Myślę, że nie jest to rzadki przypadek, że mężczyźni uważają nastolatki za bardzo atrakcyjne fizycznie. No i u mnie jest podobnie. Mam 27 lat ale od liceum, typ kobiety mi się nie zmienił. Oczywiście uważam, że mężczyźni z reguły też wyglądają najlepiej w swoich latach 20. Wszystko zależy, od tego jak ktoś wykorzystał swoje lata dwudzieste. Można mieć swój prime później ale to raczej kwestia nie dbania o siebie w młodszym wieku.
Wracając do tematu, to zawsze się spotykałem z młodszymi i jest to spoko pod kątem tego, że mnie taka kobieta pociąga. Nie ukrywam, że chciałbym najbardziej dziewczynę w wieku 16-20 ale niestety mentalnie mi by taka nie odpowiadała. Powstaje trochę konflikt, bo kręcą mnie bardzo młode ale z kolei odpowiada mi charakter starszych i nie da się tego połączyć. Poza tym, uroda zawsze przemija.
Ja pomimo tych 27 lat, podobałem się dziewczynom z mojego targetu ale z reguły gdy na jaw wychodzi mój wiek, to tracą zainteresowanie. W sumie mnie to nie dziwi, bo jakbym sobie pomyślał, że podbija do mnie kobieta 37 lat, to po prostu bym sobie tego nie wyobrażał. Oczywiście chętne też były ale tak na dobrą sprawę, to jest to mniejszość.
Myślę, że po prostu mi się nigdy gust nie zmieni i zawsze fizycznie na podium u mnie będą nastolatki. No a partnerka będzie mi się tylko trochę podobać. Chyba, że będzie wyglądała w wieku 35 lat, jak Sylwia Gaczorek.