Na jezyku, jest dokladnie w tylnej czesci jezyka i jest dosc duza siega do samego srodka jezyka. Ma mocno czerwony kolor, wiec rozni sie kolorem od jezyka. Co to moze byc? Zauwazylam dzis jak zeby rano mylam.
Na jezyku, jest dokladnie w tylnej czesci jezyka i jest dosc duza siega do samego srodka jezyka. Ma mocno czerwony kolor, wiec rozni sie kolorem od jezyka. Co to moze byc? Zauwazylam dzis jak zeby rano mylam.
Nie wiem ale lepiej skontaktuj się z lekarzem nie lekceważ tego
3 2025-01-14 21:45:05 Ostatnio edytowany przez New Me (2025-01-14 21:45:33)
New Me napisał/a:Na jezyku, jest dokladnie w tylnej czesci jezyka i jest dosc duza siega do samego srodka jezyka. Ma mocno czerwony kolor, wiec rozni sie kolorem od jezyka. Co to moze byc? Zauwazylam dzis jak zeby rano mylam.
No wlasnie, ze znikla juz ta plama. Jak sie rano magicznie pojawila, tak pod wieczor magicznie znikla. Ciekawe czy sie jeszcze raz pojawi
Miklosza napisał/a:New Me napisał/a:Na jezyku, jest dokladnie w tylnej czesci jezyka i jest dosc duza siega do samego srodka jezyka. Ma mocno czerwony kolor, wiec rozni sie kolorem od jezyka. Co to moze byc? Zauwazylam dzis jak zeby rano mylam.
No wlasnie, ze znikla juz ta plama. Jak sie rano magicznie pojawila, tak pod wieczor magicznie znikla. Ciekawe czy sie jeszcze raz pojawi
Znikła nie znikła przynajmniej powiedz mu co on o tym sądzi
New Me napisał/a:Miklosza napisał/a:Nie wiem ale lepiej skontaktuj się z lekarzem nie lekceważ tego
No.jak sie pojawi jeszcze raz to pojde do lekarza, moze to byla jakas reakcja alergiczna
Miklosza napisał/a:New Me napisał/a:No wlasnie, ze znikla juz ta plama. Jak sie rano magicznie pojawila, tak pod wieczor magicznie znikla. Ciekawe czy sie jeszcze raz pojawi
No.jak sie pojawi jeszcze raz to pojde do lekarza, moze to byla jakas reakcja alergiczna
No ok dobrze
7 2025-01-15 11:57:33 Ostatnio edytowany przez New Me (2025-01-15 11:58:35)
Ludzie ja juz naprawde chyba zdurnialam do reszty wczoraj na jezyku mialam te plame,co mi zniknela ot tak sobie sie pojawila i tak sobie zniknela- zadnych innych objawow.
A dzis rano otwieram lodowke I doslownie pachnie rumiankiem a przeciez ja wogole od lat rumianku nie pije, ale pamietam ten zapach. Doslownie co otworze lodowke to czuje zapach rumianku. Nic sie nie psuje w niej. Czy ja juz zglupialam czy co sie dzieje? Moze zapachy w nosie mam zaburzone
A wozu strażackiego nie próbowałaś połknąć?
New Me napisał/a:Na jezyku, jest dokladnie w tylnej czesci jezyka i jest dosc duza siega do samego srodka jezyka. Ma mocno czerwony kolor, wiec rozni sie kolorem od jezyka. Co to moze byc? Zauwazylam dzis jak zeby rano mylam.
Nie. Jak mam polykac woz strazacki. Wogole co za pytanie?
Bert44 napisał/a:New Me napisał/a:Na jezyku, jest dokladnie w tylnej czesci jezyka i jest dosc duza siega do samego srodka jezyka. Ma mocno czerwony kolor, wiec rozni sie kolorem od jezyka. Co to moze byc? Zauwazylam dzis jak zeby rano mylam.
Na bo czerwony wóz zostawi czerwony ślad...
New Me napisał/a:Bert44 napisał/a:A wozu strażackiego nie próbowałaś połknąć?
Na bo czerwony wóz zostawi czerwony ślad...
Nie jak ja moglam woz strazacki czerwony polykac przeciez nikt nie zjada tak wielkiego samochodu