Ja od wiekow nie kupilam notesu,bo mnie sie zaden nie podobal, a wlazlam sobie dzis na amazon i tak sobie klikam rozne kategorie az w koncu wlazlam na notesy i jejku od razu jaki piekny mi wyskoczyl notes taki z motylem i kwiatami sliczny jest od razu go zamowilam jeszcze ma twarda okladke to juz wogole super bedzie wygladac. Tylko niewiem co bede w nim zapisywac. A wy lubicie pisac w notesach, czy to staroswieckie dla was i wolicie miec wszystko w telefonie w notatniku zapisane? Ja pisalam do niedawna w telefonie, ale od kad slysze o roznych wirusach, szpiegach itp to sie zdecydowalam przezucic na dawne metody, ale sie nie doczekac nie moge tego notesu jutro juz go dostane przesylka bedzie wogole jaki on sliczny jest az szkoda po nim pisac
Co to ma wspólnego z ciążą i porodem?
Co to ma wspólnego z ciążą i porodem?
No wlasnie niewiem, ale moze bede wlasnie zapisywac pamietnik ciazy i zycia dziecka plus mojej corki tez
Lady Loka napisał/a:Co to ma wspólnego z ciążą i porodem?
No wlasnie niewiem, ale moze bede wlasnie zapisywac pamietnik ciazy i zycia dziecka plus mojej corki tez
To po ciula zakladasz temat o notesach w dziale o ciąży...
JuliaUK33 napisał/a:Lady Loka napisał/a:Co to ma wspólnego z ciążą i porodem?
Bo to bedzie notes o ciazy
Lady Loka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:No wlasnie niewiem, ale moze bede wlasnie zapisywac pamietnik ciazy i zycia dziecka plus mojej corki tez
Gdyby głupota miala skrzydła, bylabyś motylem.
JuliaUK33 napisał/a:Lady Loka napisał/a:To po ciula zakladasz temat o notesach w dziale o ciąży...
Gdyby głupota miala skrzydła, bylabyś motylem.
No i wlasnie mi przypomnialas te sliczna okladke z motylem i kwiatami
Ja od wiekow nie kupilam notesu,bo mnie sie zaden nie podobal, a wlazlam sobie dzis na amazon i tak sobie klikam rozne kategorie az w koncu wlazlam na notesy i jejku od razu jaki piekny mi wyskoczyl notes taki z motylem i kwiatami sliczny jest od razu go zamowilam jeszcze ma twarda okladke to juz wogole super bedzie wygladac. Tylko niewiem co bede w nim zapisywac. A wy lubicie pisac w notesach, czy to staroswieckie dla was i wolicie miec wszystko w telefonie w notatniku zapisane? Ja pisalam do niedawna w telefonie, ale od kad slysze o roznych wirusach, szpiegach itp to sie zdecydowalam przezucic na dawne metody, ale sie nie doczekac nie moge tego notesu jutro juz go dostane przesylka bedzie wogole jaki on sliczny jest az szkoda po nim pisac
To powinnaś kupić jeszcze jeden taki sam.
Pierwszy będzie leżał i będziesz tylko na niego patrzeć i się zachwycać nim.
A drugi będzie służył do pisania, może nie po nim, ale w nim.
To się będzie nazywało "zjeść ciasteczko i mieć ciasteczko".
JuliaUK33 napisał/a:Ja od wiekow nie kupilam notesu,bo mnie sie zaden nie podobal, a wlazlam sobie dzis na amazon i tak sobie klikam rozne kategorie az w koncu wlazlam na notesy i jejku od razu jaki piekny mi wyskoczyl notes taki z motylem i kwiatami sliczny jest od razu go zamowilam jeszcze ma twarda okladke to juz wogole super bedzie wygladac. Tylko niewiem co bede w nim zapisywac. A wy lubicie pisac w notesach, czy to staroswieckie dla was i wolicie miec wszystko w telefonie w notatniku zapisane? Ja pisalam do niedawna w telefonie, ale od kad slysze o roznych wirusach, szpiegach itp to sie zdecydowalam przezucic na dawne metody, ale sie nie doczekac nie moge tego notesu jutro juz go dostane przesylka bedzie wogole jaki on sliczny jest az szkoda po nim pisac
To powinnaś kupić jeszcze jeden taki sam.
Pierwszy będzie leżał i będziesz tylko na niego patrzeć i się zachwycać nim.
A drugi będzie służył do pisania, może nie po nim, ale w nim.
To się będzie nazywało "zjeść ciasteczko i mieć ciasteczko".
dobry pomysl, ale jeden narazie moze byc . Jak ten skoncze to kupie nastepny z tej samej kolekcji
opłacało Ci się kupować jeden notes?
Ile kosztował wraz z kosztami przesyłki?
opłacało Ci się kupować jeden notes?
Ile kosztował wraz z kosztami przesyłki?
