeba ci wszystko tu pisac a i tak nie rozumiesz ;D
na socjalu w tym UK chyba siedzisz XD
twoj muzulmanin rozumiem nie wychodzi z inicjatywa nie jest proaktywny i pewny siebie i dlatego nie znasz tych pojec
Do lekcji Julia i czytanie ze zrozumieniem trenuj mocno
Krkers napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Nikt mu nie każe sam sobie uzdural głupoty, żeby być chamskie bad boy,a później nie pojdzie do Nieba i taki bedzie tego final jak będzie bad not good
jesli takie sa twoje wnioski to spoko ale jak ja nie pojde do nieba to ty tymbardziej ;DOczywiście, że ja pojde do Nieba
![]()
A ja nie potrzebuje pochwał Twoich
pojdziesz ale do szkoly podstawowej nauczyc sie czytania ze zrozumieniem XD
W moim przypadku pudło, Elżbieto.
I tak nie zgadniecie
Julia life in UK napisał/a:Krkers napisał/a:Wygooglaj sobie. Męska energia to przejecie inicjatywy , bycie pewnym siebie, zartujacym facetem
co wymyslam?Dobra nie madruj się. Pewność siebie itd to nie jesr żadna męska energia to co jak ja jestem pewna siebie (chociaż nie zawsze jestem) to też se mam męska energia? Idz lekcje dziecko odrabiać do szkoły, a nie głupoty wymyslasz
ja mam isc lekcje odrabiac a ty nie potrafisz z googla skorzystac i trzeba ci wszystko tu pisac a i tak nie rozumiesz ;D
twoj muzulmanin rozumiem nie wychodzi z inicjatywa nie jest proaktywny i pewny siebie i dlatego nie znasz tych pojec
Do lekcji Julia i czytanie ze zrozumieniem trenuj mocno
Ja już dawno nie jestem w związku z Muzulmaninem
A lekcji odrabiać nie musze ,bo w porównaniu do Ciebie już dawno skończyłam edukację
Tak wogole co mu tu dyskutujemy z tego co wiem to masz dopiero 27 lub 28 lat, ja mam 35 lat zasmarkancu
I tak nie zgadniecie
Nie klam przeciez ty to ja XD
I tak nie zgadniecie
Wiem,że pudlo
Krkers napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Dobra nie madruj się. Pewność siebie itd to nie jesr żadna męska energia to co jak ja jestem pewna siebie (chociaż nie zawsze jestem) to też se mam męska energia? Idz lekcje dziecko odrabiać do szkoły, a nie głupoty wymyslasz
Do lekcji Julia i czytanie ze zrozumieniem trenuj mocnoJa już dawno nie jestem w związku z Muzulmaninem
A lekcji odrabiać nie musze ,bo w porównaniu do Ciebie już dawno skończyłam edukację
Tak wogole co mu tu dyskutujemy z tego co wiem to masz dopiero 27 lub 28 lat, ja mam 35 lat zasmarkancu
twoja edukacja zakonczona na przedszkolu.
wow 35 lat XD hahahaha
Julia ty to jestes zabawne dziecko ;D
Palec Boga napisał/a:Ela210 napisał/a:krkers i ślad po bliżnie i palec Bozy to ta sama osoba przecież, skoro tak sie jesteś w stanie rozmnozyć to sam sobie odpowiedz
I tak nie zgadniecie
No chociaż się przyznales
Julia life in UK napisał/a:Krkers napisał/a:ja mam isc lekcje odrabiac a ty nie potrafisz z googla skorzystac i trzeba ci wszystko tu pisac a i tak nie rozumiesz ;D
Do lekcji Julia i czytanie ze zrozumieniem trenuj mocnoJa już dawno nie jestem w związku z Muzulmaninem
Tak wogole co mu tu dyskutujemy z tego co wiem to masz dopiero 27 lub 28 lat, ja mam 35 lat zasmarkancutwoja edukacja zakonczona na przedszkolu.
wow 35 lat XD hahahaha
Julia ty to jestes zabawne dziecko ;D
Naprawdę mam 35 lat
Ty jesteś zabawny dzieciaku
Nawet przedszkola nie skonczyles, bo jak byłeś w zlobku to tak się darles, że Cię do przedszkola nie zakwalifikowali
Krkers napisał/a:Palec Boga napisał/a:W moim przypadku pudło, Elżbieto.
