Witam.
Mam 35lat i od 3lat nie współżyłam z męzem,nagle przypadkowy stosunek po takiej przerwie z innym partnerem i wczoraj brak okresu.....test jeden tak,drugi nie,dzwonilam do lekarza kazał jeszcze odczekać parę dni...
Czy tp możliwe żeby w wieku 35 gdzie niby juz nie tak latwo zajść w ciąze doszlo do zaplodnienia po jednym stosunku?
Przerwa i wiek nie ma tu nic do rzeczy. Jak długo ci się okres spóźnia?
Oczywiście,że tak. Tak długo dopóki nie masz menopauzy ciaza jest mozliwa.
Tydzien czasu,dotychczas mialam regularne okresy
Tydzien to jeszcze nic poczekaj kolejny tydzien i zrób test raz jeszcze
Wiem że trzeba poczekać parę dni ale kazdy dzien to masakra...jakis nieznaczacy epizod
o ktorym zapomnialam wywróci mo zycie....
Dotychczas miałaś regularne menstruacje przy braku współżycia.
Na ciążę nie ma wpływu długość okresu wstrzemięźliwości, natomiast ma wpływ ilość dni od początku ostatniej menstruacji.
Zamiast czekać policz, ile dni minęło od pierwszego dnia krwawienia do dnia stosunku. Podziel długość Twojego cyklu przez dwa, dodaj 72. godziny i będziesz miała wynik gotowy.
Wiem że trzeba poczekać parę dni ale kazdy dzien to masakra...jakis nieznaczacy epizod
o ktorym zapomnialam wywróci mo zycie....
I co zrobisz jak będziesz w ciąży?
Może tak się okres spóźnić bez uchwytnej przyczyny, ale skoro jeden test i wyszedł pozytywny, to można podejrzewać, że to ciąża.
Masz już dzieci?
Nie mam wyjścia, będę szukala wiesz czego...
Musisz się zastanowić, bo jeśli nie masz dzieci to dziecko może być wybawieniem, zależy dlaczego nie współżyjesz od trzech lat z mężem.
W tej sytuacji najlepiej byłoby poszukać stosunku z obecnym partnerem. To może być rozwiązanie, zanim przyjdzie rozwiązanie.
Nie wykluczałbym tego, że Twoje trzydziestopięcioletnie ciało znalazło dla Ciebie rozwiązanie, o którym nawet Ci się nie śniło.
Jak mam szukac partnera jak mam meża z którym nie współżyjemy
Jak mam szukac partnera jak mam meża z którym nie współżyjemy
Brak celowego wspolzycia to powod do uniewaznienia małżeństwa, nawet przy slubie koscielnym dostaniesz
Mam 4 letnie dziecko i wiecej nie planowałam,poprzednia ciąża była po paru miesiącach współżycia dlatego teraz jestem w szoku....
Mam 4 letnie dziecko i wiecej nie planowałam,poprzednia ciąża była po paru miesiącach współżycia dlatego teraz jestem w szoku....
Bedzie dobrze, dasz radę -może nawet wogole nie jestes w ciąży, tylko przez stres okres Ci sie spoznia
Jestem 10lat po slubie,od paru lat jakoś tak wyszło że nie śpimy razem
I tak macie zamiar do końca życia tkwić w celibacie? Jak widzisz po sobie nie za bardzo się da, nie wiadomo też czy mąż nie chodzi na boki…
Anas29 napisał/a:Jestem 10lat po slubie,od paru lat jakoś tak wyszło że nie śpimy razem
I tak macie zamiar do końca życia tkwić w celibacie? Jak widzisz po sobie nie za bardzo się da, nie wiadomo też czy mąż nie chodzi na boki…
Nie wiadomo może i chodzi facet na boki ale napewno można powiedzieć że żona tak
Jakby nie patrzeć zawsze wina męża.
Jakby nie patrzeć zawsze wina męża.
No w końcu ktoś winny być musi
Legat napisał/a:Jakby nie patrzeć zawsze wina męża.
No przeciez to wiadomo ,ze wine ponosi zawsze mąż
Salomonka napisał/a:Legat napisał/a:Jakby nie patrzeć zawsze wina męża.
No wiadomo
25 2025-05-04 20:13:22 Ostatnio edytowany przez wieka (2025-05-04 20:13:40)
Niech tu nie wspomniał o winie męża więc nie wiem skąd ta nakrętka
Sama nie wiem jak to się stało że nie śpimy razem,wiem że to trochę chory uklad,tydzien,miesiac,rok i tak zostało...
