Hejka . Przeprowadziłam się z Wrocławia do Krakowa i szukam znajomych - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Hejka . Przeprowadziłam się z Wrocławia do Krakowa i szukam znajomych

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Hejka . Przeprowadziłam się z Wrocławia do Krakowa i szukam znajomych

Tak jak w tytule niedawno przeprowadziłam się do Krakowa i czuję się trochę samotna . Nikogo tu nie znam , owszem pracuje , moja praca polega również na delegacjach na Górny Ślask i w rejony górskie , mam w pracy kolegów i koleżanki ale boję się łaczyć życia zawodowego z osobistym . Co moge o sobie powiedzieć ? Jestem raczej wysportowaną osobą , jeżdze na nartach w zimie w lecie wspinam się na skałki . Lubię ogladać filmy . Czy znalazłaby się jakaś bratnia dusza z Małopolski albo Górnego Śląska który chciała by ze mną popisac a potem - być może spotkać w realu ? Co mogę obiecać ? 4 rzeczy . Szczerość , sczerosć jeszcze raz szczerość oraz to że na pierwszym spotkaniu to ja postawię kawkę .

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Hejka . Przeprowadziłam się z Wrocławia do Krakowa i szukam znajomych

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024