I tak nie zgadniecie
No chociaż się przyznales
jak to mowia, glupcow nie powinno sie wyprowadzac z bledu a tym bardziej dyskutowac bo i jedno i drugie sie nie uda XD
moje kolejne konto tutaj to
dodam jeszcze Julia life in UK ;D
podbijam zasiegi na forum
50 2025-06-06 15:59:56 Ostatnio edytowany przez Krkers (2025-06-06 16:01:01)
Krkers napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Ja już dawno nie jestem w związku z Muzulmaninem
Tak wogole co mu tu dyskutujemy z tego co wiem to masz dopiero 27 lub 28 lat, ja mam 35 lat zasmarkancutwoja edukacja zakonczona na przedszkolu.
wow 35 lat XD hahahaha
Julia ty to jestes zabawne dziecko ;DNaprawdę mam 35 lat
Ty jesteś zabawny dzieciaku![]()
Nawet przedszkola nie skonczyles, bo jak byłeś w zlobku to tak się darles, że Cię do przedszkola nie zakwalifikowali
ja ci pampersy w przedszkolu zmienialem maly obsrancu ;D
kazdy brzydzil sie to robic i za to awansowalem dwie klasy wyzej hahh XD
35 lat to małolata jestes i nie masz glosu w ogole. Lubie starsze tak na marginesie ;D
To są synonimy.
Miły facet w tym przypadku to ktoś, kto stawia kobietę na piedestale, nie ma własnego zdania, żadnych wymagań czy oczekiwań.
To nie jest sexy.
Bad boy, to w dużym skrócie ktoś, kto wyzwala emocje, najczęściej te negatywne.
O ile w pierwszym przypadku jest sporo prawdy, w drugim niekoniecznie.
Trzeba się szanować, nie stawiać kobiet wyżej od siebie, ale też umieć im okazać szacunek. Emocje też są ważne, ale w pełnej gamie.
Naucz się, że możesz się postawić, wymagać, ale też okazywać ciepłe uczucia. Balans.
No i jak to w życiu bywa, ten balans będzie miał różnie postawione punkty ciężkości.
Ważne jednak by nie popadać w skrajnosci.
Julia life in UK napisał/a:Krkers napisał/a:twoja edukacja zakonczona na przedszkolu.
wow 35 lat XD hahahaha
Julia ty to jestes zabawne dziecko ;DNaprawdę mam 35 lat
Nawet przedszkola nie skonczyles, bo jak byłeś w zlobku to tak się darles, że Cię do przedszkola nie zakwalifikowalija ci pampersy w przedszkolu zmienialem maly obsrancu ;D
kazdy brzydzil sie to robic i za to awansowalem dwie klasy wyzej hahh XD35 lat to małolata jestes i nie masz glosu w ogole. Lubie starsze tak na marginesie ;D
Jak ja byłam w przedszkolu to Ty darles sie w lozeczku żeby Ci zafajdana pieluchę zmienić i butle z mlekiem podać do spania.
Krkers napisał/a:jak oceniacie takie wypowiedzi?
ciekaw jestem waszych obserwacjiTo są synonimy.
Miły facet w tym przypadku to ktoś, kto stawia kobietę na piedestale, nie ma własnego zdania, żadnych wymagań czy oczekiwań.
To nie jest sexy.Bad boy, to w dużym skrócie ktoś, kto wyzwala emocje, najczęściej te negatywne.
O ile w pierwszym przypadku jest sporo prawdy, w drugim niekoniecznie.
Trzeba się szanować, nie stawiać kobiet wyżej od siebie, ale też umieć im okazać szacunek. Emocje też są ważne, ale w pełnej gamie.
Naucz się, że możesz się postawić, wymagać, ale też okazywać ciepłe uczucia. Balans.
No i jak to w życiu bywa, ten balans będzie miał różnie postawione punkty ciężkości.
Ważne jednak by nie popadać w skrajnosci.
Nikt nikogo nie stawia ponad siebie,ani pod siebie
Każdy jest rowny koniec kropka
Krkers napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Naprawdę mam 35 lat
Nawet przedszkola nie skonczyles, bo jak byłeś w zlobku to tak się darles, że Cię do przedszkola nie zakwalifikowalija ci pampersy w przedszkolu zmienialem maly obsrancu ;D
kazdy brzydzil sie to robic i za to awansowalem dwie klasy wyzej hahh XD35 lat to małolata jestes i nie masz glosu w ogole. Lubie starsze tak na marginesie ;D
Jak ja byłam w przedszkolu to Ty darles sie w lozeczku żeby Ci zafajdana pieluchę zmienić i butle z mlekiem podać do spania.