Nie,żona nie chodzi na boki...przez 10lat małżeństwa ani razu nie zdradziłam meża a z racji wyjazdow zawodowych mialam wiele okazji żeby to zrobić z naprawdę fajnymi mężczyznami...ten jeden raz przytuliłam się do obcego faceta,niewinny pocałunek....to brat kumpeli z którą byłam na babskiej imprezie,ona wysiadła a brat miał mnie odwieźć do domu,nic nie planowałam, stało się....
Julia life in UK napisał/a:Salomonka napisał/a:No w końcu ktoś winny być musi
No wiadomo
Dobrze, ze chociaz jeden mądry przyznaje mi racje
Niech tu nie wspomniał o winie męża więc nie wiem skąd ta nakrętka
Jeszcze nie ale poczekajmy na jeszcze parę wpisow. Paragraf się znajdzie
Witam.
Mam 35lat i od 3lat nie współżyłam z męzem,nagle przypadkowy stosunek po takiej przerwie z innym partnerem i wczoraj brak okresu.....test jeden tak,drugi nie,dzwonilam do lekarza kazał jeszcze odczekać parę dni...
Czy tp możliwe żeby w wieku 35 gdzie niby juz nie tak latwo zajść w ciąze doszlo do zaplodnienia po jednym stosunku?
35 lat i o to pytasz?
30 2025-05-04 21:12:05 Ostatnio edytowany przez wieka (2025-05-04 21:15:48)
Sama nie wiem jak to się stało że nie śpimy razem,wiem że to trochę chory uklad,tydzien,miesiac,rok i tak zostało...
Nie,żona nie chodzi na boki...przez 10lat małżeństwa ani razu nie zdradziłam meża a z racji wyjazdow zawodowych mialam wiele okazji żeby to zrobić z naprawdę fajnymi mężczyznami...ten jeden raz przytuliłam się do obcego faceta,niewinny pocałunek....to brat kumpeli z którą byłam na babskiej imprezie,ona wysiadła a brat miał mnie odwieźć do domu,nic nie planowałam, stało się....
Tak zostało… I cisza, rozumiem, że w domu to temat tabu. Każdy sobie rzepkę skrobie
Ciekawe czy mąż cię zdradza, czy wystarczają mu sekskamerki.
31 2025-05-04 21:20:51 Ostatnio edytowany przez Animus (2025-05-04 21:25:27)
Legat napisał/a:Jakby nie patrzeć zawsze wina męża.
No tak, trudno nie przyznać Ci racji, gdy się zna przypowieść o winnym krzewie.
35 lat i o to pytasz?
Kto pyta - nie błądzi.
Sprawdziłaś, który to był dzień cyklu. Obstawiam, że hormony tu zadziałały. Ale moraliści będą mieli używanie.
Chyba nie zdradza,pewnie masz rację z tymi sekskamerkami...
Chyba nie zdradza,pewnie masz rację z tymi sekskamerkami...
Sekskamerki podtrzymują jeszcze stan aktywności seksualnej, bo są poza wszelkimi podejrzeniami o "gwałt małżeński" i molestowanie.
To nie Anas tylko po prostu Ananasek, i to niezły... Hm...
To nie Anas tylko po prostu Ananasek, i to niezły... Hm...
Na czwartek lekarz umowiony wszystko będzie wiadomo....
Na czwartek lekarz umowiony wszystko będzie wiadomo....
To dobrze
na pewno trolling
od trzech lat nie wspolzyla z mezem i przypadkowy sex i ciaza
na pewno trolling
Skoro tak twierdzisz, to nie pozostaje nic innego jak uznać, że uprawiasz trolling, zwłaszcza że "na pewno" wiesz, co piszesz.
A wiesz kiedy Kobiety mają szczególną ochotę na seks?
40 2025-05-06 10:07:04 Ostatnio edytowany przez Gosiawie (2025-05-06 10:12:55)
Gosiawie napisał/a:na pewno trolling
Skoro tak twierdzisz, to nie pozostaje nic innego jak uznać, że uprawiasz trolling, zwłaszcza że "na pewno" wiesz, co piszesz.
Gosiawie napisał/a:od trzech lat nie wspolzyla z mezem i przypadkowy sex i ciaza
A wiesz kiedy Kobiety mają szczególną ochotę na seks?
