Metro istnieje. Kiedy oni to ogarną? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Metro istnieje. Kiedy oni to ogarną?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Metro istnieje. Kiedy oni to ogarną?

Te blokady Ostatniego Pokolenia mocno poprawiają mi humor, a z tego co czytam to w planach jest ich więcej
Bardzo podoba mi się ta forma protestu i zajebiście kwiczą i prują się do nich ci autkarze
Inna sprawa, że totalnie nie rozumiem ich obejrzenia, oni są pierwszy raz w Warszawie, że nie słyszeli o istnieniu metra czy tramwajów?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Metro istnieje. Kiedy oni to ogarną?

Super-dożywocie dla każdego zielonego jelopa przez,którego karetka albo ktokolwiek nie zdąży z pomocą i człowiek straci życie

3

Julia life in UK napisał/a:

Super-dożywocie dla każdego zielonego jelopa przez,którego karetka albo ktokolwiek nie zdąży z pomocą i człowiek straci życie

tiny.pl/hgv5x05m

4 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-05-13 03:07:04)

To mówisz, że taką masz z tego uciechę, że aż założyłeś na forum konto, żeby się tym z nami podzielić?
A tak konkretnie, to co Cię tak bardzo cieszy?

pawkud napisał/a:

Inna sprawa, że totalnie nie rozumiem ich obejrzenia, oni są pierwszy raz w Warszawie, że nie słyszeli o istnieniu metra czy tramwajów?

A gdyby tak po polsku, jakoś bardziej zrozumiale?

pawkud napisał/a:

Te blokady Ostatniego Pokolenia mocno poprawiają mi humor, a z tego co czytam to w planach jest ich więcej
Bardzo podoba mi się ta forma protestu i zajebiście kwiczą i prują się do nich ci autkarze

Gdyż. Metro jest tylko dla metroseksualnych, alfowiem. ?

A ostatnie pokolenie? spoko-lenie z nich.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Metro istnieje. Kiedy oni to ogarną?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024