Musisz to inaczej sformułować, bo co prawda domyślam się, ale nie mam pewności o co pytasz
Chodzi o to czy jakiś mężczyzna czy kobieta poznała przez to forum swoją drugą połówkę
4 2025-04-14 03:12:44 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-04-14 03:16:03)
Chodzi o to czy jakiś mężczyzna czy kobieta poznała przez to forum swoją drugą połówkę
Tak, ja sama wiem o co najmniej dwóch takich bliskich znajomościach, z czego jedna zakończyła się małżeństwem, a pewnie jest ich sporo więcej.
5 2025-04-14 07:00:40 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2025-04-14 10:56:39)
Jak widać niesamowite historie miały tu miejsce.
ja od dawna widze, jak ty i Julka za soba "chodzicie"
Nie poddawaj sie- Julka wolna
Nie poddawaj sie- Julka wolna
![]()
Ale ma duże powodzenie i jest rozchwytywana.
Gosiawie napisał/a:Nie poddawaj sie- Julka wolna
![]()
Ale ma duże powodzenie i jest rozchwytywana.
a tego to nie wiedzialam
9 2025-04-14 10:27:39 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-04-14 10:27:55)
Że co ? przecież ja nie chce żadnego zwiazku moja wolności jest zbyt cenna bym mogła ja stracić.
Ale zaraz Istotka z Userem coś ze sobą na forum romansują i ganiaja za sobą
Julka i Miklosza to idealna para. Oboje nie odchodzą od komputera. Ona ortodoksyjna katoliczka po przejściach, on ateista z czystą kartą. Słyszeliście, że przeciwienstwa się przyciagają
Ale zaraz Istotka z Userem coś ze sobą na forum romansują i ganiaja za sobą
Napaleni jak szczerbaty na suchary
Julia life in UK napisał/a:Ale zaraz Istotka z Userem coś ze sobą na forum romansują i ganiaja za sobą
Napaleni jak szczerbaty na suchary
Julka i Miklosza to idealna para. Oboje nie odchodzą od komputera. Ona ortodoksyjna katoliczka po przejściach, on ateista z czystą kartą. Słyszeliście, że przeciwienstwa się przyciagają
Taaa ja nie odchodzę od komputera. Po pierwsze ja nie mam komputera, a po drugie to inne rzeczy same się robią rozumiem? Ja tu 24 na dobę nie siedzę. Po następne to właśnie przeciwieństwa się nie przyciagaja, to jest tylko takie glupie powiedzenie, bo później są rozstania i rozwody, bo nie mogli dojść z niczym do porozumienia,a po główne to nie pisz głupot
Ja rozumiem szczerbaty a Julcia suchar tak
A jak myślicie jakiś prawik mógł by się zapoznać z jakąś panią
No niewiem może Ty sie w kims zakochasz i będziecie para, tak jak Istotka z Userem
Kto wie Julcia kto wie
18 2025-04-14 21:18:32 Ostatnio edytowany przez 0meqaO24 (2025-04-14 21:19:06)
A jak myślicie jakiś prawNik mógł by się zapoznać z jakąś panią
Mukby oczywiście mukby
Miklosza napisał/a:A jak myślicie jakiś prawik mógł by się zapoznać z jakąś panią
No niewiem może Ty sie w kims zakochasz i będziecie para, tak jak Istotka z Userem
![]()
A Ty co nam wypominasz? Żebyś wiedziała! Gdyby wpadła w moje ręce kilka lat temu, to nawet nie słuchałbym jej psioczenia o tym jaka to Warszawa jest brzydka, tylko spakowałbym ją bez gadania i zabrał ze sobą
Niestety lub stety nie wpadliśmy na siebie dekadę temu
Mikloszy pytanie brzmi, jakby randomowe słowa z jakiejś maszyny losującej przypadkowo wypadły i musiałby coś z nich ułożyć, ja pierdole Miklosza Jak Twoja bajera jest taka sama, jak zadane przez Ciebie pytanie, to nie dziw się, że walisz niemca po kasku w wieku 40 lat
