wydzieliny intymne - naturalne lubrykanty - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » wydzieliny intymne - naturalne lubrykanty

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: wydzieliny intymne - naturalne lubrykanty

Hej

Chcę podyskutować o naturalnym nawilżeniu które się pojawia przy podnieceniu smile
Zastanawia mnie jak bardzo może się ta kwestia różnić pomiędzy osobami więc zachęcam do dzielenia się swoimi spostrzeżeniami, osobiście mnie kręci im jest tego więcej. U kobiet niby produkują to gruczoły Bartholisa znajdujące się przy ujściu pochwy i niezależnie od dnia cyklu. Ja sam przy podnieceniu też mam czasami mokre majtki przez produkcje preejakulatu i lubie to, bo to też najlepszy lubrykant, ale niektórzy faceci niby tego nie mają, więc jestem ciekaw doświadczeń obu płci i czy Was dziewczyny też to kręci

Zobacz podobne tematy :
Odp: wydzieliny intymne - naturalne lubrykanty

To prawda że kazdy z nam ma z tym inaczej. Sa kobiety które mają tzw. suchość pochwy, a sa takie które non stop mają "mokro". Tak samo u facetów. Zdaje się ze doktor Starowicz mowil o tym. Jeden facet ma dużo preejakulatu inny wcale. W tej kwestii istotne jest by każdy znał swoje ciało i w razie braku "nawilżenia" pomagał sobie produktami dostępnymi w aptece lub w domu. U kobiet pozostaje jeszcze sfera psychiki bo u nich orgazm zaczyna sie w głowie. Mężczyzna który wie jak rozpalić umysł kobiety nie będzie miał problemu z "suchością" swojej damy. Jeśli u jakiejś pani suchość jest połączona z bólem lub nienaturalną wydzieliną należy iść do lekarza. Są też osoby którym to nie odpowiada ale to zupełnie inny temat.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » wydzieliny intymne - naturalne lubrykanty

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024