Cyca z mlekiem a nie butle ;D
Julia life in UK napisał/a:Krkers napisał/a:ja ci pampersy w przedszkolu zmienialem maly obsrancu ;D
Wszystko jedno
Fakt jest taki,że byłeś i jesteś małym zasrancem
I tak nie zgadniecie
A może jesteś Rozrabiaka on też se jajca lubi robic co ?
ukradłem ten obrazek koleżance
Krkers napisał/a:Heloł forumowicze i forumowiczki
jutro moje drugie spotkanie z dziewczyna z internetu, ta z blokada przed wysylaniem zdjec jesli ktos nie czytal mojego pierwszego tematu. widzimy sie u mnie w Krakowie.ukradłem ten obrazek koleżance
![]()
Cos w tym jest bo u mnie sie mowi na polu XD prawdziwa milosc zwyciezy i bedziemy mowic na POLE a nie dwor ;D
59 2025-06-06 18:06:29 Ostatnio edytowany przez Krkers (2025-06-06 18:07:45)
Krkers napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Jak ja byłam w przedszkolu to Ty darles sie w lozeczku żeby Ci zafajdana pieluchę zmienić i butle z mlekiem podać do spania.
Wszystko jedno
Fakt jest taki,że byłeś i jesteś małym zasrancem
dla faceta jest roznica czy cycek czy butelka XD
i za to mnie kochasz bo ciagle zaczepiasz i zmieniasz kazdy moj temat ;D hahahaha
Julia life in UK napisał/a:Krkers napisał/a:Cyca z mlekiem a nie butle ;D
Wszystko jedno
Fakt jest taki,że byłeś i jesteś małym zasrancemdla faceta jest roznica czy cycek czy butelka XD
i za to mnie kochasz bo ciagle zaczepiasz i zmieniasz kazdy moj temat ;D hahahaha
Nie kocham Cie coś sobie ubzdurales. Ja już jestem w związku- nie interesują mnie male zasmarkance . Jak byś miał minimum 30 lat to co innego, a Ty ledwo szkole skonczyles
61 2025-06-06 18:24:31 Ostatnio edytowany przez Krkers (2025-06-06 18:26:28)
Krkers napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Wszystko jedno
Fakt jest taki,że byłeś i jesteś małym zasrancemdla faceta jest roznica czy cycek czy butelka XD
![]()
Nie kocham Cie coś sobie ubzdurales. Ja już jestem w związku- nie interesują mnie male zasmarkance. Jak byś miał minimum 30 lat to co innego, a Ty ledwo szkole skonczyles
tak sobie wmawiaj ale twoje wpisy mowia same za siebie i podswiadomie jestes juz zakochana w prostym chlopaku z Krakowa ;D
Jakbym mial 30 to zostawilabys swojego chlopaka to juz widac ze jestes we mnie zauroczona. Ludzie po 30 sa moze troche starzy ale sa bardzo fajni. ja jeszcze jurny 27 latek z meska energia to wiadomo ze ci sie spodobalem;D hahh
Julka przejdzmy na messengera i omowmy to prywatnie
Julia life in UK napisał/a:Krkers napisał/a:dla faceta jest roznica czy cycek czy butelka XD
![]()
Nie kocham Cie coś sobie ubzdurales. Ja już jestem w związku- nie interesują mnie male zasmarkance. Jak byś miał minimum 30 lat to co innego, a Ty ledwo szkole skonczyles
tak sobie wmawiaj ale twoje wpisy mowia same za siebie i podswiadomie jestes juz zakochana w prostym chlopaku z Krakowa ;D
Jakbym mial 30 to zostawilabys swojego chlopaka to juz widac ze jestes we mnie zauroczona. Ludzie po 30 sa moze troche starzy ale sa bardzo fajni. ja jeszcze jurny 27 latek z meska energia to wiadomo ze ci sie spodobalem;D hahh
Coś Ci się pokielbasilo w tym Twoim ptasim móżdżku
Cos w tym jest bo u mnie sie mowi na polu XD prawdziwa milosc zwyciezy i bedziemy mowic na POLE a nie dwor ;D
No nie wiem Dziewczyna z Warszawy - trudna sprawa
Krkers napisał/a:Cos w tym jest bo u mnie sie mowi na polu XD prawdziwa milosc zwyciezy i bedziemy mowic na POLE a nie dwor ;D
No nie wiem
Dziewczyna z Warszawy - trudna sprawa
![]()
niedlugo z Krakowa
nie no tak serio, to mi takie rzeczy nie przeszkadzaja ;D
ja mowie nie raz na pole, nie raz na dwor, ale moi dziadkowie i ojciec mowia „na pole” caly czas ;D sporo znajomych mialem z Wrocka, Łodzi i Trojmiasta wiec chyba dlatego mi to pole nie weszlo w nawyk
Krkers napisał/a:Julia life in UK napisał/a:
![]()
Jakbym mial 30 to zostawilabys swojego chlopaka to juz widac ze jestes we mnie zauroczona. Ludzie po 30 sa moze troche starzy ale sa bardzo fajni. ja jeszcze jurny 27 latek z meska energia to wiadomo ze ci sie spodobalem;D hahhCoś Ci się pokielbasilo w tym Twoim ptasim móżdżku
![]()
ale zaczepiasz Julka omowmy to na messengerze