Mikloszy pytanie brzmi, jakby randomowe słowa z jakiejś maszyny losującej przypadkowo wypadły i musiałby coś z nich ułożyć, ja pierdole Miklosza
Jak Twoja bajera jest taka sama, jak zadane przez Ciebie pytanie, to nie dziw się, że walisz niemca po kasku w wieku 40 lat
![]()
![]()
![]()
A Ty nie lepszy
UserNew napisał/a:Mikloszy pytanie brzmi, jakby randomowe słowa z jakiejś maszyny losującej przypadkowo wypadły i musiałby coś z nich ułożyć, ja pierdole Miklosza
Jak Twoja bajera jest taka sama, jak zadane przez Ciebie pytanie, to nie dziw się, że walisz niemca po kasku w wieku 40 lat
![]()
![]()
![]()
A Ty nie lepszy
![]()
Ok, przyjąłem do wiadomości, dzięki
Próbuj. Nie spróbujesz, to się nie dowiesz
Julia life in UK napisał/a:UserNew napisał/a:Mikloszy pytanie brzmi, jakby randomowe słowa z jakiejś maszyny losującej przypadkowo wypadły i musiałby coś z nich ułożyć, ja pierdole Miklosza
![]()
![]()
![]()
A Ty nie lepszy
![]()
Ok, przyjąłem do wiadomości, dzięki
Nie ma za co
Julia life in UK napisał/a:Miklosza napisał/a:A jak myślicie jakiś prawik mógł by się zapoznać z jakąś panią
![]()
A Ty co nam wypominasz?
Żebyś wiedziała! Gdyby wpadła w moje ręce kilka lat temu, to nawet nie słuchałbym jej psioczenia o tym jaka to Warszawa jest brzydka, tylko spakowałbym ją bez gadania i zabrał ze sobą
Julka chyba zazdrosna, takie odnoszę wrażenie
Och! Ty brutalu! Aż się podnieciłam
Nie no, w Wawie bym się czuła jak ptaszek w klatce nawet Twoja złota klatka i zarąbiste towarzystwo nie byłoby w stanie mnie zadowolić, na każdej płaszczyźnie
PS, gdybyśmy wpadli na siebie wcześniej, to byśmy unieszczęśliwili dwie Istoty
UserNew napisał/a:Julia life in UK napisał/a:No niewiem może Ty sie w kims zakochasz i będziecie para, tak jak Istotka z Userem
![]()
A Ty co nam wypominasz?
Żebyś wiedziała! Gdyby wpadła w moje ręce kilka lat temu, to nawet nie słuchałbym jej psioczenia o tym jaka to Warszawa jest brzydka, tylko spakowałbym ją bez gadania i zabrał ze sobą
![]()
![]()
Nie no, w Wawie bym się czuła jak ptaszek w klatcenawet Twoja złota klatka i zarąbiste towarzystwo nie byłoby w stanie mnie zadowolić, na każdej płaszczyźnie
![]()
He he dobre sobie ja zazdrosna ja akurat ide drogą wolności prosto do zakonu, a pozniej do Nieba, także tego
Istotka6 napisał/a:UserNew napisał/a:A Ty co nam wypominasz?
![]()
![]()
Nie no, w Wawie bym się czuła jak ptaszek w klatcenawet Twoja złota klatka i zarąbiste towarzystwo nie byłoby w stanie mnie zadowolić, na każdej płaszczyźnie
![]()
He he dobre sobie ja zazdrosna
ja akurat ide drogą wolności prosto do zakonu, a pozniej do Nieba, także tego
No popatrz, my też tam zmierzamy, ale drogą na skróty, bynajmniej nie przez Zakon
Julia life in UK napisał/a:Istotka6 napisał/a:Julka chyba zazdrosna, takie odnoszę wrażenie
![]()
![]()
![]()
He he dobre sobie ja zazdrosna
No popatrz, my też tam zmierzamy, ale drogą na skróty, bynajmniej nie przez Zakon
Do Nieba chcecie iść?
Istotka6 napisał/a:Julia life in UK napisał/a:He he dobre sobie ja zazdrosna
Do Nieba chcecie iść?
Też
Julia life in UK napisał/a:Istotka6 napisał/a:No popatrz, my też tam zmierzamy, ale drogą na skróty, bynajmniej nie przez Zakon
Do Nieba chcecie iść?