Nie place przesylki ,bo mam.amazon Prime a koszt notesu £14 ,ale sie oplaca bo piekny,twarda okladka, 320 stron, A5 w linie kolor brazowy wybralam,ale sa jeszcze 4 inne . Takze starczy mi na dlugi czas. Tansze tez byly,ale takie byle co i duzo z miekka okladk albo bez niczego(plain), a ja takich nie lubie zaraz to plamy na tym, szybko sie niszczy, spirali tez nie lubie, bo co kartke przewracam to sie odrywa.... jak mam.miec notes to cos porzadnego i pieknego
Ja niekiedy kupuje Kalendarz/Notes ale nie uzywam
Zapisuje przypomnienia w telefonie, Alexa, czasem cos waznego pisze do siebie na Whatsapp czasem w kalendarzu, ktory wisi na scianie w kuchni, dostajemy go co roku z miasta. W nim notuje teraz np. ze wzielam kolagen rano (kosci bola
), zeby wiedziec, ze wzielam
Ja niekiedy kupuje Kalendarz/Notes ale nie uzywam
![]()
Zapisuje przypomnienia w telefonie, Alexa, czasem cos waznego pisze do siebie na Whatsapp
czasem w kalendarzu, ktory wisi na scianie w kuchni, dostajemy go co roku z miasta. W nim notuje teraz np. ze wzielam kolagen rano (kosci bola
Ja tez biore kolagen tez na kosci od ciazy jeszcze mnie niedawno bolec zaczely... a kalendarzy to nie mam. Czekam dzis na moje pieknosci jak przyjdzie kochany moj notes
14 2024-09-05 11:27:54 Ostatnio edytowany przez Gosiawie (2024-09-05 11:29:28)
Gosiawie napisał/a:Ja niekiedy kupuje Kalendarz/Notes ale nie uzywam
![]()
Zapisuje przypomnienia w telefonie, Alexa, czasem cos waznego pisze do siebie na Whatsapp
czasem w kalendarzu, ktory wisi na scianie w kuchni, dostajemy go co roku z miasta. W nim notuje teraz np. ze wzielam kolagen rano (kosci bola
Ja tez biore kolagen tez na kosci od ciazy jeszcze mnie niedawno bolec zaczely... a kalendarzy to nie mam. Czekam dzis na moje pieknosci jak przyjdzie kochany moj notes
Zobaczymy jak dlugo bedziesz uzywac.
Ja dostalam kiedys od dzieci w prezencie piekny Notatnik do gotowania, bardzo sie cieszylam, wpisalam jedna recepte i lezy w szafce, moze wroce do tego, niektore sama wymyslilam, moze je zaczne tam notowac, bo jak nie praktykuje, to mi z glowy ucieka. Np. duzo salatek z makaronem nie zanotowalam i juz nie pamietam wszystkich skladnikow, a naprawde byly smaczne.
Mam fajny przepis z kuskus, kto chce?
Musialam edytowac uciete literki, bo niektorzy mieliby problem z czytaniem
JuliaUK33 napisał/a:Gosiawie napisał/a:Ja niekiedy kupuje Kalendarz/Notes ale nie uzywam
![]()
Zobaczymy jak dlugo bedziesz uzywac.
Ja dostalam kiedys od dzieci w prezencie piekny Notatnik do gotowania, bardzo sie cieszylam, wpisalam jedna recepte i lezy w szafce, moze wroce do tego, niektore sama wymyslilam, moze je zaczne tam notowac, bo jak nie praktykuje, to mi z glowy ucieka. Np. duzo salatek z makaronem nie zanotowalam i juz nie pamietam wszystkich skladnikow, a naprawde byly smaczne.
Mam fajny przepis z kuskus, kto chce?
Musialam edytowac uciete literki, bo niektorzy mieliby problem z czytaniem
No ja tez mam rozne pomysly we wlasnym mozgu i chyba zaczne je zapisywac bo jak tak mam,ze jak sobie cos postanowie,a tego nie zapisze to tego nie wypelnie, a jak sobie cos zapisze to wiem ,ze to wazne i, zeby tego pilnowac by zrobic jak sie zapisalo
16 2024-09-05 22:15:42 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-09-05 22:16:20)
Dzis przyszedl moj kochany, piekny notes cudo jak slicznie wyglada az po okladce calowalam , a juz myslalam, ze nie dojedzie przesylka, bylam dzis tez na USG bede znow miec dziewczynke ciesze sie bardzo , jak wrocilam pod wieczor bo bylam jeszcze z corka u kumpeli to dopiero ten notes zobaczylam kurier zostawil pod drzwiami
Dzis przyszedl moj kochany, piekny notes cudo jak slicznie wyglada az po okladce calowalam
, a juz myslalam, ze nie dojedzie przesylka, bylam dzis tez na USG bede znow miec dziewczynke ciesze sie bardzo , jak wrocilam pod wieczor bo bylam jeszcze z corka u kumpeli to dopiero ten notes zobaczylam kurier zostawil pod drzwiami
gratuluje corki i notesika
JuliaUK33 napisał/a:Dzis przyszedl moj kochany, piekny notes cudo jak slicznie wyglada az po okladce calowalam
, a juz myslalam, ze nie dojedzie przesylka, bylam dzis tez na USG bede znow miec dziewczynke ciesze sie bardzo , jak wrocilam pod wieczor bo bylam jeszcze z corka u kumpeli to dopiero ten notes zobaczylam kurier zostawil pod drzwiami
gratuluje corki i notesika
Dziekuje 17 tydzien juz leci tak szybko czas plynie na 8 lutego mam termin
Dzis przyszedl moj kochany, piekny notes cudo jak slicznie wyglada az po okladce calowalam
Gratuluję córeczki. Niech zdrowo rośnie.
