Wpis: Wyjazd
Cześć 
Pojechałam z moim Panem i naszym dzieckiem za miasto do domku nad jeziorem w czasie lata.
Będąc na miejsce, sama musiałam przynieść wszystkie walizki, a potem kiedy już rozpakowałam je wszystkie, poszliśmy na spacer wzdłuż jeziora.
Dwie godziny później, kiedy już byliśmy blisko naszego wynajętego domu, nasz synek poszedł się pobawić w piasku a mój Pan w tym czasie, kazał mi się rozebrać do samej bielizny, miałam na sobie czarne koronkowe stringi i taki sam stanik. Kiedy już pozbyłam się wszystkich warstw odzieży łącznie ze stanikiem, związał mi ręce z przodu oraz założył pętlę na szyję. Następnie pociągnął za końcówkę jednego z nich, zapętlając ciaśniej węzeł. Węzeł był ciasny, jednak mogłam całkiem swobodnie oddychać. Kiedy wiec byłam już gotowa, zaprowadził mnie tak skrępowaną kilkanaście metrów do najbliższego drzewa. Potem Pan przerzucił przez najgrubszą gałąź pozostałą część liny i pociągnął za niego, co spowodowało, że natychmiast stanęłam na samych palcach u stóp. Moje ręce miałam podniesione wysoko ponad moją głowę. Reszta sznura została zawiązana wokół drzewa.
Następnie zostałam obwiązaną pod biustem i wokół bioder. A na końcu moje nogi zostały związane ze sobą, czyli reszta sznura, którym zostały obwiązane moje uda, zostały wykorzystane do połączenia z kostkami. Oczywiście jedno udo z jedną kostką. Zostałam związana typową metodą shibari 
...
Reszta na stronie: https://sites.(google).com/view/blogniewolnicybdsm/wpisy/opowadania-z-sesji-bdsm-i-innych-spotkań/wyjazd