Też
Super
Istotka6 napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Do Nieba chcecie iść?
Też
Super
Do zobaczenia
W Niebie?
W Niebie?
Tak idziemy do Nieba. Ty też idziesz?
A ja nie idę ?
W Niebie?
A że co? Jakieś wątpliwości?
Jestem wzorem wszelkich cnót, jak powszechnie wiadomo, a Julka może mieć problem by wstąpić, bo to zazdrośnica i jak mawiał klasycznie Linda "to zła kobieta była... "
Istotka, "jak Ty mnie zaimponowałaś w tej chwili"
Istotka, "jak Ty mnie zaimponowałaś w tej chwili"
Co Ty wiesz o zabijaniu
A ja nie idę ?
A chcesz iść?
Miklosza napisał/a:A ja nie idę ?
A chcesz iść?
Jak by było niebo to bym chciał
Julia life in UK napisał/a:Miklosza napisał/a:A ja nie idę ?
A chcesz iść?
Jak by było niebo to bym chciał
Niebo jest to idziemy wszyscy razem do Nieba
A co ja w tym niebie będę robił
UserNew napisał/a:Julia life in UK napisał/a:No niewiem może Ty sie w kims zakochasz i będziecie para, tak jak Istotka z Userem
![]()
A Ty co nam wypominasz?
![]()
![]()
![]()
Kiedyś ten "Wolny Ptak" musi wlecieć w końcu do klatki, mówię Ci
Może tak, a może nie. Nie wiemy tego z kim by byli aktualnie szczęśliwi Jednak przyjmijmy Twoją wersję, bo jest chyba lepsza
Tak musiało być
A co ja w tym niebie będę robił
Ktoś Cię poprowadzi za rączkę, nie martw się.
Miklosza napisał/a:A co ja w tym niebie będę robił
Ktoś Cię poprowadzi za rączkę, nie martw się.
Dużo ciekawych rzeczy można robić w Niebie
45 2025-04-16 10:39:07 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2025-04-16 10:40:32)
Istotka6 napisał/a:UserNew napisał/a:A Ty co nam wypominasz?
![]()
![]()
![]()
Może tak, a może nie. Nie wiemy tego z kim by byli aktualnie szczęśliwi
Jednak przyjmijmy Twoją wersję, bo jest chyba lepsza
Tak musiało być
Hmm to by musiała być niezła przynęta... Ale tak podstępem chcesz mnie złapać?
Tak musiało być, światu potrzebna jest odrobina dramatu romantycznego
UserNew napisał/a:Istotka6 napisał/a:Julka chyba zazdrosna, takie odnoszę wrażenie
![]()
![]()
![]()
Może tak, a może nie. Nie wiemy tego z kim by byli aktualnie szczęśliwi
Jednak przyjmijmy Twoją wersję, bo jest chyba lepsza
Tak musiało być
Hmm to by musiała być niezła przynęta... Ale tak podstępem chcesz mnie złapać?
Tak musiało być, światu potrzebna jest odrobina dramatu romantycznego
Na robaczka bym Cię złapał
albo zaciągnął za włosy do bagażnika i przywiózł do Warszawy, tak po prostu
dlaczego za włosy, a nie za nogi, to chyba wiesz
47 2025-06-21 01:48:19 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-06-21 01:49:08)
Miklosza, tak na moje, to Ty masz tu, na forum, jedną panią, która bardzo Cię lubi, tak wyraźnie bardziej od innych, ale tego nie zauważasz
Mogę się rzecz jasna mylić, ale intuicję to ja mam całkiem niezłą, a ta już od jakiegoś czasu coś takiego mi podpowiada
Miklosza, tak na moje, to Ty masz tu, na forum, jedną panią, która bardzo Cię lubi, tak wyraźnie bardziej od innych, ale tego nie zauważasz
![]()
Mogę się rzecz jasna mylić, ale intuicję to ja mam całkiem niezłą, a ta już od jakiegoś czasu coś takiego mi podpowiada
To by oznaczało, że Miklosza musi wstać od komputera, a to jest niewykonalne z jego perspektywy.
Ja też ich widzę jako parę, nieco dysfunkcyjną ale jednak