Porady seksualne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Porady seksualne

Hej, a wiec identyfikuje sie jako kobieta (jestem mezczyzna) a ze tez jestem czlowiekiem, rownierz potrzebuje czasem seksu...
Jestem niedoswiadczona i chcialabym zapytac doswiadczone mniej lub bardziej panie - jak dobrze zadowolic faceta;
Wszystkie wasze "triki" itp.
Najbardziej potrzebowalabym informacji na temat seksu oralnego, najbardziej przydatne porady, triki i tego typu rzeczy (dodam ze raz mialam przyjemnosc uprawiac seks oralny z mezczyzna ale byl pod wplywem i niedoswiadczony jak i rowniez instruowala mnie moja przyjaciolka.)
Rownierz wazny jest seks analny (tylko to narazie wchodzi w gre) jak i gra wstepna zeby pobudzic atmosfere i sprawdzic u chlopaka poped i napalenie.

Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi i rady, jestem tu nowa i mam nadzieje ze opisalam wszystko klarownie.
Pozdrawiam serdecznie, milego dnia/milej nocy.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Porady seksualne

Z tego co mówiły koleżanki w yt jest tego pełno. Sądzę że takie porady są wszędzie trzeba chciac poszukać. U mnie było tak że jak kolezanka nie umiała to ją uczyłem. Mam dużo cierpiwości, umiem słuchać i dokladnie tłumaczę. Wszystko można przeciwczyć delikatnie i po męsku ostro i dobitnie. Możesz sobie znaleźć partnera do ćwiczeń.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024