Wyjdź do ludzi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Wyjdź do ludzi

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Wyjdź do ludzi

Tak łatwo powiedzieć niektórzy wychodzą bądź wychodzili ale napotykaka przeszkody bo są brzydcy za niscy za wysocy za grubi inaczej się  ubierają próbowali pójść do pracy ale zostali wysmiewani próbowali wyjść do klubu kogoś poznać ale im się nie udawało co mają robić całe życie próbować nie da się

Widuję na ulicy ludzi uśmiechniętych wesołych pewnych siebie ale oni myślą że wystarczy do kogoś podejść zagadać do kogoś i już się uda a tak nie jest bo według społeczeństwa są inni

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wyjdź do ludzi

@basketball stars Nie każdy ma równe szanse, a oczekiwania społeczne mogą być przytłaczające. Każdy z nas staje w obliczu wyzwań, a nasz wygląd lub ubrania nie powinny nas definiować. Powinniśmy się nawzajem zachęcać i pamiętać, że różnorodność jest piękna. Budowanie pewności siebie i otwartości na różnice innych może mieć kluczowe znaczenie.

3 Ostatnio edytowany przez Marthe (2024-12-26 04:09:28)

Na ulicy lepiej nie wychodzić do ludzi, bo może to zostać zinterpretowane jako niestosowne. Wygląd oczywiscie ma znaczenie jesli ktoś ma być twoim partnerem i masz z nim tworzyć jakąś relację. Jeśli w grę ma wchodzić np. koleżeństwo wygląd nie jest potrzebny do niczego. Waźniejszy pewnie jest podobny poziom intelektualny.

4

Marthe napisał/a:

Na ulicy lepiej nie wychodzić do ludzi, bo może to zostać zinterpretowane jako niestosowne. Wygląd oczywiscie ma znaczenie jesli ktoś ma być twoim partnerem i masz z nim tworzyć jakąś relację. Jeśli w grę ma wchodzić np. koleżeństwo wygląd nie jest potrzebny do niczego. Waźniejszy pewnie jest podobny poziom intelektualny.

Wiesz piękny to ja nie jestem  ale kilka okazji miałem bo mnie lubiły i mimo wszystko coś we mnie widziały ale że jestem nieśmiały to mam jak mam

5

A ja z kolei widuje coraz wiecej niezadowolonych ludzi,  ida jakby mieli wszyscy niewiadomo jakie problemy. Malo kto sie usmiechnie nawet te swieta jakies takie nijakie oby tylko odbebnic obowiazek i kazdy juz teskni za codziennoscia

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Wyjdź do ludzi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024