Witam, piszę z prośbą o odpowiedź na pytanie. Skończyłam niedawno 18 lat nie współzyje z moim chłopakiem, lecz ostatnio doszło między nami do tzw. pettingu, ocierania się o siebie. Nie „skończył” on na moich miejscach intymnych ale napewno wystąpił preejekulat. Od tamtej sytuacji mineło 10 dni a mi od 8 dni spóźnia się menstruacja co nigdy przez 6 lat mi sie nie zdażyło. Również chce napomnieć że byłam 2 tygodnie po dniach płodnych oraz 3/4 tygodnie temu pękła moja błona dziewicza (jeśli ma to jakieś znaczenie). Piszę teraz z pytaniem czy po takiej sytuacji jest szansa na zajście w ciąże? Na nic nie choruje co nagle mogłoby opóźnić moją menstruację. Czy są może inne czynniki przez którę się ona nagle opóźnia? Jestem szczerze przerażona a nie mam do nikogo doświadczonego się zwrócić, będe niesamowicie wdzięczna za odpowiedź.
Temat: petting i ciaza
Zobacz podobne tematy :
Odp: petting i ciaza
Jak nic - pozamaciczna - w kolanie. A w kostkach będzie cukier
Odp: petting i ciaza
Autorko, wybacz, ale w necie jest mnóstwo materiałów na ten temat. Są też fora internetowe z tą tematyką. Z tego powodu nikt tutaj nie będzie się fatygował aby wyjaśniać twój problem.