A swoim rodzicom już powiedziałaś, że będą mieli drugą wnuczkę?
A Senegalczyk już wie o płci? jak zareagował?
JuliaUK33 napisał/a:Dzis przyszedl moj kochany, piekny notes cudo jak slicznie wyglada az po okladce calowalam
A Senegalczyk już wie o płci? jak zareagował?
Dziekuje. Tak wszyscy wiedza. Byli w szoku, ale cie ciesza teraz. Tak moj ex wiedzial pierwszy po mnie, tez sie cieszy
GloriaSoul napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Dzis przyszedl moj kochany, piekny notes cudo jak slicznie wyglada az po okladce calowalam
A Senegalczyk już wie o płci? jak zareagował?Dziekuje. Tak wszyscy wiedza. Byli w szoku, ale cie ciesza teraz. Tak moj ex wiedzial pierwszy po mnie, tez sie cieszy
Ale oni nie wiedzą, że wnuczka będzie Murzyniątkiem i będziesz samotną matką?
JuliaUK33 napisał/a:GloriaSoul napisał/a:Gratuluję córeczki. Niech zdrowo rośnie.
A Senegalczyk już wie o płci? jak zareagował?Dziekuje. Tak wszyscy wiedza. Byli w szoku, ale cie ciesza teraz. Tak moj ex wiedzial pierwszy po mnie, tez sie cieszy
Ale oni nie wiedzą, że wnuczka będzie Murzyniątkiem i będziesz samotną matką?
Tak wiedza co maja mowic? Nie jestem na ich utrzymaniu, ojciec zawsze mowi "nie utrzymuje Cie to rob sobie co chcesz". Matka sie tylko bardziej przejmuje,ale ona jak zwykle duzo pogada,pokrzyczy a pozniej odpusci.
Ja rozumiem, że warto cieszyć się również z małych rzeczy, ale żeby dorosła kobieta zakładała na pomocowym forum dla kobiet oddzielny temat, bo sobie kupiła notesik...
Ja rozumiem, że warto cieszyć się również z małych rzeczy, ale żeby dorosła kobieta zakładała na pomocowym forum dla kobiet oddzielny temat, bo sobie kupiła notesik...
Priscilla napisał/a:Ja rozumiem, że warto cieszyć się również z małych rzeczy, ale żeby dorosła kobieta zakładała na pomocowym forum dla kobiet oddzielny temat, bo sobie kupiła notesik...
Bo moge, zwlaszcza, ze notes,ktory teraz mam jest dla mnie bardzo wazny w moim zyciu
Bo moge, zwlaszcza, ze notes,ktory teraz mam jest dla mnie bardzo wazny w moim zyciu
Niby tak, ale w jakim celu? A już biorąc pod uwagę, że takimi rzeczami podniecają się małe dziewczynki, a tutaj mamy podobno dorosłą kobietę, która opisuje jak to z radości podskakiwała na myśl o przesyłce ze swoim zakupem, to wydaje się to dosyć żenujące. Zwłaszcza opis całowania tego notesu, choćby był to najpiękniejszy notes na świecie
JuliaUK33 napisał/a:Bo moge, zwlaszcza, ze notes,ktory teraz mam jest dla mnie bardzo wazny w moim zyciu
Niby tak, ale w jakim celu? A już biorąc pod uwagę, że takimi rzeczami podniecają się małe dziewczynki, a tutaj mamy podobno dorosłą kobietę, która opisuje jak to z radości podskakiwała na myśl o przesyłce ze swoim zakupem, to wydaje się to dosyć żenujące. Zwłaszcza opis całowania tego notesu, choćby był to najpiękniejszy notes na świecie
,ale co ja na to poradze, ze sie ciesze z tego notesu. Tak samo sie ciesze jak widze kwiaty,bo je bardzo lubie, jakie sa piekne, tak samo sie ciesze z wielu roznych rzeczy