Spirala i problemy z nia zwiazane - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Spirala i problemy z nia zwiazane

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Spirala i problemy z nia zwiazane

Witam, szukałam pomoc w wielu miejscach ale nikt nie może powiedzieć konkretnie co się stało oraz co mi dolega. Wiec tak kiedyś lubiłam bardzo uprawiać stosunek seksualny ale ponad rok temu zdecydowała się założyć spirale po założeniu miała od razu bole w ciagu dnia jak i podczas stosunku, lekarz który ją zakładał stwierdził ze to normalne, bo po założeniu może bolec przez jakiś po jakimś czasie tak mniej więcej 3 miesiącach zdecydowała się iść do innego ginekologa i on stwierdził ze wkłada jest o wiele za duża na moje gabaryty i tym bardziej ze nigdy nie rodziłam zalecił wyciagnięcie wyjąc zgodziłam się, normalne bóle w ściągu dnia zniknęły od razu ale nadal mam te same dolegliwszości w czas stosunku bol nadbrzusza jakby ktoś noże kroił, ginekolog co stwierdził co wyjął wkładała stwierdził ze nie widzi żadnych zmian i powikłań, wiec pomyślałam ze z czasem samo to przejdzie ale nadal mam ten sam problem, taki długi czasie.

Proszę o pomoc jestem młoda kobieta i chciałbym znowu czerpiąc radość z seksu, może ktoś miał podobnie?

Ps: zauważyłam ze często tez lapie mnie grzybica pochwy.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Spirala i problemy z nia zwiazane

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024