Skad takie przypuszenia, to nie moj temat, ale wyglada, ze predzej twoj
Nie sypiac z mezem trzy lata? to jakis zart, a co za tym idzie - trolling
edytuje, bo odpowiem ci na pytanie odnosnie ochoty kobiety na sex, tak my mamy szczegolna ochote po trzech latach nie sypiania z mezem
Skad takie przypuszenia, to nie moj temat, ale wyglada, ze predzej twoj
Nie sypiac z mezem trzy lata? to jakis zart, a co za tym idzie - trolling
Właśnie, chodzi o Twoje przypuszczenia, domysły. Zakładasz, że Autorka pisze nieprawdę, bo to wykracza poza objętość Twojej wyobraźni?
I w dodatku myślisz, że to się rzadko zdarza?
A co do trollingu, czyli beztroskiego śpiewu to tu jest definicja:
Trollowanie (ang. trolling) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla internetowych forów dyskusyjnych i mediów społecznościowych, polegające na zamieszczaniu kontrowersyjnych, napastliwych, często nieprawdziwych treści w celu zwrócenia na siebie uwagi albo sprowokowania, ośmieszenia lub obrażenia innych użytkowników.
Aby na pewno Twój post nie mieści się w tej definicji? Nie ośmieszasz Autorki? Nie obrażasz Jej swoimi domysłami, zwłaszcza po informacji, że na czwartek jest umówiona na wizytę u lekarza?
Otwórz sobie łaskawie dział "Tematy bez odpowiedzi" to zobaczysz całą litanie tematów i wątków zapoczątkowanych przez "trolli"
ja sie tutaj nauczylam tego slowa trolling to dla mnie wymyslanie tematow badz zakladanie ich na potege pod innymi nickami.
gdyby ten post byl prawdziwy, to nie zaczalby sie od tego, ze po przypadkowym sexie boi sie, ze jest w ciazy. Mysle, ze troche rozwinela by mysl, ze jej sie nie ukladalo z mezem, dlaczego nie maja sexu i tp.
a tu taka nieswiadomosc kobiety jak sie zachodzi w ciaze i czy w ogole mozna w wieku 35 lat
byc moze pisze to facet? Jestes facetem Animus? bo sorry, ale nie jestem w stanie wszystkich tutaj zapamietac, a twoj nick jakos tak kojarzy mi sie z trollem to chyba z laciny co?
43 2025-05-06 10:54:21 Ostatnio edytowany przez Animus (2025-05-06 10:57:14)
ja sie tutaj nauczylam tego slowa
trolling to dla mnie wymyslanie tematow badz zakladanie ich na potege pod innymi nickami.
gdyby ten post byl prawdziwy, to nie zaczalby sie od tego, ze po przypadkowym sexie boi sie, ze jest w ciazy. Mysle, ze troche rozwinela by mysl, ze jej sie nie ukladalo z mezem, dlaczego nie maja sexu i tp.
a tu taka nieswiadomosc kobiety jak sie zachodzi w ciaze i czy w ogole mozna w wieku 35 lat
byc moze pisze to facet? Jestes facetem Animus? bo sorry, ale nie jestem w stanie wszystkich tutaj zapamietac, a twoj nick jakos tak kojarzy mi sie z trollem
to chyba z laciny co?
Gosiawie, spotkałem się już z takimi podejrzeniami o nieprawdziwość opisanej sytuacji. Ale fikcyjność przeważnie szybko wychodzi.
Ja kieruję się zasadą niewinności i zasadą faktyczności.
Przeczytałaś cały wątek? U mnie to podstawa rzetelnego wniknięcia w temat. Każdy ma prawo zacząć w inny sposób. Stan świadomości swojej płodności wcale nie jest też tak wysoki, jak by się mogło wydawać.
Nie, nie jestem "facetem". Jestem mężczyzną. Animus to wyraźnie login rodzaju męskiego. To z koncepcji Carla Gustava Junga. Pochodzenie słowa jest z łaciny.
Na treść Twoich skojarzeń to ja nie mam wpływu. Asocjacjami zawiaduje inteligencja i zasada uzupełniania. Staram się być świadomy, co moja inteligencja widzi, a co sobie tylko projektuje jako domniemanie. Jest tu wiele osób, które szafują pojęciem trollingu i przeważnie nie sprawdzają definicji. To jest dla mnie dość powszechna technika uzyskiwania dla siebie pozornej przewagi nad oponentem przy braku konkretnych argumentów. Tyle, że jest to technika nieuczciwa w dyskusji, bo to typowy argument ad personam "Sokratesie, twoje argumenty są tak brzydkie jak ty sam".
