Nastolatki i bardzo młode kobiety - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nastolatki i bardzo młode kobiety

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Nastolatki i bardzo młode kobiety

Cześć,

To będzie raczej taki filozoficzny wątek.

Zawsze podobały mi się młode dziewczyny. W sumie, nawet jak kończyłem liceum, to byłem zdania, że wolę najbardziej te z pierwszych klas albo jeszcze te z końca gimnazjum (jak było gimnazjum). Teraz mam między 25-30 lat i w sumie nadal mi się nie zmienił ten typ urody. Może jakieś laski od „wysokich standardów” się spłaczą, że młode są naiwne i łatwo nimi manipulować itp. No ale ja mówię o tym, co mi się wizualnie od zawsze podobało, o tym, jak reaguje na dany typ urody. Czyli na poziomie emocjonalnym. Myślę, że dużo starszych gości ma podobnie, tym bardziej, że im jest się starszym, tym otoczenie kobiet tak młodych jest małe albo nie ma go wcale, to tym bardziej na widok takich dziewczyn są silne emocje.

Co do samej urody, to po prostu chodzi o stereotypową, dojrzałą fizycznie nastolatkę, która łączy w sobie jeszcze cechy nastolatki - gładka, jędrna cera, brak jakichkolwiek oznak starzenia oraz delikatność z cechami dojrzałymi, takimi jak idealne ciało, umięśnione uda, pośladki, duży biust itp. Chodzi o takie małolaty za którymi każdy się obejrzy, takie trochę wulgarne.

Gdyby się dało, to bym chciał tylko takie „kobiety” pod względem urody obok siebie. Szkoda, że czas nie jest dla łaskawy dla nikogo.
Mam też taki pociąg do dużo starszych kobiet, ale z reguły zdarza mi się to o wiele rzadziej, niż w przypadku tych młodszych. Ze starszymi po prostu jest tak, że mnie kręcą takie zadbane, wyćwiczone i koniecznie z dużym biustem ale przy okazji na przykład na wysokim stanowisku i inteligentne. Takie, co by mnie również mogły przegadać, dominować.

Nie mniej, co do tych młodych, to też kręci mnie to, że jest to w pewien sposób zakazane (Mowa oczywiście o tych 15+). To jest takie nieakceptowalne społecznie- niektórzy mówią o groomingu. I zgodzę się z tym ale u mnie bez względu na wiek, każdą dziewczynę traktowałem na równi i z reguły to ja byłem podrywany. Nie wyobrażam siebie biegać za małolatą i w tym przypadku akceptuję tylko sytuacje odwrotne. There is only one way - musi na mnie lecieć, bo inaczej źle bym się z tym czuł. Teraz nie specjalnie wgl miałem styczność z młodszymi, niż 18 lat ale w internecie widzę trochę młodsze i są idealne. Algorytm mnie bombarduje takimi laskami i naprawdę idzie się zakochać. Trochę też zazdroszczę młodym chłopakom, że jeżeli są świadomi to mogą dobrze wykorzystać młody wiek. Ja aż tak nie próżnowałem ale raczej byłem wtedy skupiony na innych rzeczach. Teraz mam poczucie, że powoli te drzwi się zamkną i być może ostatnie lata na różne akcje z takimi młodymi na normalnych warunkach, bo na zasadzie sponsoringu sobie nie wyobrażam i uderzałoby to mocno w moje ego. W kwestii ego, to właśnie takie młode i piękne laski w mojej ocenie podbijają je najbardziej. Nawet jak teraz podrywa mnie jakąś młodszą to ego idzie w górę. Coś w tym wszystkim jest.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nastolatki i bardzo młode kobiety

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka

3

A widzisz, jak to bywa różnie...

Są gusta i guściki, bo mnie na przykład fizycznie nie kręcą specjalnie dzieci, czuję się dziwnie nawet mimowolnie patrząc na dziewczyny tym wieku, jaki się czasami mija na ulicy. Nie wspominam nawet o związku z taką osobą, ale już samo przebywanie czy rozmowa sprawiłoby, że poczułbym się, jak pe***il.
Niech ludzie młodsi ode mnie o 20 lat dobierają się razem we własnym gronie..

4

bagienni_k napisał/a:

A widzisz, jak to bywa różnie...

Są gusta i guściki, bo mnie na przykład fizycznie nie kręcą specjalnie dzieci, czuję się dziwnie nawet mimowolnie patrząc na dziewczyny tym wieku, jaki się czasami mija na ulicy. Nie wspominam nawet o związku z taką osobą, ale już samo przebywanie czy rozmowa sprawiłoby, że poczułbym się, jak pe***il.
Niech ludzie młodsi ode mnie o 20 lat dobierają się razem we własnym gronie..

Nie mówię o tym, czy się chce przebywać w takim towarzystwie. To jest tylko kwestia urody. Na ulicy w takim mieście, jak Kraków, to spotykam dużo ładnych. W mniejszych miejscowościach niekoniecznie.
Obczaj sobie instagrama jakiś randomowych młodych dziewczyn w tym stylu: wikadolny, z_szefler, vanessarojewska (ta wygląda droczę dojrzalej).

5

Ile razy będziesz mielił ten sam temat, Antoine?

A co w tym filozoficznego ?
Jakieś życiowe mundrosci  ? big_smile

7

Pewnie już samo "mielenie" go podnieca.
A  niech sobie pisze, wystarczy to olać.

8

Mrs.Happiness napisał/a:

Nwm o kim mowa,  temat był inny

9

Dagaaaa napisał/a:

Nwm o kim mowa,  temat był inny

Naprawdę sądzisz, że ktoś to kupi? Za mały jest na tym forum ruch, żebyś przepadł w tłumie, mając tak charakterystyczne "dylematy", a przecież nawet nie postarałeś się, żeby zmienić styl pisania, czy podać inne przykłady tych swoich nastolatek.

10

W tej sytuacji akuratnie kobiety mają gorzej. Bo uroda dla nich to też status, przydatność do związku, emocje. A facet widzi krągłości, biust, tyłek, figurę.

11

Mrs.Happiness napisał/a:

Ahahaha, tez odrazu pomyslałam, ze to stary użytkownik, tylko nie pamiętałam nicka big_smile big_smile

coraz gorzej z nim XD

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nastolatki i bardzo młode kobiety

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024