Gosiu, ludzie są różni. Mnie interesują bardziej konkretni ludzie i ich wątki tu wpisane, niż opinie niektórych na mój temat. Niech sobie używają, może im to nawet wyjdzie na zdrowie.
trolling to dla mnie wymyslanie tematow badz zakladanie ich na potege pod innymi nickami.
byc moze pisze to facet? Jestes facetem Animus? bo sorry, ale nie jestem w stanie wszystkich tutaj zapamietac, a twoj nick jakos tak kojarzy mi sie z trollem
to chyba z laciny co?
On sam jest trollem- mial tu konto pod innym nickiem, a teraz udaje, ze jest tu nowy
no to julka z jukej to super-hiper-mega-troll. spelnia wszystkie te kryteria.
O matko właśnie dowiedziałam się że jestem facetem.....bo jakaś detektyw Rutkowska po głebokiej analizie stwierdziła że fakt nie spania z męzem to żart......
Teraz nie wiem co myśleć,jestem kobietą wiec zostaje drugie rozwiązanie, śpię z męzem i o tym nie wiem.....
Może humorystyczne ale ręce opadaja....
O matko właśnie dowiedziałam się że jestem facetem.....bo jakaś detektyw Rutkowska po głebokiej analizie stwierdziła że fakt nie spania z męzem to żart......
Teraz nie wiem co myśleć,jestem kobietą wiec zostaje drugie rozwiązanie, śpię z męzem i o tym nie wiem.....
Może humorystyczne ale ręce opadaja....
to w koncu anas czy animus ze mna pisze, bo sie pogubilam?
nie spisz z mezem trzy lata, bo?
Gosiawie napisał/a:ja sie tutaj nauczylam tego slowa
no to julka z jukej to super-hiper-mega-troll. spelnia wszystkie te kryteria.
no zobacz Julka, palec Boga specjalnie tak sie nazwal, zeby cie prowokowac
kogo obstawiasz?
Gosiawie napisał/a:ja sie tutaj nauczylam tego slowa
to chyba z laciny co?
Gosiawie, spotkałem się już z takimi podejrzeniami o nieprawdziwość opisanej sytuacji. Ale fikcyjność przeważnie szybko wychodzi.
Ja kieruję się zasadą niewinności i zasadą faktyczności.
Przeczytałaś cały wątek? U mnie to podstawa rzetelnego wniknięcia w temat. Każdy ma prawo zacząć w inny sposób. Stan świadomości swojej płodności wcale nie jest też tak wysoki, jak by się mogło wydawać.
Nie, nie jestem "facetem". Jestem mężczyzną. Animus to wyraźnie login rodzaju męskiego. To z koncepcji Carla Gustava Junga. Pochodzenie słowa jest z łaciny.
Na treść Twoich skojarzeń to ja nie mam wpływu. Asocjacjami zawiaduje inteligencja i zasada uzupełniania. Staram się być świadomy, co moja inteligencja widzi, a co sobie tylko projektuje jako domniemanie. Jest tu wiele osób, które szafują pojęciem trollingu i przeważnie nie sprawdzają definicji. To jest dla mnie dość powszechna technika uzyskiwania dla siebie pozornej przewagi nad oponentem przy braku konkretnych argumentów. Tyle, że jest to technika nieuczciwa w dyskusji, bo to typowy argument ad personam "Sokratesie, twoje argumenty są tak brzydkie jak ty sam".
Gosiu, ludzie są różni. Mnie interesują bardziej konkretni ludzie i ich wątki tu wpisane, niż opinie niektórych na mój temat. Niech sobie używają, może im to nawet wyjdzie na zdrowie.
przepraszam pana, panie mezczyzno, ze pozwolilam sobie nie uwierzyc w prawdziwosc tego wpisu, jak rowniez przepraszam pania, pani Anas29, ktora chyba ma 35 lat.. och jak ten czas szybko leci
Gosiawie nigdy nie bylas chyba najostrzejszą kredką w piórniku
51 2025-05-06 13:49:18 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-05-06 13:49:55)
I kto to pisze zdradzasz sie wypowiedziami przemysl taktyke trollowania
Palec Boga napisał/a:Gosiawie nigdy nie bylas chyba najostrzejszą kredką w piórniku
I kto to pisze
twoje lustro
Palec Boga napisał/a:Gosiawie nigdy nie bylas chyba najostrzejszą kredką w piórniku
I kto to pisze
zdradzasz sie wypowiedziami przemysl taktyke trollowania
ja nie troluje
Julia life in UK napisał/a:Palec Boga napisał/a:Gosiawie nigdy nie bylas chyba najostrzejszą kredką w piórniku
I kto to pisze
zdradzasz sie wypowiedziami przemysl taktyke trollowania
ja nie troluje
Oczywiście, że tak. Nie zakładaj nowych tematów, bo też Ci poleca
a co ty tam o mnie wiesz
a ty bylas? tak tylko pytam, bo bardzo chcesz zaistniec tutaj na forum pod innym nickiem
a co ty tam o mnie wiesz
a ty bylas? tak tylko pytam, bo bardzo chcesz zaistniec tutaj na forum pod innym nickiem
poczekaj az zalozy sobie nowy temat poleci jak pozostałe
Anas29 napisał/a:Nie mam wyjścia, będę szukala wiesz czego...
W tej sytuacji najlepiej byłoby poszukać stosunku z obecnym partnerem. To może być rozwiązanie, zanim przyjdzie rozwiązanie.
Najbardziej debilna rada jakiej można udzielić.
Animus napisał/a:Anas29 napisał/a:Nie mam wyjścia, będę szukala wiesz czego...
Najbardziej debilna rada jakiej można udzielić.
Bo to jest troll
59 2025-05-09 02:01:19 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-05-09 02:02:23)
Niefajna sytuacja. Wrabiać męża niezbyt fajnie, zresztą chyba by się zdziwił, gdyby po 3 latach posuchy nagle żona mu wskoczyła do majtek i potem oznajmiła, że będą mieli bąbelka :)Ja bym od razu nabrała podejrzeń. Obawiam się, że wychowywać cudzego bąbelka mąż raczej by się nie zgodził, więc aborcja, jakkolwiek brzmi niefajnie, jest chyba najlepszym wyjściem. Szkoda, że w chwili słabości nie było pod ręką prezerwatywy, ale rozumiem, że nikt nie planował, mimo wszystko bardzo nieodpowiedzialne, dwojka mocno doroslych ludzi i taka beztroska...
Mam nadzięję, że jednak ciąży nie będzie.
Nie komentuję już sytuacji, że 3 lata seksu nie było w tym małżeństwie, co nie jest normalne chyba.
60 2025-05-09 02:40:48 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-05-09 02:47:58)
To mówisz, że samo wyszło? Ty nie miałaś na to żadnego wpływu?
A tak zupełnie poważnie, to jak wyobrażasz sobie Wasze białe małżeństwo za 5 czy 10 lat?
--------------
na pewno trolling
A przecież jeszcze całkiem niedawno twierdziłaś, że dzięki trollom jest zabawnie Czyżby coś się zmieniło?
Nawet ta historia jakaś taka podobna... Nie, wróć, w tej pierwotnej nie było męża i było coś o pękniętej gumie Kojarzysz?
Haha, to hasło już tu (na forum) było!
Anas29 napisał/a:Jestem 10lat po slubie,od paru lat jakoś tak wyszło że nie śpimy razem
To mówisz, że samo wyszło? Ty nie miałaś na to żadnego wpływu?
A tak zupełnie poważnie, to jak wyobrażasz sobie Wasze białe małżeństwo za 5 czy 10 lat?--------------
Gosiawie napisał/a:na pewno trolling
A przecież jeszcze całkiem niedawno twierdziłaś, że dzięki trollom jest zabawnie
Czyżby coś się zmieniło?
Nawet ta historia jakaś taka podobna... Nie, wróć, w tej pierwotnej nie było męża i było coś o pękniętej gumieKojarzysz?
Haha, to hasło już tu (na forum) było!
![]()
Było,bylo, bo palec "Boga" to jest ta sama trollica
Myślę, że duże znaczenie ma nasz wiek biologiczny, być może kondycja plemników, komórki jajowej, a wiek 35 lat nie przekreśla macierzyństwa. Może dawniej to już była bardzo późna ciąża, ale w obecnych czasach często tak nie jest, nie zawsze się uda zajść w ciążę wcześniej. Jeżeli ciąża przebiega prawidłowo, nic nie stoi na przeszkodzie.